Mi-a fugit copilul!
Raspunsuri - Pagina 11
Danza spune:
E o idee buna Ionela!!!
Ma mir cum dracului astia de la Acasa de la "povestiri adevarate" te-au refuzat. Dau pe post tot felul de istorii ridicole si tampite cu pisici si cani fugiti, recuperati de pe strazi, cocosi care se uita la meciuri chiar si in reluare cand au crize de povesti cica adevarte, dar cand e vorba de un copilas nevinovat disparut si de niste parinti disperati si aiuriti de durere te refuza si-ti inchid usa in nas N u mai inteleg daca au ceva sfant in ei!!! Oare animalele ale prapadite sunt mai importante decat copiii???
Bine ca atunci cand a nascut sotia lui Fumuru au facut un eveniment din asta
Offf, Cris, ma rog sa-ti dea Dumnezeu putere si rabdare sa treci peste privirile rele ale colegilor de servici, peste refuzurile pe care le intampini la fiecare pas si sa-ti gasesti copilasul sanatos ca sa puteti fi iarasi o familie unita si fericita.
Noi suntem alaturi de tine!
Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 9 luni pe 20 iunie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
lilib72 spune:
Este o idee buna Ionela dar sa ne hotaram repede la ce post de televiziune apelam si sa aflam adresa de mail apoi sa incepem sa-i bombardam cu mail-uri.
camelia-daniela spune:
quote:
Originally posted by cris68
Ma adresez acum cel care au posibilitatea de a gasi ceva informatii despre o boala. Este vorba de dromomanie sau drapetomanie. Singurele lucruri pe care-am putut afla sunt definitiile: "compulsive longing for travel" si "intense desire to run away from home". Dintr-un site am inteles ca sunt manifestari schizofrenice, ceea ce ma sperie ingrozitor. Vorbind cu o psihiatra de copii mi-a spus ca este singurul lucru de care il banuie pe Alexandru. Sunt ingrozita de posibilitatea de schizofrenie si mi-e ciuda ca statisticile spun ca doar 0.3% din copii sunt afectati de aceste manii.
Cristina
Dragä Cristina,
am vorbit cu prietena mea, despre Alexandru si mi-a zis de la inceput cä ea este specializatä pe oameni mari...mi-a spus cä trebuie sä te duci cu el la o psihiaträ de copii, care sä-l tinä sub observatie o perioadä, in diferite locuri...ea mi-a zis cä ar fi indicat sä-l observe si la scoalä, cä se pare cä are probleme acolo...motivele nu poate sä mi le spunä, deoarece nu-l cunoaste...deci, rezultatul final, in aceste cazuri vine dupä ce copilul este supravegheat de cätre psihiatra de copii...
Se pare cä el nu are probleme sociale cu copiii, in schimb, s-ar putea sä aibä probleme cu adultii...posibil, cä la scoalä s-a intimplat ceva nepläcut, sau chiar are probleme de concentrare, adicä s-ar putea sä aibä sindromul hiperactiv!!!...deci in orice caz, trebuie supravegheat.
Ea mi-a explicat ceva mai complicat, dar in mare, a zis cä totul functioneazä ca un puzzle...si se pare cä o bucatä de puzzle nu se potriveste in imagine...aceastä bucatä, deci, trebuie gäsitä de cineva de specialitate...
Despre denumirile date de tine, mi-a spus cä-i sint necunoscute...ea este de peste 20 de ani in De, dar stia despre alt sindrom care s-ar numi "fug", care ar veni din greacä...ceva asemänätor cu fuge...mi-a zis cä la copii, nu prea apare cazul de asa ceva ( cä eu i-am tradus mai pe romaneste: dromomanie=mania drumului)...ea pledeazä pe partea psihiatricä...deci, ceva nu functioneazä cum ar trebui si trebuie gäsit ce este.
Cred cä te-am ametit de cap!!!
