Mi-a fugit copilul!
Raspunsuri - Pagina 13
tinaw spune:
Doamne ajuta!!!!!!!
Am dat si eu poza baietilor mei de la firma, daca il vad pe undeva sa ma anunte sau sa te anunte direct pe tine Cris.
Tina si bebe Robert
cris68 spune:
Se pare ca in ultima saptamina a fost vazut (pina la aparitia din ziare) pe Sos. Giurgiului - Bucuresti. Fie cerseste, fie sta pe la intersectii. Se pare - patronul unui butique, mi-a spus- ca totusi nu umbla cu aurolacii, ci este cuminte, dar cerseste pentru cineva. De vineri dimineata nu a mai fost vazut. L-or fi dosit cei care-l trimit pe strada?
cris68 spune:
Buna ziua !
Stimata doamna numele meu este Septimiu Sarateanu si sint
producator la Stirile PRO TV. Colegii mei mi-au dat un anunt al
dvs. prin care semnalati disparitia baietelului. Stiu ca sinteti foarte
ingrijorata si sinteti intr-o stare dificila pentru a vorbi cu
reprezentantii unui post de televiziune.
Pentru ca dorim insa sa va ajutam si sa mediatizam aceasta
disparitie va rugam sa ne contactati la tel 2050437 sau la adresa
de mail septimiu@protv.ro
Cu respect
Septimiu Sarateanu
Producator
NU POT SA CRED! CHESTIA CU MAIL-URILE FUNCTIONEAZA!!!
Danza spune:
Era si timpul sa raspunda cineva la apelul disperat de ajutor.
Sa-ti ajute Dumnezeu!
Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 9 luni pe 20 iunie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
cris68 spune:
Sa vedem ce vrea, mai intii. Ca poza simpla la stiri, continua sa nu ii intereseze foarte tare. Ma intilnesc miine (???) cu el si vedem ce se poate face! Sper sa ma sune intr-adevar!
M-au contactat si citiva de la organizatiile copiilor strazii. Cred ca am trimis cel putin 50 mail-uri ieri, dar, cred ca mare parte s-au desfiintat, caci imi dadea "user unknown" la greu.
INTREBARE:
DACA CINEVA IL TINE PE ALEXANDRU PENTRU CERSIT, ETC, FAC BINE SAU RAU DINDU-L LA STIRI? DACA-L VA ASCUNDE?
Anina_n spune:
Ma bucur ca, in sfarsit, ti s-a raspuns la apelul de ajutor !
Probabil ca, cel care il tine il va ascunde, dar nu pt. mult timp. Asa, degeaba, fara sa-si platesca locul si masa, nu il va tine mult. Mai degraba, cred ca ii va da drumul, sa nu aibe probleme. Sper sa fie asa ! Succes, maine !
Nina