Mi-a fugit copilul!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Dragii mei,
eu sunt convinsa ca am putea cumva sa o ajutam pe aceasta mama disperata. Eu cred enorm in puterea rugaciunii. Ce ar fi sa stabilim o zi si o ora, poate in zi de Duminica, nu stiu cand ar fi mai bine, si , toti cei care credem ca "credinta poate stramuta muntii din loc" sa aprindem o lumanare, si macar pentru 5 minute sa ne gandim la aceasta mamica, si sa ne rugam pentru ea si copilul ei. Ma gandesc ca daca am face acest lucru de exemplu duminica la ora 10, multi dintre noi ar putea aprinde chiar la biserica o lumanare, sau acasa, si poate , cine stie?
Draga Cristina, tu ce parere ai?
Iti urez mult, mult noroc, si Bunul Dumnnezeu sa iti dea putere si sa iti ocroteasca copilasul!
Mirunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

am urmarit tot timpul subiectul, desi nu am mai scris de mult vreun mesaj, insa sunt alaturi de tine, cristina;

nu pot sa nu remarc si eu indiferenta televiziunilor in fata problemelor reale si preferinta lor pentru pseudo-subiecte menite sa le creasca audienta ...

mirunda, rugaciunea comuna este o idee foarte buna, cred ca ziua si ora propuse de tine sunt foarte bune; daca aveti vreo propunere pentru o rugaciune anume, putem stabili si asta;

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia11 spune:

Eu sunt de acord cu Mirunda. Duminica la ora 10 voi aprinde candela pentru copilasul Cristinei (am aprins-o si azi) si ma voi ruga ca Dumnezeu sa-l apere de toti si de toate relele.
Dumnezeu sa-l aiba in paza si sa-i indrepte pasii catre casa!
Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

... si noi. Dumnezeu sa-l aiba in paza! Imi pare tare rau ca nu s-a intors acasa pana acum...
As vrea sa am puterea sa il pot ajuta.

Florina & bb Tudor ( 1 an si 2 luni )

quote:
Originally posted by iulia11

Eu sunt de acord cu Mirunda. Duminica la ora 10 voi aprinde candela pentru copilasul Cristinei (am aprins-o si azi) si ma voi ruga ca Dumnezeu sa-l apere de toti si de toate relele.
Dumnezeu sa-l aiba in paza si sa-i indrepte pasii catre casa!
Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

quote:
Originally posted by rici35

Hallo Cristina,

nu imi vine a crede, cind citesc ca la centrele de plasament copii sunt tunsi si rasi in cap.
Care o fii scopul????
Ca sa ii injoseasca, sau ce alt scop?

Cu drag Richard

sunt tunsi ca sa nu ia paduchi.

Cristina, unde ii placea lui sa mearga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasina spune:

Draga Cristina...iti impartasesc durerea si sunt cu sufletul alaturi de tine...Sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti gasesti copilul!
Stiu ca suferi, dar pentru copilul tau si nu in ultimul rand pentru tine...fii tare si pastreaza-ti calmul.
Noi suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris68 spune:

Evident ca nu a aparut. Culmea este ca nu numai ca nu l-am intilnit eu, dar nici prin locurile pe unde aveam informatii ca a fost vazut in mod repetat, nu a mai aparut. Fie i-a fost schimbata locatia, fie e tinut "la pastrare".
Si ma uitam ieri cum ploua si ma gindeam ca cine stie in ce ungher s-o fi adapostind si el saracutul. E -sau era- friguros si sensibil de felul lui...si uite acum prin ce trece...
Eu sunt la un pas de depresie, ma gindeam sa fac un scandal monstru la toata lumea...si la TV si la Politie...dar mi-e teama de raul pe care l-as putea face.Pe de alta parte, daca tot imi caut singura copilul, de ce sa-i protejez pe toti acesti nemernici care nu fac nimic pentru mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Cristina, revin cu o idee..nu stiu,poate ti-au dat-o fetele...incearca la cei cu transportul in comun in Bucuresti si imprejurimi, sa te lase sa lipesti poze mari ale baiatului pe ele, eventual sa oferi recompensa pentru informatii..asa ar sarea in ochi si avand in vedere cercul in care se afla sigur se gaseste cineve care sa vrea bani....succes!

Raluca si Ilinca (1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Draga Cristina incearca sa trimiti un email cu poza si informatii pe la internet cafe-uri. Atit in Bucuresti, cit si in tzara:la mare, la munte si prin orasele prin care a mai fugit.Fa un apel de suflet catre adminii acestor icafeuri sa lase pe desktopurile calculatoarelor poza si textul. iti doresc multa putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Draga Cristina, eu cred ca ideea cu recompensa e foarte buna. Daca e undeva unde l-au trimis la cersit, atunci cu siguranta ca cersetorii il vor "vinde" pentru o suma. Sa te ajute Dumnezeu sa-l gasesti!

Mergi la inceput