Eu stau cu gindul aläturi de tine, si mä rog la Dzeu sä-l gäsesti cit mai repede...de ce nu incerci sä dai poza si la aceste puncte de plasament, dacä zici cä-i plac asa de mult????
Pupici,
Cami.
cris68 spune:
AM STAT DOUA ZILE PE STRAZI. DIN PACATE, INUTIL.
Fie din rautate, fie din lipsa de ocupatie, am primit n-telefoane cum ca Alex ar fi in diverse locatii din Bucuesti, din Hunedoara, Constanta, ba chiar si Baia Mare. Si acum ce fac?
Le iau la rind. Ca in Bucuresti cel putin m-am plimbat sau am pindit de mi-au sarit capacele.
Singura informatie care chiar am luat-o de buna a fost ca o tipa de la un butique din zona noastra l-a sunat pe Silviu si i-a spus ca vine pustiul in fiecare seara sa schimbe maruntis la ea. Bun, am vorbit si eu cu ea, am intrebat-o pe la ce ora, cum arata, cu ce era imbracat, ma rog, tot tacimul, de se credea biata femeie la Politie.
Din pacate, fie a zarit masina si a tulit-o, fie si-a schimbar traseul, ca de vineri n-a mai trecut.
Veste proasta este ca era impreuna cu doi baieti, unul de 12 si unul de vreo 15 ani, TOTI CU PUNGA DE AUROLAC IN MINA.
Acum ce mai pot sa fac?
flaviutza spune:
fetele, uitati adresa de la povestiri adevarate, postul acasatv
povestiri_adevarate@acasatv.ro
eu zis sa trimitem cat de multe mailuri putem , trebuie sa citeasca cineva...haideti sa fim cat mai convingatoare!!
p.s. mai incerc sa aflu si alte adrese
flaviutza spune:
fetele, uitati adresa de la povestiri adevarate, postul acasatv
povestiri_adevarate@acasatv.ro
eu zis sa trimitem cat de multe mailuri putem , trebuie sa citeasca cineva...haideti sa fim cat mai convingatoare!!
p.s. mai incerc sa aflu si alte adrese
flaviutza spune:
din cauza faptului ca apare subliniat nu se vede liniuta..e "povestiri_adevarate..."
flaviutza spune:
cris, din ceea ce ai scris tu in ultimul mesaj reiese ca pustiul e inca in bucuresti, in compania copiilor strazii...am inteles ca schimba maruntis, ceea ce inseamna ca e f probabil sa cerseasca....
din cate stiu eu, copii strazii , astia cu aurolac ce umbla la cersit sunt organizati in gasca, si au si un sef al gastii..eu zic sa afli si tu cine e seful gastii din cartier, cat mai discret , eventual imprieteneste-te si capata increderea unuia din pusti, oferfera-i o suma de bani, sa te duca la el, ii dai o parte pe loc si restul cand te duce la el,
MARE ATENTIE: nu ii propune din prima, sunt foarte refractari si nu au pic de incredere in oameni, asta din cauza tratamentelor ce le sunt aplicate, incearca pt inceput sa-i oferi un hamburger, plimba-te cu el, fa-l sa aiba incredere in tine si dupa aia actioneaza..apropo, in mod sigur au un loc unde se strang toti, unde dorm, unde discuta, eventual un sef care-i apara si care strange profitul( am lucrat o per voluntar in vacanta la un centru de primire)
(
flaviutza spune:
vezi ca in afara de aurolac, au si o mare preferinta pt jocurile pe calculator..in caz ca si copilasului tau ii plac , e posibil sa il gasesti noptile ( noaptea e f ieftin ) in cluburile mai putin selecte de net..eventual imparte poza lui angajatilor la cluburi
bafta multa in continuare !!!
cris68 spune:
Acestea sunt adresele la care am trimis deja mail:
focus@primatv.ro
romania1@tvr.ro
stiri@b1tv.ro
relatii@antena1.ro
office@protv.ro
pr@protv.ro
Si nu mi s-a raspuns nici da, nici nu. Au ignorat pur si simplu apelul!