Mi-a fugit copilul!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia11 spune:

Si eu cred ca ideea cu recompensa este foarte buna ,dar ete cu doua taisuri. Ai putea primi zeci de alarme false care sa te scoata de pe directie si care sa nu faca altceva decat sa te incurce si mai mult. Dar nu renunta .Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta si sa-ti aduca acasa copilasul sanatos.
Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasina spune:

Nu inteleg cum Politia este pasiva la disparitia unui copil...Nu ar trebui sa ne protejeze si sa ajute la astfel de evenimente nefericite?
Si presa???? Urat din partea lor...Sunt toti niste nemernici...
E crunt ce ti se intampla...nici macar nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau...toti ceilalti s-au gandit , au gasit solutii, dar nici o rezolvare...Imi pare tare rau...
Sper din inima sa-l gasesti...Baftaaaaaa!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Draga Cristina,
Am tot intarziat sa-ti dau un raspuns, asteptand cu sufletul la gura vestea ca l-ati gasit pe baietel sau ca el s-a intors acasa.
Cu toata modestia, incerc sa-ti sugerez doua variante care pot sa dea rezultate (sper):
1. Incearca sa dai printuri cu fluturasii taximetristilor (poate reusesti sa ajungi chiar la societatile de taxi) - ei sunt toata ziua pe drum si poate-l zaresc la o intersectie...
2. Daca televiziunile comerciale continua sa te refuze, cred ca ne putem mobiliza pe forum sa strangem bani (cum se poate deschide un cont?) si sa cumparam spatiu in timpul jurnalelor de stiri (10 secunde!) - cel mai bine ar fi prin agentiile de media pentru ca au reduceri importante (daca vrei iti pot trimite nr. de telefon si persoana de contact de la o agentie mare pe mail).
Sper ca situatia sa se rezolve cat mai repede si sa fiti din nou cu totii acasa.

Q (Gabriela si BB Dinu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

draga Cris, sunt alaturi de tine si ma rog sa-ti gasesti cat mai repede copilasul. imi imaginez prin ce treci. Ma rog ca pana atunci Maica Domnului si ingerul lui pazitor sa aiba grija de el. Crede si tu asta. In ajutor de la oameni nu spera prea mult, fie ei jurnalisti, taximetristi sau orice altceva. Fa rugaciuni catre Maica Domnului si mergi la cat de multe biserici poti acolo unde sunt Sfinte Moaste: la Sfantul Mina, la Sfantul Stelian - ocrotitorul copiilor, Sfantul Ciprian etc. Mergi la Biserica Seminarului "Radu Voda" (vizavi de Biserica Bucur, pod Marasesti), acolo sunt moastele Sfantului Nectarie, roaga-l cu mare nadejde sa iti aduca copilul acasa, sunt sigura ca te va ajuta. cunosc multe intamplari minunate foarte recente implinite cu ajutorul Sfantului Nectarie.
Permite-mi sa-ti mai dau un sfat: mergi si te spovedeste (poate chiar si sotul tau)asta te va linisti si poate va pune lumina si in alte chestii. Daca nu stii unde sa mergi iti recomand la "Radu Voda" pe Preasfintitul Varsanufie sau la Biserica studenteasca (biserica rusa), la Universitate pe pr. Vasile.
Nu-ti pierde nadejdea.
Doamne ajuta!

Mama lu' Bagoiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, am tot citit mesajele doar-doar as citi ca l-ati gasit. imi pare rau ca nu s-a intamplat asta pana acum, dar ma rog ca acest lucru sa se intample cat mai curand.

Vreau sa te interb un singur lucru, daca cumva mi se pare ca este el ce trebuie sa fac? Sa-l intreb daca el este Alexandru, sa-l opresc, sa te sun si sa te pun pe jar degeaba? Cum sa fac sa-mi dau seama daca este el sau este alarma falsa? Cum crezi tu ca ar trebui sa procedez eu sau altcineva, ca sa nu-l speriem ?

3 ani !!! pe 14 februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

Doamne ,am tot citit subiectul si imi da fiori,singurul lucru care am putea sa facem este sa ne rugam la Dumnezeu sa il pazeasca si sa il indrume acasa Pentru ca asta este unica sansa cred eu si sa avem credinta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi spune:

O sa-l gasesti, trebuie sa fie bine, poate doar putin ratacit! Nu renunta sa-l cauti! Adu-l acasa si ai rabdare. Cineva i-a sucit mintile sau trece printr-o perioada mai grea. Dar e copilul tau si numai tu ii poti oferi ceea ce el are nevoie la varsta lui. Numai tu! Gaseste-l!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Cris, ai primit mail-ul de la mine?

ce vesti mai ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Am urmarit si eu cazul tau si tare m-a intristat....dar eu cred ca o sa-l gasesti sau poate o sa vina el acasa pana la urma ....mult noroc si stiu ca treci printr-o perioada f. dificila dar sa stii ca in momentele astea trebuie sa fii f.tare de dragul lui copiilor si in special a lui Alex.Sa auzim vesti bune der la tine asta vrem.....Deliasi bb-ul Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DUNA spune:

Sa dea Dumezeu sa va tina puterile si nervii in aceasta situatie... ca ideie eu as lipi un afis cu poza lui si un mesaj care stii ca va ajunge la inima lui ... trebuie sa fie un "ceva" care va leaga, care ii va trezi amintiri placute ... sunt sigura ca-i lipsiti dar poate nu are curajul sa vina acasa... mult succes..

Mergi la inceput