Mi-a fugit copilul!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreia spune:

Cristina trimite-mi tu fisierulla adresa _mclean@yahoo.com
Nu am avut timp sa mai intru pe forum dar daca tu imi trimiti fisierul mama ma va ajuta sa le postez in Iasi.fii tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta spune:

Cristina,nu pot decat sa fiu cu sufletul alaturi de tine si sa ma rog la Dumnezeu sa-ti gasesti baietelul sanatos si cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Cristina, eu nu pot sa te ajut de aici, dar am vrut sa stii ca am citit toate mesajele postate la acest subiect si sint alaturi de tine. Sper sa-l gasesti cit mai repede si sanatos. Am rugat-o pe prietena mea cea mai buna, cae locuieste in Bucuresti, sa intre pe adresa data de admin si sa tipareasca fluturasi pe care le va lipi apoi in zona in care locuiesc si pe unde mai poate.

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris68 spune:

A aparut si in Libertatea, sub forma de mesaj din prtea mea. Aici poza este color, desi un pic mai mica, asa ca nu-mi ramine decit sa sper ca este usor de recunoscut. Aseara, vorbind cu sotul meu, ne puneam intrebarea daca nu cumva este pe la mare, pe la munte, in statiuni. Exista cineva care ne poate ajuta in aceste regiuni?Multumesc tuturor celor care ma ajuta si va doresc sa nu aveti parte niciodata de chinurile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris68 spune:

Ma adresez acum cel care au posibilitatea de a gasi ceva informatii despre o boala. Este vorba de dromomanie sau drapetomanie. Singurele lucruri pe care-am putut afla sunt definitiile: "compulsive longing for travel" si "intense desire to run away from home". Dintr-un site am inteles ca sunt manifestari schizofrenice, ceea ce ma sperie ingrozitor. Vorbind cu o psihiatra de copii mi-a spus ca este singurul lucru de care il banuie pe Alexandru. Sunt ingrozita de posibilitatea de schizofrenie si mi-e ciuda ca statisticile spun ca doar 0.3% din copii sunt afectati de aceste manii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dragä Cristina,

prietena mea cea mai bunä este psihiaträ si chiar ar fi indicatä in legäturä cu ultimul täu mesaj...ea se bazeazä in primul rind pe comportarea persoanelor...o sä ii dau un telefon, sä väd ce pärere are ea, cä altfel nu prea pot sä te ajut.
S-ar putea sä fie pe la mare, cä doar e sezon...si acolo sint multi oameni...deci sansa de a-l gäsi este mai micä, in ochii lui...cä sint convinsä cä-l duce mintea la asa ceva!!!

Te anunt imediat ce am un räspuns de la ea, cä lucreazä pinä pe la ora 17.00.

Te pup si fii tare,

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Cristina, sa stii ca-ti tin pumnii, chiar daca de la departare.. Sanatate si fii tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Cristina draga, de luni o sa lipesc si eu anuntzul tau in Ploiesti(imi pare rau ca n-am vazut anuntzul mai devreme ca le-as fi printat de azi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2mami spune:

am vazut si eu mesajul de curand si am vazut si anuntul din Liberatea. Orice crezi ca pot face pentru tine, anunta-ma si nu voi sta nici un moemnt pe ganduri. Din ziar am inteles ca este plecat din 15 mai. Este adevarat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Fetelor , am si eu o idee!
Sper sa fie ceva de capul ei!
Ce ziceti daca ne tinem mai multe sau chear toate de capul unei televiziuni pt a o ajuta pe Cris, si anume sa scriem mail-uri de sustinere a ei!
Ce ziceti?

Ione`

Mergi la inceput