Mi-a fugit copilul!
Raspunsuri - Pagina 14
craciunitza spune:
Cristina draga, fii tare!
Eu obisnuiesc sa plec tarziu de la firma si sa ma plimb cu masina prin Bucuresti, o sa ma uit atenta la copiii care cersesc chiar si la ora asta.
Cred ca este bine sa faci publica disparitia lui Alexandru chiar daca cel care-l pune sa cerseasca il va ascunde. Il va ascunde acum, dupa ce copilul a fost vazut deja. Sigur cineva l-a vazut dar nu stie situatia. Ar fi bine sa pui o recompensa.
Iti doresc multa putere.
cristina78 spune:
Eu sunt de parere ca mediatizarea disparitiei baietelului tau nu poate avea decat efecte pozitive.
Nu cred (repet "parerea mea")ca il va tine ascuns persoana pt. care cerseste(asta in cazul in care ar fi adevarat)pt. ca are nevoie sa-i "produca" bani nu sa stea.
Sa dea Dumnezeu sa-l gasesti cat mai repede pe copilas sanatos.
Cristina
ruscus spune:
sper ca cei de la tv sa te pot ajuta, daca in urma difuzarii stiri la tv primesti informatii ca ar fi in alta localitate ar fi bine sa iei legatura cu cineva din loc respectiva pentru a confirma informatia, astfel nu pierzi prea mult timp, eu te pot ajuta in cluj si bistrita, sper ca aceasta idee sa iti fie utila.
numai bine si vesti bune cat mai curand.
Cristina spune:
Cristina, a aparut anuntul si poza baietelului tau si in Curierul National. Ce ai mai facut? Mai spune-ne si noua, te rog.
Marianar spune:
Avand in vedere ca te-au contactat cei de la ProTV poate se va sfarsi aceasta cautare si-ti vei gasi copilul. Doamne-ajuta!
cris68 spune:
Dupa cum ma asteptam, cei de la ProTV s-au dat la fund. Se pare ca pentru dnul Septimiu Sarateanu, daca nu este subiect de senzatie nu merita atentia. Mulltumesc unei anume persoane de pe site care mi-a atras atentia asupra acestui stimabil.
, te rog spune-mi in ce zi a aparut anuntul din Curierul National. Cei de la National nu m-au contactat de 2 saptamini, asa ca nici nu stiam ca au de gind sa il publice. Oricum, e bine ca se vede ca cineva chiar il cauta.
Am vorbit cu mai multi asistenti de la organizatiile de copii ai strazii, le-am dat poze, le-am spus cam tot ce stiu despre peregrinarile lui Alexandru -trecute si actuale- si a ramas ca se vor interesa si ma anunta.
Daca se intimpla sa pastez tacerea mai multe zile, este pentru ca incerc sa imi petrec cit mai mult din timp[ul liber pe strazi, in speranta ca...se intimpla o minune... si, cine stie cum, il intilnesc.
VA MULTUMESC DIN NOU CA SUNTETI ALATURI DE MINE!!!
Cristina spune:
in Curierul national de azi:
http://www.curierulnational.ro/?page=articol&editie=254&art=16965
Mariaa spune:
Vin cu o idee,nu stiu daca ati incercat sau nu...oricum in situatia asta nu mai ai nimic de pierdut...
La Prima Tv exista o emisiune joia "Al saptelea simt" parca...pe la ora 21,00 ...incerca sa iei legatura cu Emanoil Isopescu ,cred ca te poate ajuta.
Daca s-a mai discutat despre asta,cer scuze pentru repetare.
Doamne ajuta sa-l gasiti cat mai repede sanatos.
www.primatv.ro
iulia11 spune:
sa-ti ajute dumnezeu sa-ti gasesti copilasul sanatos!
Fii tare si nu dipera, mai ai un copil de crescut pe care nu trebuie sa- l negljezi!
Ne rugam pentru tine, si maine ca este vineri voi aprinde candela pentru copilasul tau!
iulia