Mi-a fugit copilul!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Cristina
Am urmarit subiectul acesta de la inceput, te rog revino cu vesti, ai mai auzit ceva de baietelul tau? Sper din tot sufletul sa il gasesti cit mai repede
numai bine
cristina73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Dragii mei, CE FACEM !!!

Maine se implineste o luna de cand Cristina ne-a anuntat ca baietelul ei a disparut si mi se pare cumplit ca nu a fost inca gasit. Puneti-va, Doamne fereste pe toata lumea, pentru un minut in locul lor si mie imi vine sa o iau razna... E un copil, unde Dumnezeu poate fi un copilas...

Cristina, imi doresc din tot sufletul sa il gasiti intreg, sanatos sau sa se intoarca singur acasa. Ce bine ar fi! Din pacate prin orasul meu nu l-am vazut.

Dumnezeu sa-l ocroteasca de tot raul din lume.

Cu drag, DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crystinne spune:

Cristina
Nu am cuvinte ca sa-ti pot alina putin durerea pe care o simti...
De fapt stiu ca numai revederea cu baietelul tau te va alina...

Sa va ajute Dumnezeu si sa va regasiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Nici nu stiu ce sa scriu... ce cuvinte sa folosesc... ma incearca atatea sentimente contradictorii.... Doamne, cat ne incerci pe unii din noi! Citeam pagina cu pagina acest subiect si speram ca pana la ultima sa aflu vestea cea buna, ca a fost gasit! Cristina, eu ma rog doar atunci cand imi ajunge cutitul la os, dar atunci ma rog cu patima si se pare ca Dumnezeu se indura de un alt pacatos, intotdeauna si-a intors fata binevoitor spre mine... Am sa ma rog in seara asta, atata pot sa fac de aici, de la asa distanta, dar daca ai nevoie de suport material, orice, spune-ne!
Fetelor, mamicilor, parintilor, oricare putem fi in situatia asta intr-o zi! E scandalos, e inuman, e strigator la cer ca cei ce se presupune ca ne protejeaza, vezi politia si protectia copilului, sa fie perfect impasibili... sa-i desfiintam,atunci, sa nu mai platim taxe si ptr ei, si atunci fiecare sa-si faca dreptate... ca si-asa o fac. Apropo de politie,imi aduc aminte de o intamplare nefericita ( sa ma scuze Cristina daca unele cuvinte ii vor declansa nelinisti mai mari, eu insa sunt sigura ca e o problema de timp pana cand Alexandru va fi iar acasa) cand tata, fiind administratorul blocului nostru, a gasit o femeie spanzurata la ghena de gunoi. A trebuit sa duc munca de lamurire la telefon cu cei de la politie sa vina s-o ia de acolo, sa ancheteze cazul. Au venit, au constatat si au plecat lasand-o pe biata femeie intinsa pe ciment, ca cica nu au masina s-o transporte. Numai bine ca vecina-mea se intorcea de la schimb, iese din lift si, cam intuneric fiind, se impiedica si cade lata, unde credeti, in bratele bietei nefericite, N-a lipsit mult sa chem politia adoua oara sa constate si a doua nenorocire, ca am crezut ca o sa-si piarda mintile sau face infarct pe loc. In fine, halal politie romana! Iar de cei cu protectia copilului sa n-aud!

Curaj, Cristina, curaj si .... O SA FIE BINE! Ai sa-ti vezi puiul acasa intr-o zi si veti uita incet de cumpana asta.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Cristina a trecut o luna de la disparitia lui Alexandru, ai ceva vesti bune?
Iti doresc din toata inima sa il gasesti sanatos si sa nu ti se mai intample cosmarul acesta niciodata.

Numai bine,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

de cand urmaresc subiectul asta am inima cat un purice...
am fetita in vacanta in romania si pana nu o vad intrata pe usa acasa nu am liniste...incredibil ce se intampla in romania!!!
D-zeu sa te ajute si sa-ti indrume pasii pe drumul spre Alexandru.
Ai credinta ca copilul tau e bine si ca-l vei regasi curand si vei reusi!
sa auzim de bine,

ange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Draga Cristina,
Si eu ma uit in fiecare zi si ma rog seara sa vad ca ti-ai gasit fiul. Eu sper din suflet sa-l gasesti, s-ar putea sa nu fie departe de casa, trebuie sa mergi pe la toate cafe-interneturile si sa iei informatii, la un moment dat trebuie sa apara undeva !
Te pup si curaj, din pacate sint prea departe ca sa pot ajuta cu ceva concret...

Adina si bebe Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Astazi am descoperit si eu mesajul, sa-ti dea Dumnezeu putere sa continui lupta asta si totul sa se incheie cu bine. Tind sa cred ca eforturile pe care le-ai facut pana acum nu vor fi in zadar pentru ca in fond e un copilas de 7 ani care nu se poate gestiona singur. Daca ar fi avut 14 ani era cu totul altceva, ar fi fost la o varsta cand poate trai independent, dar un copil mic de 7 ani, depinde in permanenta de cineva, este in permanenta in legatura cu altineva, nu poate fi pe cont propriu. Chiar sub aspectul unui cersetor, un copilas la 7 ani trece foarte greu neobservat, ideea e sa faci cat mai cunoscuta imaginea lui oamenilor si sa ne rugam ca intr-o zi cineva sa-l recunoasca.
El crezi ca s-ar descurca sa ajunga singur acasa oriunde s-ar afla in Bucuresti? Banuiesc ca recunoaste imprejurimile cartierului in care stati, dar crezi ca ar fi capabil sa gaseasca drumul spre casa? desi in privinta acestui aspect eu sunt rezervata: banuiesc ca e prea mic si in plus banuiesc ca nu e la varsta la cand are constiinta faptelor sale si, ca urmare, putin probabil sa realizeze ca ceea ce a facut este grav si sa decida sa se intoarca acasa (chiar de foame sau dintr-un alt motiv), mai ales ca cu cat trece mai mult timp este in defavoarea intoarcerii acasa, va incepe sa nu mai stie ce-i ala "acasa", va considera altceva "acasa".
Nu-s de parere cum spunea cineva sa nu te mai increzi in oameni si sa nu mai astepti ajutor de la ei. Din contra eu cred ca ei alaturi de credinta ta in Dumnezeu vor fi cei care te vor putea ajuta.
Stiu ca singurul tau tel la ora actuala este sa-l gasesti, dar nu pot sa nu ma intreb ce va urma dupa ce-l vei gasi. Problema pe care o aveti cu el va persista, nu se va rezolva odata cu gasirea lui. De-atunci incolo va urma o alta lupta, de data asta de lunga durata, pe care va trebui s-o duceti si nu mai putin grea.
Poate ca multi din cei ce ti-au raspuns sunt departe de tine, dar nu uita ca suntem aproape de voi cu sufletele, ne rugam la Dumnezeu ca tot acest calvar prin care treci sa ia odata sfarsit, sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe si sa-ti continui cautarile. Asteptam clipa in care ne vei scrie cele 4 cuvinte "l-am gasit pe Alexandru". Ai speranta in suflet ca totul se va termina cu bine.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janib spune:

Astazi am descoperit subiectul si nu pot decat sa iti spun ca toate mamicile suntem cu sufletul alaturi de tine si ne rugam sa il gasesti pe Alexandru. Dumnezeu e mare si Maica Domnului nu isi ia privirea de la o mama indurerata.
Asteptam cat mai curand sa vedem ca ti-a reaparut speranta ca l-ai gasit pe puiut.
Dumnezeu sa te ajute si sa iti dea putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Draga Cristina,
Iata un mesaj pe care l-am primit de la Povesti Adevarate in urma unor presiuni pe care le-am facut referitor la publicarea avizului de cautare al copilasului tau.

"Mii de scuze pentru intirziere, am fost in concediu, acum citesc
mesajele, daca sinteti din Bucuresti, veniti la redactie in Pache
Protopopescu 109 (sediul PROTV si ACASA), vorbim si vedem
impreuna ce putem face. Va asteptam luni dupa prinz. Daca nu
sunati-ne la redactie 2050173.
Ionela Banarescu,
producator"

SPER SA AJUTE !!!

Adina si bebe Gabriel

Mergi la inceput