Nou stil de viatza (147)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Uite asa imi place...sa povesteasca lumea nu sa taca!!!

InaC mie mi-a cam venit ditamai rusul asa ca....poate data viitoare. Prima oara am ramas dupa ce m-am lasat de preze si am incercat calendarul...deci....din prima. Acuma...am ramas iar dar...cu final tragic. De 2 luni nik...desi nu ma feresc dar....nici nu prestez zilnic.
Oricum...cum o vrea Dumnezeu desi...incep sa am indoieli...si dupa concediu ma voi duce la un control mai amanuntit la gineco sa vedem ce se poate face.

Zuzilici sa dai un micutei "Tzunami" !

Delidana ...si eu gasesc motive...dar ma abtin in ultimul moment desi...nu imi iese de fiecare data. Azi de ex mi-am luat 2 inghetate pt mine si sot. Si le-am bagat in congelator....si am papat o salata la cina din 2 rosii un ardei ceapa cu ulei de masline si sara. Si am luat si un colt de paine ca sa nu ma stric la stomac. Ca o mai patesc la rusi!
Oricum esti de admirat....eu una nu am mai ajuns la sala ca nu am avut timp. Desi...daca m-as fi chinuit ajungeam...dar....asta e!!!Poate saptamana viitoare dupa rusi!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara si eu!

Tzuni "super" patania daca pot spune asa. Pentru noi, povestita de tine, este hazlie. Dar pentru voi nu cred ca a fost chiar asa. Oricum finalul (calatoria la first-class) a fost bine primit, nu?

InaC nu pestez zilnic, si oricum inca nu am ajuns la a 10 zi. Cum ti-am zis doctorita mi-a spus o zi da si una nu. Am sa incerc asa. Desi, cum spune si sor-mea, cred ca daca las la voia intamplarii ar fi mai bine. Cum o vrea Dumnezeu. Oricum succes si tie.

Concediu placut celor care pleaca (nu le-am retinut si nu vreau sa gresesc).

Nastad multi ani fericiti alaturi de sot si de copii.

Azi am mancat:
- 1 iaurt si 250 g. branza de vaci cu 2 ardei grasi.
- am baut un Pepsi (330 ml) twist
- 1 bucatica de ciocolata amaruie.
- seara (21.00) am mancat telemea de vaca cu 2 rosii si ceapa rosie si un FIBROBAR.
- in plus am savurat cateva lingurite de inghetata (care parca special nu se mai termina din frigider ca sa dau eu mereu peste ea).
- binenteles multa apa (~ 3 litri)

Va las acum ca mor de somn.
Pupici . O noapte racoroasa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Meniul:
-cafea
-2 oua fierte tari, o rosie, 2 castraveti
-o pulpa cu ardei gras, un castravete, o rosie

Delia, no problem.
Sa stii ca nu-s de admirat, doar sucita. Am o perioada 'dietetica' de care ma tin cu dintii, nu conteaza ce mananca cei din jurul meu.
'Notes...' l-am vazut, e placut.

Ina, o sa-ti dau pm cu nr. de tel, dar iti spun de pe-acum: nici nu ne apropiem de clatite. Da-le incolo! Oricum voi fi la dieta, fara exceptii.

Nastad, CristinC, concediu placut si distractie frumoasa!

Dordia, treci stagnare la CristinaC, a spus ca se mentine la 56 kg .

Zuzilici, fa o fecioara, cica sunt mai linistite, mai ordonate.

...iar 40 de grade azi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani sarbatoritilor acestei zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

quote:
Originally posted by ina C

Buna, fetelor frumoase!

Acum 8 ani pe vremea asta ma cununam la biserica.

Ina, La multi ani fericiti si plini de realizari! Sa vi se implineasca dorintele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nastad

Maine facem si noi 5 ani de la cununie, ii vom serba aici.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Nastad, La multi ani fericiti impreuna si multe realizari!
Concediu placut in continuare!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Rezist mult mai bine la caldura de afara si in casa. De ce ??...Pentru ca nu mai beau bere si am redus nr de toxine pe care il bag in organism.
Ieri a venit maica-mea in vizita, prilej de beri si voie buna.Dar nu am baut decat suc light. Sunt foarte mandra de mine!Seara am mancat totusi inghetata ca o adusese mama care mi-a marturisit ca a devenit dependenta... de inghetata. Numai cu gandul la inghetata de acasa reuseste sa strabata drumul de la serviciu fara sa i se faca rau.A luat proportii serioase desi mananca foarte putin.

Mephala, ce ganduri de vacanta ai ca vad ca ai scos artileria grea la diete.

Ina, e mai bine cum i-a spus doctorul Violetei ca la doua zile sa presteze. Sa mai prinda putere ca nu mai e ca la 20 de ani.

Maine plec la munte.Lipsesc o saptamana. S-ar putea sa va pot scrie si de acolo.

Va doresc o zi minunata, care sa va faca sa ignorati cumplita caldura de afara...sau frigul MamicaDulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

doroty,noi oricum avem un singur outz, indiferent ca prestam zilnic 10 zile sau doar o singura data in aceasta perioada, iar barbatii au "material" pina la aprox 65 ??, deci la 35-50 ani cit au ai nostri nu cred ca sunt probleme...

