Nou stil de viatza (147)
Raspunsuri - Pagina 17
dordia2000 spune:
Uraaaa...am reusit cu concediul...mi-a semnat cererea...dar tb sa-l informez si pe patron. Dar azi am sa ii dau o veste buna dupa care...ii trantesc faza cu concediul.
Mephala am priceput, ms mult! 
InaC oare sa fie autosugestia??? Sau...chiar la tine simptomele sunt mai din timp? Sa dea Domnul sa fie bb in burtic...mic,mic,mic...
Bfly mai...dar stiu ca o tineti in petreceri si musafiri...de ceva timp. Bravo voua...Nu ati obosit?
Gata merg sa fac ultimele modificaari!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Bfly spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Bfly mai...dar stiu ca o tineti in petreceri si musafiri...de ceva timp. Bravo voua...Nu ati obosit?
Gata merg sa fac ultimele modificaari!
Diana mamica deStefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Au venit ai mei la mare si sunt niste...mancaciosi!

Eu am obosit, ei nu!
roxana1974 spune:
Ciao gagici. La mine raportul e lamentabil 61 de kg... am plans de nervi...stau rau la capitolul asta.Am pus 4 kg atat de repede si fara sa mananc nu-mi vine sa cred...m-am umflat pe zi ce trece...de necaz nici apa nu beau...nu am timp sa scriu mai mult, sper sa ma mobilizez si eu...
mai viu
R
dordia2000 spune:
Bfly...offf...nasol ca...te imbie la papa bun si ingrasator...dar...asta e. S-or opri ei si atunci sa vezi ce dai tu jos kg in plus...
Roxana...imi pare rau...dar...cel mai bine ar fi sa bei lichide si sa papi sanatos si...incet,incet vei avea si rezultate.
...si hai...mobilizarea!!!
Nu am reusit sa ii zic patronului...dar...il prind eu si ii zic. Important e ca am cererea semnata.!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Bfly spune:
Dordia bafta multa pentru obtinerea concediului!
Roxana nu dispera! Cu cat te stresezi mai mult, cu atat iti va fi mai greu! Lasa ca le dai tu jos iar kg alea!
Am avut o zi grea si lesinatoare din cauza caldurii.
Noapte buna fetelor!
Va
!
puskin spune:
Buna seara,
Ce liniste e pe aici...
Ma gandesc cu groaza la cele care aveti de indurat caldura groaznica din Bucuresti.Aici e cam racoare, insa ma gandesc ca daca e cald as manca mai putin.
Mamica Dulce, cum a fost party-ul? La multi ani!!!!!!, cu intarziere ca aseara nu am reusit sa postez.
Carmen,
, si mie mi-a fost dor de voi.Din pacate la serviciu abia am timp sa respir. Mi s-a schimbat seful anul asta, am de fapt o noua sefa, o englezoaica de vreo 45 de ani, femeie de cariera, care scoate untu' din noi. Asa ca sper sa nu ma renegati...
Delidana, sa stii ca azi am reluat alergatul, dupa o pauza de 1 luna. Bineinteles ca nu am mai reusit sa alerg 45 de min., nici macar nu am incercat...
Dordia, cum rezisti sa gatesti pe caldurile alea? Eu cred ca m-as hrani cu branza, rosii si pepene
.
Pupici,
Ruxandra
ada_b spune:
Fetelor,
Chiar daca am renuntat la competitie eu tot va mai citesc. Totusi, nu am renuntat si la a gandi ce mananc. Asr, eu dupa ora 6 nu mai mananc decat fructe (cat mai putine) si fac pilates de 3 ori pe saptamana.
Azi un coleg m-a intrebat daca am mai slabit
I-am zis ca fac doar sport si el a zis ca se vede...Uaw!!!
Of of!!!
Va pup!
violeta70 spune:
Buna seara sau Noapte Buna?!
Cornelia ma bucur ca esti mai bine si sa dea Dumnezeu de si mai bine. Vacanta frumoasa la mare.
Eu azi am avut la un moment dat o pofta de ceva de rontait, asa ca mi-am cumparat niste covrigei si grisine din tarate.
- In rest am mancat 2 piersici si 2 mere, plus vreo 6 prune. In plus am mancat o supa de rosii de la plic.
- Seara am mancat 2 felii de pepene.
Asta seara am fost de ne-am cumparat costume de baie intregi (noi nu purtam 2 piese de cand eram in scoala generala). Am gasit Triumph. Sunt de buna calitate si chiar frumoase.
Acum va las ca mor de somn. Sper sa pot dormi mai bine, ca este o idee mai racoare.
Va pup pe toate
mephala30 spune:
Neatza!
Meniul:
-cafea cu zahar, o felie paine prajita
-2 felii pepene rosu
-o pulpa, 2 rosii, 2 castraveti, un ardei
Puskin, ce sa-ti urez? Multa putere de munca! 
Roxa, haiiii, nu mai fi necajita! Arati bine, sunt convinsa! Stii ca ultimele kg se duc cel mai greu!
Dordia, te rog, modifica si la mine targetul: 52 kg
Sper sa-l ating pana plecam la mare.
Ina, ce-a patit monitorul? Sa nu aud ca lipsesti nemotivat nici macar o zi. 
Delia, cum te simti azi?
revin
ina C spune:
'neata!
vai, mephala, cum sa indraznesc sa lipsesc...:))
monitorul s-a stins si pace, insa l-a rezolvat sotul meu aseara.Ieri a fost mai racoare , asa ca am gatit si smotruit, mai ales ca miine plec dupa copil.
mamica dulce, ce faci?Am citit undeva ca esti trista, hai vino sa ne inveselim aici!
Cornelia, te pup si iti doresc sa ai parte numai de liniste si bucurii...cred ca e suficient.
mephala, s-au impacat baieteii tai frumusei?
Tzuni si Delidana, multi pupici.
md cereale cu lapte si cafea
p sunca de pui, brinza, castraveti si o rondea de orez cu ciocolata
c ciulama de pui cu smintina , ciuperci si mamaliga ( nu va uitati urit...asta am gatit si am si pofta...)
pina pe 7 august cind ar trebui sa-mi vina, imi permit sa mai am cite o pofta...
o zi minunata!
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)