va epilati pe brate?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Avem puf? Pe tot corpul?? Toti??? Sintem deci niste mici ursuleti.

Nu neg ca am un fel de pufusor in unele zone, dar chiar pe tot corpul.....

Daca pe miini, unde este atit de vizibul parul, nu este dizgratios, atunci de ce se mai epileaza femeile pe picioare sau in alte zone, mai ascunse?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabrro spune:

quote:
... atunci de ce se mai epileaza femeile pe picioare sau in alte zone, mai ascunse?!

ca n-au altceva mai bun de facut .

mie-mi place paroasa.mai degraba mai cetesc o carte decit sa m-ajit, ca oricum nu cistig concursul de miss si nici bani mai multi la leafa nu iau daca-s super-smooth.
sa nu mai spun in ce hal mi-ar scadea self-esteemul. oh, well.
gata, ma duc inapoi sub piatra mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Andabrro,
Ai fost super simpatica.
Mie nu-mi place paroasa si ma chinui ingrozitor sa scap de podoaba in unele zone, dar n-am nimic cu cei carora le place.
Tu esti un exemplu de femeie care se simte bine cu ea si-atunci cei din jur nu vor remarca niciodata c-ai avea vreo problema.
Deci totul tine de psihic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by Amisa
Acum arat ....piscacioasa de la bubite, dar cu crema mea minune in cateva ore voi ramane fara bubite.

Care e crema ta minune? Impartaseste-ne si noua secretul!

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Eu nu m-am epilat niciodata pe brate si nici nu m-am gandit la acest aspect pana am citit in cartea lui Raduleasca ce mare grija are ea si cat tine la ideea de a nu avea par pe brate.
Cum zicea cineva cred ca tine de psihic si de cat de bine te simti in pielea si in parul tau.
Ce vreau sa spun insa este ca mie,un anumit fel de par (deci nu cel negru, gros sau lung) parul blondut sau decolorat, la o anumita lungime sau cu aspect de puf pe o piele bronzata (sau nu) mi se pare chiar sexi.
Poate ar fi trebuit deschis un subiect in care sa cerem parerea barbatilor, ce cred ei despre parul despre brate sau chiar din alte zone mai intime.Spre exemplu, am un amic care spune ca nu poate avea relatii intime cu o femeie epilata inghinal total pentru ca se simte ca un pedofil
Edit: Mi-am mai adus aminte de una. Al meu fratelo considera ca femeile cu mustata sunt mai focoase decat altele Deci pentru el mustata reprezinta un aparat de masura al libidoului si nu-l deranjeaza deloc sa fie cat mai mare. Interesant, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

off topic: stiti cumva dc se gaseste si in format electronic cartea M. Radulescu?
dc nu, unde o gasesc? la ce editura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Am fost azi la cosmetica m-am epilat si pe brateCe bine ma simt cu pielea asa fina , zau ca pe caldurile astea n-am nevoie de blanita.Sunt barbati carora li se pare sexi sa nu fi epilata total in zona inghinala sau putin par pe picioare sunt altii carora le displace total.Raman la latitudinea ca important e sa te simti bine in pielea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

off topic: stiti cumva dc se gaseste si in format electronic cartea M. Radulescu?

editura Polirom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by Porumbita

Nu cred ca exista deocamdata in format electronic, e destul de noua. Insa, oricum, eu am gasit-o extrem de superficiala, nu mi-a placut... (am cumparat-o ca lectura de vacanta, sa stau pe plaja si sa citesc, dar n-a meritat )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amisa spune:

Draga Kya, cred ca am mai scris undeva (sau poate am avut de gand sa scriu - nu ami stiu exact)ca dupa ce ma epilez ma dau cu crema de fata de la Hemel. Este extraordinar de buna, calmeaza pielea si a doua zi pielea este neteda fara bubite si nici nu se cunoaste ca m-am epilat cu o seara inainte.

Amisa, mamica de fetita alintata

Mergi la inceput