Nou stil de viatza (147)
Raspunsuri - Pagina 16
dordia2000 spune:
Tzuni cunosc povestea Selenei in detaliu. Mare pacat! Am vazut filmul de "n" ori si plang mereu cand o vad, si ascult melodiile ei care sunt superbe! Offf...ce pacat!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Tzuni spune:
Si eu am vazut filmul...cu J.Lo, dar zau daca-mi amintesc de ce a murit biata fata?
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Buna dimineata !
Delidana: ...si uite-asa, vecina ta s-a trezit peste noapte cu o poseta si o pereche de sandale din piele de sarpe!![]()
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mai degraba cu o pereche de sireturi....
Olo, bine ai revenit!

Cornelia, imi pare bine ca ai inceput sa-ti revii.

Andreea, distractie placuta in concediu!

Carmen, Ina, Violeta, Dordia, Doina,
.Mamicadulce, cum a fost petrecerea?

Azi ploua si e urit, iau pauza de la sport. Ma simt umflata si flaminda, cred ca am o retentie de apa si rusii sint pe drum.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Olo, Andreea, bine-ati revenit!
Cornelia, vesti bune ne dai si ne bucuram. 
Tzuni, multumim pentru...tot...
Pe Protv internat. sa ma uit?
Delia, linisteste-te, va trece si perioada asta...
dordia2000 spune:
Tzuni a fost impuscata de contabila ei pe care o prinsase cu furtisaguri. Nasol...la doar 23 ani...cu o cariera in ascensiune...tragic!
Delidana ...mie mi se pare sau chiar asa e ca eu retin apa de la pepene rosu. Dar nu ma pot abtine sa nu bag zilnic 1-2 felii ca imi place tare rau.
Va poop !
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
mephala30 spune:
Dordia, da, la 3 semne de intrebare, dai delete din lista.
Acum, pe timp de vara, trebuie sa fim mai indulgente: dublam semnele de intrebare (deci, la 6
, delete)
Tzuni spune:
Da, mephala, international. 
Delidana, sa nu ma uiti si pe mine: vreau doua perechi de sireturi!
...daaa' si la tine vin rushii? Eu credeam ca vin chinezii, ca-s mai aproape! ![]()
Dordia, da, pacat de biata fata!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
puskin spune:
Buna fetele,
Intru repede la raport: 69.5 kg. Acasa mi-e greu sa scriu ca am un laptop care se misca ca melcul.
Revin mai tarziu.
Ruxandra
ina C spune:
Buna, dragelor!
M-a lasat monitorul de acasa, asa ca voi comunica mai putin de acum pina la o noua achizitie.
Ma simt tare aiurea, ametita, molesita, parca am si greturi...oare am probleme psihice?ca sarcina dupa o saptamina de munca cu reactii asa rapide, nu cred...
meniu:
md cereale cu lapte si cafea
p salata de rosii cu telemea, 2 covrigi, jumatate de cutie brinzica de casa, jumatate pahar iaurt
o piersica si 2 caise
la cina as minca ceva fripturica si pepene, sper sa ma tin.
va pup si va doresc o zi buna!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Bfly spune:
Hello fetele!
Pentru raport 73 kg.
Viata grea mai am: musafiri, musafiri...mancare, mancare...
Va
!