Nou stil de viatza (147)
Raspunsuri - Pagina 9
dordia2000 spune:
Am uitat sa raspund fetelor....
InaC maaama dar....e ok si zilnic...numai sa se prinda. Eu una as presta si de 5 ori pe zi daca asta mi-ar garanta o sarcina dar...se pare ca....deocamdata nu.
Oricum eu fac o mare prostie, constient o fac...adica...am inceput sa iau anticonceptionale...pt a-mi regla ciclul pt la mare. Adica iau cateva pastile (5-6) si apoi ma opresc pt a imi provoca venirea ciclului...sa pot si eu sa am un concediu ok. In care sa prestez linistita. Visez ca urmatorul BB sa fie conceput la mare,....sa vedem daca imi iese pasenta.
Cand luam antic. regulat...asa procedam. Daca ma opream..in 2 zile apareau rusii...dupa care...veneau din nou la 28 zile. Sper sa mearga si de data asta. Oricum iau unele slabe (rigevidon) de care am mai luat...si nu iau decat cateva fara sa imi dauneze prea mult.
Stiu ca e o prostie, astept certurile...dar...alta metoda ca sa pot avea concediu fara rusi...nu am . Si pe mine rusii ma tin 7 zile deci....nasol
Mamica Dulce... ... sa sti ca nu e asa greu lasatul de fumat daca iti doresti. Adica...si eu am promis ca ma las de la anul...(la momentul respectiv acum 2 ani jumate) si pe 3 ianuarie mi-au batut colegii de servici obrazul...asa ca pe 10 ian m-am lasat. Si tare bine a fost si este. Sincer imi e dor sa stau si eu la terasa cu tigarea si cafeaua...dar....sunt toane trecatoare. Eu zic ca nu e mare pierdere...dar...tb sa iti doresti si sa o faci ca vrei nu ca iti imun cei din jur...ca asa e mai greu de suportat. Deci tb lucrat la mansarda....
revin
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Tzuni spune:
Buna dimineata, dragele mele! Hop si io pe baricade, topita de caldura 
Mai, fetelor, nu ma compatimiti pt patania cu avionul! Ca io m-am dixtrat de la inceput si pana la sfarsit. Ba, mai mult, ar fi fost ok sa ne mai prelungeasca zborul si prin alte orase ale lumii
.
Delidana, apropo de maslina aruncata intentionat: la un moment dat, ne gandeam - eu si colegul - sa rostogolim o chifla clada si buna pana dincolo de perdelutze, la economy class. Dar, ne-am abtinut! ![]()
Zuzilici, sa-ti traiasca Tzunami, si sa auzim cat cat de curand si de vreun Taifunel! ![]()
Mephala, cum e cladura acolo? 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
ina C spune:
mamica dulce, berbec iese daca prestezi acum!...imi place cum povestesti, parca ai povesti de mine pe vremuri ( cafea, tigara, cafea)
dordia, bravo, mama!!!Eu am mai ciugulit din toate cele, mai ales in concediu.Oricum sunt multumita ca ma mentin, desi cu vitaminele astea am o foameeeeeeee....
cit despre tigari...ani de zile am tot spus ca ma las.Nu am fumat in sarcina si alaptat, dar dupa am luat-o cu si mai mare spor.In tot acest timp iubitul meu sot m-a stresat: m-a dat afara in balcon.Asa ca am hotarit de la 1 ianuarie sa nu mai fumez si acum am 3 ani si 7 luni.A fost simplu, dar am muncit la mintea mea vreo 3-4 ani intens.
si eu voi fi la povesti azi...
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Tzuni spune:
Ina, zuzilici, dordia, lasati povestile si haideti la dans cu grupul
www.youtube.com/watch?v=dmn8gFchjHI" target="_blank">NOU STIL DE VIATA
Delidana e a treia de la stanga.
Langa e si Mephala.
Haideti fetelor, va recunoasteti, da? 
Tzuni
mamica dulce spune:
![]()

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
dordia2000 spune:
Suuuper tzuni. Asta e melodia preferata a lui fi'miu....ce mai danseaza si ce palme isi trege pe fund...si ce ii mai lucesc ochii la gagicile sablobn....wow ce dor imi e de el...
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
Meniul de azi:
MD: 2 piersici
P: 150 gr snitel de pui cu rosie
C: pepene sau salata chioara.
Deja am baut 1.5 l apa si mai am 2 l in plan cu lamaie...iar seara cred ca mai bag 1L ca....imi e o seteeeee....
Diana mamica de
dordia2000 spune:
Tzuni...de ce . ??? Sau... . si de la capat...
Diana mamica de
Tzuni spune:
Speram sa mai inviorez atmosfera, sa intre lumea sa intrebe ce am vrut sa spun? ![]()
Ce faci, Dordia? La munca? Io da, vizionez niste filmari si ascult Ofra Haza. O stii?
Tzuni