va epilati pe brate?
Buna,
Am o colega care si-a epilat parul de pe brate cu epilatorul si a ramas cu niste chestii tare urate, o iritatie si niste rani groaznice. Va inchipuiti ce a urmat: doctor, tratamente....Eu nu ma epilez pe brate cu toate ca am par, dar este mai blondut, nu se prea vede. Si acum de cand si cu problema colegei chiar ca nu-mi trebuie Voi va confruntati cu problema asta? Este indicat sa ne epilam si pe brate? Dar estetic?
Amisa,
mamica de fetita alintata
Raspunsuri
Yannia spune:
Da, eu ma epilez pe brate, dar numai cu ceara! Nu am niciun semn si pielea e foarte fina. Mi se pare dezgustatoare o femeie cu par pe brate, indiferent de culoarea lui (vara, la soare, se vede oribil). Nu mai vorbesc de picioare, axila, mustata...![]()
belutza spune:
Da, asa este. Yannia ai dreptate . Aveam o colega la serviciu cu par pe brate , nu era f mult , dar era negru , ea fiind alba va inchipuiti cum se vedea si radeau clientii de ea . MM, cred ca n-as suporta sa rada cineva de mine din motivul acesta.
Si eu ma epilez cu crema si nu am nici o problema , nici macar cu cresterea parului in exces.
belutza
Ashera spune:
Categoric este mai estetic ! Mi se pare total inestetic la o femeie parul de pe maini, indiferent de culoarea lui ! Eu il epilez cu epilatorul. E drept ca la inceput a usturat putin, era pielea foarte sensibila. Dar acum nu mai doare deloc, merge foarte repede si tine destul de mult.
alina_v spune:
Eu nu m-as epila pe maini. La cat de repede imi creste, numai asta as face toata ziua. Il decolorez si ma bronzez, iar iarna nici nu ma obosesc.
Mie mi se par dezgustatori tzepii care se simt ca barba cand creste parul pe maini. Sa te mangaie prietenul pe maini si sa se taie la deshte, ce romantic.
mcrissa spune:
si eu ma epliez pe maini.am firul foarte moale, dar e mai inchis la culoare si as arata ca naiba vara intr-un top sexi si cu par pe maini.
eu nu am probleme cu bubitze dupa epilat si nu cresc tepi cum spui tu alina_v.depinde acum de podoaba de pe maine a fiecareia.la mine incepe sa cresca cam dupa 2 saptamani si iese un puf care e foarte moale.
sotului ii face placere sa ma sarute pe brate, dar nu cred ca i-ar mai face daca ar scuipa fire de par dupa.
deci votez clar pentru epilat

Cristina in asteptarea mormolocului
anda141 spune:
Si eu ma epilez numai cu ceara, si nu creste nici un tep.Cum sa crwasca ca barba? Tepos creste daca te razi cu lama, nu si daca te epilezi. Creste f. subtire si moale si se si rareste. Nu suport parul pe maini, nu mai vorbesc de alte zone. E inestetic cu maneca scurta si cu par.
http://www.copaculdehartie.ro
Annie80 spune:
aveam vreo 13 ani cand dupa ce-am vazut-o pe verisoara mea ca se epileaza ( Rade) pe maini am facuto si eu
si nam mai incercat pana anul trecut, cand am primit aluzia...ce par ai pe maini ....
crema sau epilator.... merg pt...e inesteric si plus de asta parul trebuie sa creasca numai pe cap
Someone's pleasure is another's pain!
claudela spune:
Nu stiu cat este de indicat, estetic intr-adevar ar fi... Dar nu cred ca reprezinta chiar o problema si un motiv de ras a nu fi epilata pe brate...parerea mea...
http://tt.lilypie.com/pYDdp3.png
Guguluff spune:
Si eu il dau jos cu epilatorul. Cam la 3 saptamani si nu creste aspru sau tepos ca doar nu-l rad... La inceput e dureros, un pic, parca mai rau decat cu ceara dar odata ce te-ai obisnuit, te pisca putin. Merita efortul clar.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
Marilena12 spune:
Amisa, ranile prietenei tale nu au nici o legatura cu epilatul in sine, mai degraba este vorba de o infectie transmisa de pe un epilator necuratat...asa cred eu, am mai vazut situatii.
Si eu imi epilez bratele cu epilatorul si nu am patit nimic rau vreodata. Sunt zone putin mai sensibile, dar daca se poate pe restul corpului, se poate si pe brate. Si sunt blonda, cu foarte putin par pe corp.
Mi se pare inestetic parul pe brate daca este inchis la culoare des sau/si lung. In ultima situatie arata rau si decolorat.
Mari