Mi-a fugit copilul!
Raspunsuri - Pagina 19
bebi spune:
Nu, din pacate, nu l-a gasit inca. A primit niste telefoane din Urziceni si Pitesti, dar nici un rezultat
Am reusit s-o gasesc pe telefonul Dialog.
Love is all around
arabella spune:
BEBI,TE RUGAM SA NE SPUI DACA STII AMANUTE DESPRE CRISTINA SI BAIATUL EI???????????
DOAMEN AJUTA SA FIE SANATOS ALATURI DE FAMILIA LUI
arabella & angelo
cris68 spune:
Imi cer scuze de la voi, toti cei care mi-ati fost alaturi, ca nu v-am mai scris de atita vreme. Dupa cum v-a spus Bebi, am avut ceva sperante - false, din pacate - de la Slobozia si Urziceni. Din nou, rautatea oamenilor (sau poate neatentia), ne-au pus de pomana pe drumuri. Si eu mi-as fi dorit sa va pot spune ca l=am gasit. Inca nu! Mi-e greu sa mai sper, mi-e greu sa mai ma rog, nu stiu cum sa fac sa-mi ascund durerea fata de colegi si familie... Am incercat la taximetristi si sistemul a functionat, dar fara rezultat. Internet-cafe-uri in Bucuresti cred ca sunt peste suta de mii, dar am mers la cele mai ieftine si mai marginase, voi suna la cei de la Povesti Adevarate astazi, desi, din nou, ma intreb ce voi obtine. Va multumesc ca-mi sunteti alaturi, va multumesc ca incercati si imi dati idei. Dar, acum, mi-e teama ca numai Dumnezeu mai poate sa ma ajute.
Voi incerca sa va tin ceva mai des la curent cu ceea ce se intimpla., dar, sincer, cind nu am vesti, ce-as putea sa va spun voua, inafara de durerea care creste in fiecare zi?
DanaR spune:
Roaga-te Cris in continuare, cu putere si cu speranta in bunatatea lui Dumnezeu... Roaga-te Maicutei sfinte ... Ea cunoaste durerea, stie ce inseamna sa iti pierzi fiul. Roaga-te sa mai ai speranta, sa mai ai bunatate, sa iti dea Dumnezeu minte inteleapta sa stii ce sa faci si incotro sa te indrepti. Roaga-te sa primesti ce este mai bine pentru baietelul tau si pentru voi. Roaga-te sa ai putere sa treci prin toate...
De la noi ai numai ganduri bune.
Sa te ajute Dumnezeu sa ai puterea sa treci peste acest prag.
Cu inima si ganduri curate DanaR
tinaw spune:
DOAMNE AJUTA! Asa cum spunea si dana, roaga-te Maicutei Sfinte, Ea e buna si stie ce e durerea!!!!!!!!!!
Tina si bebe Robert
Emmy spune:
Nu stiu ce sa spun, dar am plins mult citind, mai ales, ultimu mesaaj al Cristinei. Doamne ce durere!!!
Gabi mama lui Emma
Cristina spune:
Cris, ai incercat sa-l cauti si prin caminele din "regie"? am citit in ziar ca pe-acolo stau copii ai strazii sau.. ma rog (nu este cazul lui, dar mai stii..). Doamne ajuta!
dacia spune:
Fetelor,poate daca sunam toate la Povesti Adevarate ii impresionam cumva si fac ceva.Mai ales noi ,cele din strainatate nu putem decat sa ne rugam pentru tine Cristina si pentru copilasul tau.Mai incearca sa-i suni pe cei de la Povestiri adevarate.Succes!
irinaP
malina_mircu spune:
Am fost foarte impresionata de problema ta; cuvintele sunt de prisos.
M-am gandit ca pe PRIMA este o emisiune: 'Academia Mamicilor', Producator: Daniela Stoian-Crowe, difuzata duminica la ora 14. Imi face impresia ca a scris si cateva articole in 'Mami'. Poate daca iei legatura cu ea va aloca putin spatiu si pentru tine.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Malina
craciunitza spune:
Acum cateva zile, la stiri, un ofiter de politie spunea ca daca o persoana lipseste mai mult de 30 de zile de la domiciliu este considerata automat disparuta si se declanseaza toate mecanismele statului in acest sens.
Nu inteleg de ce in cazul asta toata lumea tace si refuza sa se implice. Este mai mult decat revoltator.
Cris, nu-ti pierde speranta.