Nou stil de viatza (147)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Meniul:
-cafea, o felie de paine prajita
-2 oua fierte tari, o rosie
-o pulpa fiarta, un ardei gras, o rosie, un castravete

Violeta, multumesc.
Primeste si tu felicitarile mele, le meriti cu prisosinta.

Dordia, trist, dureros ....

Ina, Teo m-a primit bine, dar, s-a creat o dezarmonie intre fratiori: Iustin vrea iubit numai de mine, Teo ii apartine tatalui; avem de muncit la reintegrare :)

Delia, vorba ta: brrrrrrr!
Obs: imi plac culorile din meniul tau.

Celelalte fete pe unde sunt? Lipsiti motivat sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor...

Ce se intampla de nu veniti la raport???

Mephala la 3 semne de intrebare...scoatem fetele din listutza??? Sau le punem pe o lista separata...ca"inactive" o perioada dupa care...delete? Cum procedam?

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor imi pare rau ca n-am mai scris de mult pe aici. Am fost prinsa cu multe probleme si n-am mai fost in stare sa tin nici o cura. Nu mananc foarte mult, dar mananc haotic si la ore ciudate asa ca n-am nici un spor. Si mananc mult pepene, cumva ingrasa? Ieri aveam 53.2 kg, azi cam 53.4.
Vineri plecam in Grecia. Ma voi afisa in costum de baie la greutatea asta, cu burta si pulpe groase . Poate la anul sa arat si eu mai bine.
Incepand cu data de 13 ma intorc la serviciu. O sa am un nou post, ceea ce ma bucura, dar salariul nu e prea bun. Sper sa se schimbe ceva in timp.

Desi speram sa trec la mentinere la greutatea dorita, cred ca e mai bine o perioada sa trec acolo, pana imi revine puterea de slabit.
Va multumesc mult, fara voi n-as fi reusit sa ajung nici macar aici. Va doresc spor la slabit! Si va pup dulce pe fiecare in parte.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata !

Mi-au venit piticii pe cap, si ma urmareste numarul fatidic 666.
Prin urmare,raportez: 66,6 kg.

Mephala, duminica asta,29 iulie de la ora 18.15. Si, bine-nteles:

Delidana: ...si uite-asa, vecina ta s-a trezit peste noapte cu o poseta si o pereche de sandale din piele de sarpe! Tia-m zis sa te imprietenesti cu serpii, dar nu m-ai ascultat....of of...

Violeta, asa e: nu ma simt bine in pielea mea asa cum sunt acum. Deocamdata ma tot plang. Astept ziua in caresa ma mobilizez serios. Si vine ea....

Ina C

Dordia,esti la munca? Cautam o piesa a zilei?

Zuziliciule, cum e cu casa? Hai ca astept sa bem virtual o sampanie!

Revin.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Buna fetele,
revin si eu printre voi dupa o lunga absenta. Sper sa ma remobilizez si sa fiu mai motivata, ca de cand am luat pauza , au vanalit kg pe capul (a se citi ) meu. raportez 68 kg si ceva sute de grame. O sa fiu mai precisa luni. Cand se mai da raportul pe aici? se mai fac concursuri?
Vad ca voi va plangeti de cald. Eu de frig Dorm invelita cu plapuma, iar la serviciu iau pufoaica (exagerez, dar nu e departe) Sper sa avem si noi parte de vreme buna in august cand plecam in vacantza.

Pupici,
Mihaela

Mergi la inceput

oLo, bine ai revenit!

www.youtube.com/watch?v=Shm5fUjhwik" target="_blank">PIESA ZILEI

Mergi la inceput

Ok, Va invit si eu la dat sunculitele jos...

deci...: www.youtube.com/watch?v=LbzEgfCwzJU" target="_blank"> Sa dansam, sa ne miscam...

Olo bine ai revenit...deci...te scot de la puzate??

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Bine v-am regasit fete frumoase! Imi pare rau ca iar am ajuns la semnul de intrebare.
Pentru raport, stagnez la 82 desi mananc tare putin dar retin multa apa. Oricum e bine ca am coborat sub greutatea de dinainte de a 2a sarcina.
Am sa incerc sa scriu si eu meniul de azi inainte, in felul asta voi tine cont mai atent ce bag in gura.
Meniul de azi:
MD: cafea, ceai
P: iaurt Activia de baut
C: o felie de pizza(fac la cererea baietilor si sigur nu ma abtin) +
pepene rosu
Ma simt binisor, fac tratament in continuare.
In toamna probabil ca voi incepe serviciul.
Aaaa, pe 22 august plecam toti 4 la mare. Nu am mai fost plecati de muuult...abia asteptam...

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard(21.06.2004) si Eric
(13.07.2006)

Mergi la inceput

Cornelia ma bucur ca te simti mai bine...si concediu placut! Si eu abia astept sa plec pe 8 august la mare...uh cat mai e! fix 2 saptamani.

Problema este ca tb sa imi iau 13 zile de concediu...si nu stiu daca o sa mi se aprobe...dar...daca nu...probabil imi voi cauta de lucru!
La mare oricum plec...ca ma deja facute rezervarile!

Mergi la inceput

Cornelia, ma bucur ca esti mai bine!

Dordia, stii ca si Selena a murit?

Mergi la inceput