Explicatia doctoritei mele a fost alta, insa: sa nu permitem unui spermatozoid de 2-3 zile "sa se cupleze", ci sa improspatam zilnic artileria pentru a nu fi batrin si a determina sarcina sa se opreasca in evolutie.
Oricum fiecare presteaza cind , cit si cum vrea...pe caldura asta si dupa serviciu insa si la mine ramine la rang de sfat :))

astazi plec si eu, ne revedem duminica seara

va pup si va doresc weekend minunat!!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neatza fetele...eu mi-am trimis baietu' cu tata la gradi si acum,in loc sa ma culc inapoi ,beau o cafea si stau pe net

quote:
Isabella e de-o tenacitate sora cu incapatanarea si pana nu-i iese ei "pasenta" asa cum vrea, nu se lasa. Deja am poreclit-o "tzunami" pentru 'ravagiile' pe care le lasa in urma ei.

Zuzi,Marc al meu e sagetator si sunt convinsa ca o intrece pe Isabella ta...eu ii zic copilul turbo,sor'mea plodu' atomic si tata rotweillerDeci stadiul de incapatanare si tenacitate crunta e depasit demult,pur si simplu ne dispera,desi el e ,paradoxal,un copil bun,dragalas si iubitor.Dar obraznic si infipt de n-are limite.La 2 ani jumate mi-au spus mai multi oameni straini cu care am venit in contact sa nu mai fac altul ca mor de tanara

Eu,de fapt,desi nu cred in zodii,mi-as dori o fetita leu ca mine.Dar sotzu' nu vrea sa mai asteptam sa o programam in in noiembrie,vrea cupil de primavara.Cand e berbecul? Ca tot semn de foc e ,ca leul si sagetatorul?

Fetele,eu tin dieta strasnica si incep sa-mi revin,daca a doua zi dupa raportul de 79.500 aveam 79.88 ,acum am scazut inapoi la 78 si poate pana marti ajung la 77 sau 76 chiar(deh,speranta moare ultima,nu?)

Sa va zic de matzoanca mea-e o scumpa! Si parca stie cat de mult o iubesc,numai la mine vine,din toata casa.De restul lumii fuge ca dracul de tamaie,in schimb la mine sta ore in sir cu burta in sus si sforaie instant cum pun mana pe ea.Vine la mine numai cum o strig o data si cum ma asez undeva,hop si ea. E pisica mea de la mustatza pana in varful cozii Si s-a dublat in 3 saptamani de cand o am..

Cred ca am facut o mare tampenie...am promis solemn ca de duminica viitoare(dupa party) ma las de fumat (si implicit de cafea,ca una fara alta nu se poate).Acum tata(care nu fumeaza si uraste ca eu fumez) ma streseaza la fiecare fum ca jar mananc daca nu ma las.Sotzul(s-a lasat de aproape 2 ani) nu-mi mai aduce tigari de la duty free si eu ma gandesc ca totusi n-am sa mor,chiar daca asa o sa ma simt. Singurul gand care ma alina e ca dupa bb2 si alaptat ma apuc iar...poate n-o sa mai vreau dar acum gandul ca nu mai fumez niciodata nu-l pot suporta.Eu sunt genul ala de cucoana care se simte cel mai bine la terasa cu kafelutza/bericica si tutunul

Gata ca m-am lungit cat o zi de post,va pup pe toate cu drag,pe mai tarziu.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor... eu sunt intr-o forma de zile mari. Sunt in a doua zi de rusi...si...ma simt excelent. Adica...am chef de viatza si de slabit. Azi dimineatza m-am urcat iar pe cantar (oricum o fac zilnic...e un obicei de multi ani de zile de care nu scap dar nici nu ma agit) si surpriza...83.1 cu rusii in floare...deci...se pare ca s-au mai dus cateva sute de grame.
Aseara am rezistat eroic sa las inghetata in congelator...si nu cred ca ma voi atinge decat in we cand voi incerca sa pap numai pepene...si inghetata.

Si eu rezist foarte bine gatind tot felul de mancaruri apetisante pt sot si copil si nu ma ating de ele deloc. Chiar zilele astea nu am mai gatit nik ca pe caldurile astea ...sotul nu mai mananca decat....branza, rosii si slana de ardeal pe care eu mi-as baga-o direct in vena...dar...nu ma ating de ea ca stiu ca nu ma pot opri dupa o singura bucatica.

Sunt mandra de mine ca nu mai poftesc dupa cartofi prajiti (cred ca am un an de cand nu am mai mancat) sau oua ochiuri, sau...alte interzise. DUlciurile nu imi fac deloc cu ochiul...decat praji de casa dar...daca nu prestez nu am de unde sa pap...asa ca...mai am de lucrat la chips-uri la care inca ma mai gandesc...si la inghetata care va trece odata cu vara.

HAi ca m-am lungiiiit....si asa am un chef de vb....asa ca o sa va mai stresez cu mesaje ca am chef de povestit!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput