Nou stil de viatza (147)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Am intrat pe fuga sa va pun o piesa la care eu tin mult de tot:

www.youtube.com/watch?v=Zy3fJ8Nmzyw" target="_blank">LITA FORD & OZZIE OSBORNE

...aveti rabdare s-o ascultati pana la capat. Poate asa...cu ochii inchisi...

Un we frumos, dragelor!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

chiar nu are nimeni nimic de comentat despre ce a zis Demi Moore?

carina,succes in ce ti-ai propus!

violeta, ce ne spui despre tine?ti-au venit rusii sau ai vreo veste buna?

Tzuni, bine ai venit fericita!Cred ca ceva nu e in regula cu gemenele...si eu cresc vertiginos...dar maninc sanatos, mult da' sanatos!imediat ascult si melodia, deocamdata nu pot sa inchid ochii ca am doi copii care vorbesc non stop...

pupici la toata lumea,ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Delidana, minunate pozele. Si camasa aia verde iti vine ca turnata... Cine te-a consiliat cand ai cumparat-o? [bzz]

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

....si tu acuma, nu pot sa-mi tradez sursa.

Ina, eu cred ca Demi Moore are maaaare dreptate. Stie ea ce stie.

Am gasit un link dragut www.woow.ro/prezentare/Varstele_barbatilor_si_femeilor.html" target="_blank">AICI, sper sa va placa. Pe mine m-a amuzat.

Weekend placut tuturor!

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!!

Tzuni ce bine ca te-ai intors...cu superba melodie....si cu 2 kg mai putin...pe care ti le trec marti cand vei da raportul da???

Eu azi am papat asa:
MD: 3 crendwusti cu o rosie
P:....niste covrigei gen stiks cu susan
C: sper o pulpa de pui cu o rosie daca ajung pana la 20.00 acasa ca inca sunt la scarbici
2L apa plata cu lamaie
1 l apa plata simpla

Azi dimi aveam mai putin cu 600 gr...si sper din tot sufletul pana marti sa se mai duca. Dar...sa vedem.

Va poop si mai intru mai la noapte!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata dragelor,

Ce faceti, v-ati sculat?

Eu mai trag cu ochiul la tv unde este "Harry Potter and the Prisoner of Azkaban". Mi-am luat ultima carte din seria HP din Singapore si o citesc acum, sint tare curioasa cum se va termina asa ca va rog daca stiti sa nu-mi spuneti.

In rest, programul de azi probabil ca va include mers in oras, un film, etc.

Voi ce planuri aveti weekendul asta?

Dordia, dupa cum vezi, n-am patit nimic......asa e vara, mai putina animatie pe subiect...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Ieri nu am reusit sa scriu deloc.CU mancatul am dat-o in bara ca numai tampenii am facut si asa se anunta tot sfarsitul asta de saptamana.

Delidana frumoase poze.

Tzuni bravo pentru cele 2 kg .

Ina mare dreptate are ce spune Demi Moore dar iar fi bine sa o intrebam cam cate diete a tinut ea.

Azi am program administrativ si cu multe treburi ca deja m-as baga inapoi in pat dar copilul a invatat un singur cuvant mama.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

'Neatza fetelor!!!

Eu sunt o harnicuta, deja am terminat de gatit o papica pt ceilalti, am o masina de rufe la spalat, Stefan e cu tati afara...iar eu ma pregatesc de bagaje. Luni si Marti lucrez deci...in week fac bagaje!

Gusta...e bine ca zice mama. Bravo ei...!!!
Delidana stiu ca e mai putina animatie dar...parca totusi...prea putina.

GAta ca ma intorc la treaba!!! Poate mai intru mai tarziu dar...nu promit!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor!

Eu va citesc cu interes, dar nu prea mai am multe de spus in "domeniu".

dordia, mi-ar placea sa te cunosc!...esti atit de consecventa si calda...felicitari!

Delidana, cred ca eu ma voi plimba in wk asta, nu am dispozitie de gatit si menaj, cum fac de obicei.

gusta,ai ramas pe baricade...concurenta(cum am promis la inceput) se retrage,Succes!

Tzuni, nu zici nimic de Demi Moore?
Eu cred ca tu esti printesa cu sau fara 2 kilo!

pupici si wk placut!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna dragelor,ce mai faceti?.Cum stati cu slabitul?.Noi sintem in RO ,am facut un tur prin Ro,am fost si la mare, la Mamaia,a fost fain in afara faptului ca plaja era tare murdara.A fost foarte cald iar copiii au mincat tare prost,nu vroiau decit suc si iaurt, asa ca eu eram containerul cu resturile,mai pusei ceva pe mine in loc sa slabesc.
Vad ca vorbiti de Demi Moore,oh..mai,cine nu ar arata bine dupa operatii estetice de peste 300.000 de euro...He he,ii este usor sa vorbeasca..

http://www.cinematex.ro/ro_articles.php?id=153&PHPSESSID=e7c0bd8ae53715604226f3512678e9a9

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

InaC si mie mi-ar place sa ne vedem..esti din Buc??? CA ar fi simplu....dar dupa ce ma intorc din concediu!!!

Mergi la inceput