Mi-a fugit copilul!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris68 spune:

quote:
Originally posted by flaviutza

vezi ca in afara de....

Problema este ca nu stiu sigur ca este el-probabil nici nu vreau sa cred. Si chiar daca ar fi, de unde stiu care le este cartierul general, de unde aflu care le este seful (probabil nu iese o data cu "gasca"), cum fac sa iau legatura cu el...? NU AM NICI O IDEE CINE SI CUM PATRUNDE IN LUMEA LOR!!! Politia nu se baga, Directia de Protectia Copilului nu se baga, am inteles ca exista niste organizatii de "afara" care ii ajuta - cu bani, mincare, haine, etc. MULTUMIM!!! Bine ca ii ajuta sa ramina pe strazi!
Scuze, dar este un pic cam mult pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

probabil ca nici macar nu l-au citit sau daca l-au citit nu l-au luat in calcul..poate ca daca ii bombardam cu mailuri pe cei de la acasa tv fac ceva...ca au mai fost emisiuni in care au facut cate ceva..

Mergi la inceput

hmm...intradevar e greu sa afli unde isi au cartierul general, pt ca in mod sigur nu iti vor spune de frica sa nu fie alungati de acolo...de obicei satu in canale, in cladiri dezafectate, in gara sau in statiile de metrou..
probabil cele mai multe sanse sa le intre pe sub piele le are tot un copil...
nu iti pierde cumpatul , ce pot sa zic, nu sunt in locul tau, nu am copii deci nu sunt in masura sa dau sfaturi..dar decat sa stai si sa iti vina sa iti dai cu capul de pereti(senzatia asta o cunosc) mai bine urmareste singura pista pe care o ai si fa tot posibilul sa dai de acesti copii
chiar nu poti afla daca faat de la magazin l-a vazut intradevar pe copilasul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris68 spune:

Cum Flaviutza? Pozele pe care le am nu mai corespund cu realitatea. Gindeste-te ca este nespalat, imbracat cu cine stie ce, mai mult ca sigur descult si in plus, fara dulceata si inocenta pe care o are un copil in priviri. Acum este "de-al strazii" si am vazul si la celelalte plecari, a capatat o "smechereala" si o aroganta, pe care numai strada ti le poate da. Si este atit de greu...

Mergi la inceput

offfff..chiar ca nu mai stiu ce sa spun..ai mare dreptate..nu inteleg ce ii determina sa fuga de acasa...momentan lucrez in vacanta la un club net si cel putin odata pe saptamana apare un parinte sa isi caute copilul fugit de acasa
de cele mai multe ori ii recupereaza si daca ii intrebi de ce fug, zambesc complice..nu le lipseste nimic, zic ca e mai bine pe strada, sunt liberi acolo..
sper ca nu a patit nimic puiul tau, ma gandesc ca ii face placere sa stea unde sta, pt ca altfel e destul de mare si ar gasi o modalitate sa spuna al cui e si ca vrea acasa..si spui ca nu e la prima plecare..eventual gandeste-te unde l-ai gasit data trecuta, ce a vrut el atunci sa faca de a fugit de acasa, poate si acum cauta acelasi lucru in acelasi loc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Hai ca le-am trimis si io la toti cite un mesaj ,daca ar putea fiecare din fete sa le trimita cite un mesaj!!!!!!!!!!!!!!sa le umplem cutia postala!!!!!!!

AuraGalerne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

cum fac sa iau legatura cu el...? NU AM NICI O IDEE CINE SI CUM PATRUNDE IN LUMEA LOR!!! Politia nu se baga, Directia de Protectia Copilului nu se baga, am inteles ca exista niste organizatii de "afara" care ii ajuta - cu bani, mincare, haine, etc. [/quote]

Poate ar fi bine sa iei legatura tocmai cu aceste organizatii.Eu am facut practica la o asociatie care se ocupa de copiii strazii si asistentii sociali de acolo ii cunosteau foarte bine pe copiii astia, erau destul de prieteni. Poate te-ar putea ajuta ei sa-ti gasesti baiatul. Succes

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia11 spune:

Fix acum mi-a trecut un glonte prin cap:cauta prin lucrurile lui, prin caiete , carti , orice, poate gaseti un indiciu.Poate fi orice, o hartiuta , un jurnal, ceva in care el sa fi scris ca ar vrea sa se duca undeva. Poate pare un lucru peste care ai trecut de zeci de ori cu vederea si nu l-ai sesizat, dar nu pot sa cred ca nu-si descarca suletul cumva.
Si inca ceva, maine este marti si este bine sa tii post negru pana la ora 16. Se tine pentru dusmani(poate ti-a facut cineva vraji familiei tale) si roaga-te la sf. Nicolae pentru familie. Cere de la orice biserica Acatistul Sf. Nicolae si citeste-l in fiecare zi in care postesti. Sa-ti ajute Dumnezeu.

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

Of ! in fiecare dimineata fug sa citesc daca cumva ti-ai gasit copilasul... suntem alaturi de voi si speram sa fie totul bine !!!

Simonab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Am trimis, si eu, cate un mesaj la adresele de mai sus.
Cristina, iti sunt alaturi cu gandul si cu inima. Sa de Bunul Dumnezeu sa-l gasesti cat mai repede pe Alexandru !

Nina

Mergi la inceput