Nou stil de viatza (147)
Raspunsuri - Pagina 25
Delidana spune:
www.wrongspelling.com/album/index.php?id=284" target="_blank">Poze din Singapore
Doroty, sa stii ca abia astept sa-mi treaca perioada rusilor sa ma reapuc din nou de sport. Tu de ce te-ai oprit?
Olo, Ina, Carolinah. 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ina C spune:
doroty, si mie mi-a fost tare dor de tine!Cum stai cu hemoglobina? poate si de aici provin cearcanele.Mai baga si tu niste carnitza...mneam...mneam.Cel mai frumusel baietel ce face?El cum s-a distrat?
7.15 cite doua bucatele minuscule de muschi si cascaval,jumatate de rosie, o felie de piine cu salata de vinete, un pahar de lapte, o cafea mica
10 o inghetata( ramasa de ieri la serviciu)
12 un covrig
14 salata de rosii cu telemea
15 o inghetata
17.30 2 porumbi si o felie de pepene
pe la 20 cind vine sotul meu o bucata de peste la gratar ( ca de miine incepe postul)
orele sunt de +/- 10 minute, dar am promis...
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
dordia2000 spune:
Buna fetele, rapid de tot!!!
Raport : 82.1 kg...deci...am dat jos ceva dar se putea si mai bine...offf
Am f. multa treaba la scarbici si nu am avut timp sa intru asa ca...acuma repejor si mai pe larg la noapte.
Delidana te
si te rog sa deschizi tu sub urmator ca...sigur nu il termin. Pe 8 dimi am fugit la mare.
Intentionez ca in bagaj sa bag si minunatul cantar...ca sa nu ma porcesc de tot.
Doroty sa stii ca nu e o idee rea dar...m-am obisnuit cu fructele. O sa incerc si cu legume. Iar pe Prevederii...ajung de obicei in weekend..dar nu in fiecare weekend. Dupa concediu...poate ne intalnim in cartier!!!
Gata...merg sa modific....dar...nu am timp asa ca o las pe diseara. Sper sa nu va suparati da??? Nu vreau sa ma grabesc si sa gresesc.
you all!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
carina spune:
Raport pe fuga: 59 (stagnare). Sambata ne mutam asa ca nu am timp nici sa ma uit in oglinda.
Va pup pe toate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Bfly spune:
Buna fetelor!
Pentru raport: stagnare - 73 kg.
Musafirii n-au plecat inca si deja se anunta altii! Offffffff...
Am gasit o dieta pentru grupa de sange A2 recomandata de nutritionisti. O s-o postez la diete cand o sa am timp...dupa ce pleaca musafirii si ma linistesc. Tot atunci cred ca o sa si incep s-o tin.
N-am mai avut timp sa va citesc, dar sper sa recuperez cand voi ramane iar singurica cu bebelu'.
Ceea ce ma bucura e ca in ultima saptamana mergand la plaja zi de zi cu ai mei am avut ocazia sa inot...placerea mea. Am o feeeebraaaaa acum la toti muschii, dar las' ca e bine! Mai dau jos ceva....sper!
Va
!
violeta70 spune:
Buna seara!
Raport: 65.3, deci stagnare . Este adevarat ca nu m-am omorat prea tare, dar sa vedem de maine cum stam, ca 2 saptamani tin post, asa ca pa branzeturi, inghetate, carnuri (nu ca m-as omori), etc.
Doroty eu merg ceva mai des prin Ozana, dar in general tot in week-end. In ce priveste cazarea la manastire, cred ca a fost aranjata pe loc, dar se stia ca venim. Oricum nu stiu exact, pt ca am mers cu grupul, grup din care face parte si persoana care se ocupa cu organizarea excursiilor.
Delidana bine ai revenit. Super pozele!
Concediu placut fetelor ce pleaca.
Va las acum si ne auzim maine.
Pupici 
gusta spune:
Neatza.
Meniu de azi
D cafea
P 3mere si 3 kiwi
C salata cu un piept de pui la gratar.
Ieri am dat-o in bara cu dieta cu grau si orez ca si-a amintit olandezu ca facem 3 ani de cand sunt in Olanda si asa a sarbatorit.Asa ca bagati bicile pe mine ca parca m-am tampit in ultima perioara.
Marilena si Mara Augusta
ina C spune:
Buna, fetelor!
Bravo, gusta!
Eu am greturi din ce in ce mai accentuate, poate in weekend imi fac un test...asa ca trebuie sa ma bucur de voi acum, cit de curind ma retrag din lista...
pupici la toata lumea, ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
doroty spune:
quote:
Originally posted by ina C
doroty, si mie mi-a fost tare dor de tine!Cum stai cu hemoglobina? poate si de aici provin cearcanele.Mai baga si tu niste carnitza...mneam...mneam.Cel mai frumusel baietel ce face?El cum s-a distrat?
Ina, multumesc si pentru intrebare. Baietelul s-a distrat de minune, a mancat mult, si-a facut un prieten si s-a jucat numai de-a Harry Potter. E obsedat de acest personaj ,adesea spune ca pe el il cheama Harry.
Nu stiam de legatura dintre hemoglobina si cearcane.Nu mi-am mai facut analize de vreo 5 ani. Astept sa fiu chemata in septembrie pentru analizele gratuite.
E normal sa treci printr-o serie intreaga de emotii, dar nu uita ca tu stii ce vrei.
Bfly, de-abia astept sa postezi dieta!
Astazi s-a racorit foarte mult in Bucuresti si ploua.E asaaa biiiine!
Meniul de astazi:
-prune,nectarina, mar, o felie de paine
-salata verde cu ton
-conopida cu ficatei, cred...
Va urez o zi minunata.Inceputul lunii sa fie si inceputul unui stil de viata mai sanatos.
doroty spune:
quote:
Originally posted by Delidana
www.wrongspelling.com/album/index.php?id=284" target="_blank">Poze din Singapore
Doroty, sa stii ca abia astept sa-mi treaca perioada rusilor sa ma reapuc din nou de sport. Tu de ce te-ai oprit?
Olo, Ina, Carolinah.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Minunate pozele si locurile, Delidana.
Am facut exercitii cu gantere dupa un program de Luminita Dumitrescu si tae bo. M-am oprit ca am plecat la munte si inainte nu imi gaseam timp si acum nu gasesc momentul sa ma reapuc si tot asa....