Nou stil de viatza (147)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Plec la Bt, ne revedem luni seara.
Week placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Drum bun, Mephala!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Distractie placuta la intalneala cu InaC

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

spre nefericirea mea intilnirea era programata pentru wk viitor.

mephala, poate mai intri si imi lasi nr de telefon pe privat, eu ma intorc duminica seara si vad ca tu te intorci acasa luni, asa ca am avea o sansa.

Tzuni, ce faci?( ma fac ca nu am citit raspunsul)

am pus un mesaj la Odiseea sarcinii in legatura cu starea mea de fericire, bulversare, emotie si spaima legate de dorita mea de a fi mama a doua oara.Mai bine il puneam aici daca tot sunteti doritoare de vorba, acolo fetele cred ca sunt ocupate cu bebeii.

mai vorbim ca plec pe seara, e crunt afara...

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Ina, ce sa fac? Muncesc...ascult muzica....trag cu ochiul aici... Tocmai am decis ca in octombrie pe 3 plec in Tunisia si in noiembrie pe 12 plec iar in Israel. De data asta vreau sa vad Marea Moarta, Nazareth-ul... Sper sa gasesc timp pt toate.

Frumos ca vrei sa faci al doilea bb! Sa ai bafta multa!

Punem un www.youtube.com/watch?v=xAKf1gTx7qM&mode=related&search=" target="_blank">ROCK OPERA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Tzuni cum sa nu stiu de ea...saraca...a murit in floarea varstei ...offf dar...super canta!
Cat despre bb...e simplu....sa iti explic cum se face??? Sau...vrei cu sotz..etc. Pune mana si gaseste un el si...gata...ia-l de barbat, iubeste-l si faci si bb.
Glumesc, imi inchipui ca iti doresti...dar...cum o vrea Dumnezeu...

Mephala drum bun si we placut!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Dordia, da, a murit la 42 de ani (in 2000) de SIDA.
Ascult celebra ei piesa Im Nin'Alu, dar o inregistrare originala din 78, nu varianta disco...

Uite, o ai www.youtube.com/watch?v=O2xNTzlFSk0&mode=related&search=" target="_blank">AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ms mult Tzuni...dar abia acasa o voi asculta...ca la scarbici nu am boxe

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

InaC, Mephala distractie placuta in concediu.
Mamicutz stai linistita c-aisa reusesti sa te lasi de fumat, ai sa vezi. Numai sa faci curatenie in casa sa nu mai fie urma de tigara. Apropos de lasat de fumat, ce mai face Sigrid? Mi-e dor de ea...
Tzuni multumes de melodia zilei. I-am trimis-o si sotului sa-si mai "clateasca" ochii obositi de prea multa munca.
Dordia mai povesteste ca mie imi place.
Nah! ca mi s-a terminat pauza... Va pupic si mai vorbim in weekend.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dragelor!
Zuzule,Sigridutza e bine,s-a lasat cu adevarat de fumat de pe 16 ianuarie,maine-poimaine pleaca in romania pentru vreo luna.

Am halit 3 linguri de nutella

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput