Mi-a fugit copilul!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

Doamne, e ingrozitor. Am sa ma uit si pe poza si am sa ma gandesc la voi cand mai apuc sa ma rog. Sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti gasesti copilul. In legatura cu ce spunea Bagoiu: daca nu te deranjeaza o asemenea idee, ar fi bine sa mergi la un preot. Cei recomandati de ea sunt minunati amandoi, crede-ma ca ii cunosc personal, Pr. Vasile e duhovnicul meu.
Nici nu vreau sa ma gandesc ca as putea ajunge in situatia asta, numai gandul m-ar innebuni.

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Important - daca puteti vorbi cu Cristina ca sa se duca la adresa pe care i-am mentionat-o mai sus, deoarece de aici din Canada am incercat de citeva ori sa dau telefon la cele doua numere mentionate pe fluturas, si nu am reusit deloc, la primul imi spune ca nu e bun si al doilea e ocupat.

Adina si bebe Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anatolia spune:

Cristina da-ne de stire! A trecut mult timp si n-ai mai zis nimic.... Suntem alatuei de tine.....Fii tare!

anatolia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Cris, spune-ne ce-i cu tine. Fii puternica, nu claca. S-ar putea sa fii suparata pe noi dar noi gandim numai de bine si pozitiv inspre voi... sa speram ca vom indrepta numai bine inspre tine si situatia in care va aflati.
DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasina spune:

Cristina...nu mai stim nimic de voi...ti-ai gasit copilul?
Da-ne si noua un semn de viata...
Iti doresc succes si sa-ti ajute Dumnezeu sa iti gasesti copilul !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Cristina, nu ai mai postat de la jumatea lui iulie. L-ati gasit pe Alex intre timp? Da-ne de veste ce-i cu voi, intru zilnic sa vad ce se intampla de cand am vazut subiectul tau.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emari spune:

Cristina, nu am cuvinte ce sa-ti spun! Multa CREDINTA! Ma rog la Dumnezeu sa-l gasesti cat mai repede!

Am si eu o intrebare care poate te va ajuta: ai simtit tu vreodata ca el ar fi nemultumit de el (mi-ai spus ca este un tip inchis), poate sufera ca nu este la inaltimea asteptarilor voastre si reactioneaza asa! Plecarile au inceput sa apara de cand a inceput scoala, sau mai devreme? Poate ca nu-i place sa invete, si poate ca nu are curajul s-o spuna! Spun asta pentru ca si socrii mei au patit-o cu al lor, de la scoala a inceput totul....
Asa ca poate ca ar fi bine ca pe afise sa-l linisteti in privinta asta, sa-i spui ca il iubiti foarte mult, indiferent daca invata sau nu, indiferent ....! Spune-i si ca surioarei lui ii este dor de el, of Doamne, nici eu nu mai stiu ce!

Nu stiu, imi dau si eu cu parerea , totusi fiind o luna de cand lipseste, mi-e frica sa nu fie acostat de gasca strazii, care sa profite de ceea ce se intampla in sufletelul lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Buna,
Eu zic s-o sunam pe Cristina, eu de aici din Canada am tot incercat si nu reusesc deloc ! Deci poate cineva din Romania ar putea s-o sune ca sa stim care e treaba, sper din suflet ca vestile sa fie bune !

Adina si bebe Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Am reusit s-o gasesc pe Cristina. I-am comunicat nr. telefon al Ionelei Banarescu. Sper sa-i fie de folos!

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Ce s-a mai intamplat? L-a gasit?

Arhistefy

Mergi la inceput