Nou stil de viatza (147)
Raspunsuri - Pagina 26
roxana1974 spune:
Salutare fetelor. cat pe ce sa ma autopedepsesc si eu sa nu mai scriu pana nu-mi dispar gargaunii din freza. Sunt mereu pe fuga si viata mea e aproape infernala acum si sa va zic de ce: cerd ca nu ma stiu organiza cum trebuie...oh myy, la varsta asta...in plus, suntem pe cale sa ne mutam si stiti ce inseamna asta...nu am timp sa va scriu mai mult, iar acasa iar nu am Internet de ceva vreme.
Raportul meu e naspa, dar macar am inceput sa scad, cred ca ma umflasem de la caldura
cum a dat racoarea am pierdut o juma de kil deci: 60.5 kg . Vreau musai sa reajung la cele 57 de kg dorite! Va 
Roxa
PS: Ioi Delidana, ce poze misto ai facut in Singaporeeeeee!!!
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!
Eu am ajuns pe la 22.30 de la o zi onomastica unde am fost cu Violeta si unde m-am porcit un pic. Asa ca zi am papat:
MD: fibrobar...ca imiera pofta de ceva dulce
P:-------nu am avut timp la servici
C: am papat la onomastica...un pumn de floricele, si 2 bucatele de piza cam cat o felie normala. In rest...am fost cumintica. Sper sa nu se puna rau.
La raport...vad ca nu se inghesuie lumea...asa ca...ma duc la nani!!! Va poop si pe maine!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
ina C spune:
Buna dimineata!
MD cereale cu lapte s o cafea
P salata de rosii cu telemea
G 2 nectarine
C ?
o zi minunata!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
gusta spune:
Neatza.
Meniu
Azi va fi o zi numai de fructe sa vedem daca rezist.Inca nu sunt hotarata ce am sa mananc dar sper ca la finalul zilei sa va scriu.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Buna dragelor,
Va multumesc pentru cuvintele frumoase referitoare la poze.
Momentan trec printr-o perioada de stres la servici si nu prea mai am chef de nimic.
Abia astept sa treaca luna asta. ![]()
De sport inca nu m-am apucat pentru ca nu mi-a trecut raceala.
Roxa, bafta cu mutarea.
Carmen, chiar ne-ai parasit de tot? Am crezut ca mai bagi tu un ochi, macar de curiozitate.
Concediu placut!
Ina, sa fie cum vrei tu. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ina C spune:
Frumoaselor, ce parere aveti de asta:
"Cine isi face griji pentru silueta isi iroseste viata!"(Demi Moore)
Edit:postat de o grasa
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
dordia2000 spune:
BUna seara fetelor...
Mi-a scris Mimi Dumy pe mess...si m-a rugat sa o trec in concediu ca aplecat prin Europa si nu poate intra pt rap. Asa ca...ma duc sa modific. Nu mi-a zis cand se intoarce...doar ca acu' e in Germania!
In rest???Asa liniste???
Mephala, Tzuni, Nastad, Delidana, Zuzilici, Olo, Bfly, Puskin,....si restul fetelor....unde sunteti??? Ce patirati??? De ce nu mai scrie nimeni??? Sau nu imi merge mie calculatorul? Sau sunt probleme cu DC-ul???
Haloooooooooo!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
violeta70 spune:
Buna seara si eu!
Azi am avut o zi infernala. Nu stiu cum se face dar eu nu am timpi morti la servici, asa cum se intampla cu ceilalti. Asta este, stiti vorba aia: " unii cu sapa, altii cu mapa ".
Meniul de azi:
- cateva cereale de la nepotul Stefan (el le-a refuzat categoric)
- 2 nectarine si un mar
- seara am mancat o salata de rosii cu ceapa, ulei de masline, piper si putina sare cu 3-4 felii de paine cu seminte si cu pate Mandy vegetal, cu masline.
- bineteles ca mi-a fost pofta de ceva dulce, asa ca am mancat niste napolitane cu rom si cacao, super delicioase
. Imi merit bicele pe spinare, pe care mi le atribui singura
.
InaC sa Dea Domnul sa fie cum vrei tu!
Pupici tuturor fetelor
si va urez noapte buna.
carina spune:
Buna seara!
Violeta: nici eu nu am timpi morti, ci doar eu mai am un pic si mor ca inca sunt la munca de la ora 9 dimineata 

Meniul de azi:
MD: cafea
P: bruschete cu mozarela (paine prajita cu mozarela si rosii - 4 jumatati de felie)
C: serviciu pe paine
Asa imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca am sperat pana in ultima clipa ca reusim sa ne mutam inaintea proiectului meu cel urias. Dar se pare ca toate se suprapun in mod miraculos. 
Mai am un picut si imi ating targetul de 58 si poate merg mai jos spre 57-56 ca poate o fi loc de bb2 si la mine.
Va pup pe toate,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Tzuni spune:
Neata natiune!
M-am intors printre voi infranta de Dieta Daneza
dar mai slaba cu doua kile
... deocamdata.
AZi cand am intrat in cladirea unde prestez, menajera m-a salutat cu buna dimineata, printzesa!
. Acu' spuneti si voi: daca eram grasa ma lua cu "printzesa"????
Revin azi
Delidana, minunate pozele. Si camasa aia verde iti vine ca turnata... Cine te-a consiliat cand ai cumparat-o? [bzz]
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos