Nou stil de viatza (147)
Raspunsuri - Pagina 18
mamica dulce spune:
Buna dragelor!!!
In primul rand va multumesc frumos pentru urarile de ziua mea!!Le-am citit pe toate dar a fost haos la mine,n-am apucat sa scriu nimic.
A fost tare frumos,o gramada de invitati,distractie....desi am avut masa ca la nunta eu nu am pus nici o picatura in gura,nici din tort n-am gustat,atat am fost de agitata si in continua miscare si chiar am slabit de ziua mea,daca va puteti imagina.Raportul de marti era 78,acum am 500 de grame in plus,dar pana martea viitoare se duc ele. Sa va spun ce daruri frumoase am primit? Pentru topicul nostru unul e interesant-un cantar super misto![]()
Va pup si revin pe seara....
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
oLo spune:
'neatza fetele,
abia astept sa-mi vina fetele acasa. sunt plecate de doua saptamani in tabara. si de doua saptamani, noi iesim seara de seara in oras (deh, Paris, romantic, blabla). si nush cum facem da' tot prin restaurante nimerim. Noroc ca pe urma facem plimbari lungi pe malurile senei, chipurile ca sa digeram mai bine haleala :(.
Aseara a fost tare fain, ca pe Rive Gauche, erau o gramada de 'scoli de dans' improvizate. Fiecare pe stil diferit (salsa, vals, rap tango si altele pe care nu le stiu). Haios rau! Atmosfera de vacantza 100%. Si pe malu alalalt: Paris Plage, cu palmieri, nisip, brumizatoare, sezlonguri... Nici nu mai trebuie sa plec in vacantza, ca vine vacantza la mine ;)
M-am urcat azi pe cantar, si ciferele urcau vertiginos, ca la lift... naspa! Tre sa fac ceva! Noroc ca ne-am hotarat sa facem vacantza pe muntzi, cu rucsacu si cortu...
Pupici,
Mihaela
dordia2000 spune:
Buna ziua!
Azi am o zi plina...asa ca..intru mai rar de la scarbici.
Olo sa inteleg ca revii cu forte noi sau ramai tot la puzate?
Ma bucur ca s-a mai racorit...si abia astept sa vina fi'miu sambata acasa...Imi e un dor de el...de iar am fluturasi in stomac cand ma gandesc.
InaC deja au inceput poftele??? Sa dea Domnul sa fie 2 liniute pe test...si sa ai pofte in continuare.
Eu, cum v-a spus sor'mea, am fost cu ea de ne-am luat costume de baie. Superbe, culori vii (ca pana acuma numai culori inchise purtam), intregi obligatoriu...si...ce sa mai...calitate. Sper sa nu fie ca Jolidon'ul cu care m-am tepuit 3 ani la rand.
Agta ca am treaba si...revin!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Tzuni spune:
mephala,m-am scos din imagini,asa ca degeaba te mai uiti...![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Tzuni, ....de parca ma uitam pentru tine...
ai dreptate....
nu papi cam putin azi?
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
crystina spune:
Fetelor scuze de disparitie!
Va roog nu ma stergeti din listuta ca eu intru chiar daca numai in weekend. Stau prost de tot cu timpul liber.
Daria si Mamicadulce LA MULTI ANI!!!!!!!!
Carmen, ti-am trimis un PM. Astept raspuns.![]()
Pup toate fetele!
Delidana spune:
Buna dragelor,
Mamicadulce, ma bucur ca ti-a iesit petrecerea dupa cum iti doreai. Si meriti un buchet de
pentru ambitia de care ai dat dovada. Auzi la ea, sa nu manince bunatati deloc deloc...![]()
Olo, m-ai facut sa visez...cu gindul la Paris
..poate ajung si eu odata acolo.
Din ciclul "Scapi de o belea si dai de alta", tin sa va spun ca ma simt mai bine, adica m-am mai dezumflat insa ma paste o raceala si nu vreaaaaaaaaauuuuuuuuu.
Asta mai ales ca simbata vrem sa plecam in Singapore intr-o excursie si va dati seama ce bine o sa-mi pice daca sint racita. 
Asadar, Carmen, ti-am raspuns la intrebare. ![]()
Starea "umflata" s-a ameliorat pentru ca am servit doar fructe pina la prinz si asa m-am dezumflat. Mi-am dat seama de cind am tinut ziua de fructe (ambele dati) ca strategia asta ma ajuta daca am probleme cu balonarea. 
Roxa-boxa, nu te mai necaji, sint sigura ca nu e
atit de negru cum crezi tu. ![]()
Tzuni, Puskin, Ina, Violeta, Crystina, Dordia. 
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Tzuni, tin un soi de daneza, deci, nu, mananc suficient. ![]()
Crys,
, zau daca am primit ceva....imediat ce primesc, iti raspund.
Delia, iti trimit niste oscilo? Nu ai la indemana? E bun atunci cand apar primele simptome de raceala.
violeta70 spune:
Buna seara si eu!
Salut toate fetele si pupici multi

Meniul de azi:
- 1 supa la plic, cu taietei
- branza cu 2 rosii, 2 castraveti si un ardei
- 2 cremvusti din piept de pui cu mustar.
- 100 grame de sticksuri cu cascaval (mi-a fost pofta, asta e
)
- seara aveam planificat pepene rosu, dar am renuntat, tinand cont de sticksurile de mai sus.
In week-end o sa fiu plecata intr-o excursie de 2 zile pe la manastiri, in Valcea.
Dar pana sambata, mai este si maine, asa ca vorbim maine seara.
Noapte buna!