va epilati pe brate?
Raspunsuri - Pagina 4
Kya spune:
Eu ma epilez cu ceara la cosmetica. Nu e nici mult par, nici negru, nici des, dar ma enerveaza foarte tare vara la maneca scurta. Plus ca dupa epilat e pielea mai fina.
Iarna il las in pace, si nu ma mai chinui, dar vara...
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
camelia_daniela spune:
Denisabia, iti multumesc de raspuns
... voi mai face probabil o incercare ... sa vedem ce-o iesi!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Loma spune:
chiar imi repugna total parerea unora ca femeile cu par pe brate sunt disgratioase, si faza cu : radeau clientii, mi se pare de-a dreptul puerila si rautacioasa ( ma mir ca nu ati dat-o afara asa ca nu va mai faca institutia de ras, mama ei de paroasa..), mie nu mi-a sarit pana acum in ochi o femeie chiar cu asa mult par pe brate incat sa fie dizgratioasa, iaca eu am o parere proasta despre femeile care fumeaza mergand pe strada dar nu rad de ele si nici nu le marginalizez pt. asta ...
si ca sa raspund la intrebare, eu nu ma epilez, nu ma deranjeaza parul de pe brate, bine ca nici nu prea e vizibil, dar chiar si daca ar fi mai vizibil tot nu mi-as bate capul cu asta, nu in asta consta faptul de a fi ingrijita sau nu, e chestie de preferinta fiecaruia.
alinutza23 spune:
parerile sunt impartite... dar si noi suntem atat de diferite. Eu cred ca important e sa facem dupa cum simtim. Daca nu te incomodeaza inseamna ca trebuie sa-l lasi acolo unde e. Daca te deranjeaza da-l jos si ai rezolvat problema. Mie imi creste negru si lung. Nu mi-a zis nimeni nimic, dar mie nu-mi place (iar daca as fi avut pielea f alba ar fi fost groaznic). Am incercat si eu la salon cu ceara, dar mi-au aparut bubite. Asa ca m-am invatat cu epilatorul, chiar daca e dureros. Asta e, "baba sufera la frumusete".
Parerea mea e ca suntem pana la urma sexul frumos iar daca epilarea pe maini te face sa te simti bine, nu vad de ce n-ai face-o!
Pupici 
http://tt.lilypie.com/J17Cp3.png
http://s191.photobucket.com/albums/z303/alinutza_leo23/?action=view¤t=47b91267.pbw
GOD is a DJ
Alé spune:
Eu am parul blondutz dar lung. Pina anul asta nu m-am epilat deloc, de teama sa nu fac bube, sa nu creasca mai mult si mai des, etc...
Anul acesta am stat in spital vreo 3 saptamani cu diverse perfuzii, liptite bine cu leucoplast. Cind imi schimabu perfuziile, doamnele asistente imi dezlipeau lecoplastul cu tot cu frumuseste de blanita.
Astfel ca dupa spital, imi lipseau bucatele de blanitza
si arata mai mult decit dizgratios. Mi-am luat inima in dinti si l-am epilat cu epilatorul. Cam la 4 saptamani repet operatia si nu am efecte secundare decit in orele imediat urmatoare, dar nu e o chestie legata strict de brate, caci bubite rosii mincacioase fac peste tot pe unde ma epilez.
Daca ti-e teama, poti sa incerci pe o suprafata mica, de preferat la incheietura pt cazul in care faci bubite sau ceva. Pui un ceas, o bratara si nu se vede.
Mie nu-mi pare rau ca m-am apucat de epilat si ma intreb acum cum de m-am putut suporta atita vreme cu parul ala pe brate.
Cat despre clienti, sunt si ei oameni (mai ales barbatii) si daca este cu adevarat dizgratios, cred si eu ca observau. Am si io un astfel de specimen la servici si are un par lung si negru mai mult decit evident. Chiar si inainte de a ma epila eu (cu alte cuvinte, eram in aceeasi barca) consideram ca e urit.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |
Amisa spune:
Fetelor,
mi-am luat inima in dinti si m-am epilat pe brate.
A durut ca naiba si credeam ca nu voi avea putere sa-mi epilez si al doilea brat.

Dar am reusit. Acum arat ....piscacioasa de la bubite, dar cu crema mea minune in cateva ore voi ramane fara bubite.
Sunt curioasa acum peste cat timp va trebui sa ma epilez din nou.
Va pup dulce.
Amisa,
mamica de fetita alintata
Natasa spune:
Cred ca e o exagerare sa spui ca o femeie neepilata pe brate e dizgratioasa. Bine, daca are par lung, negru, des etc, e cazul sa ia masuri. Altfel, mie mi se par scirbosi barbatii cu barba si cu mustata, asta ca tot vorbim de locurile prin care lasam parul sa creasca :) Sper sa nu ofenzez vreo posesoare de barbat cu barba, dar mie mi se pare total neigienic si urit sa umbli cu blana aia in jurul gurii, dar vorba cuiva de mai sus, fiecare cu gusturile lui.
clyo spune:
eu ma epilez pe brate cu ceara calda la cosmeticiana, cateva zile dupa pielea este mai sensibila, imi apar bubite / cosuri (la inceput imi apareau niste buboaie oribile, mi-au ramas si semne).
daca o femeie neepilata pe maini este dizgratioasa, atunci ce mai putem spune de cele care nu fac nimic in legatura cu parul de la subrat????
asta nici macar nu mai are lagatura ci esteticul, ci cu igiena.
ariana31 spune:
Si eu ma epilez cu ceara la cosmetica ,iar pielea e mai sensibila cateva zile dupa epilat.
cu aparatul nu as avea curajul si nici rabdarea necesara sa o fac!
dianocica spune:
nu o fac din doua motive:
1. e f putin, rar, scurt si deschis la culoare (uf, ce modesta sunt
)
2. nu as sti unde sa ma opresc. am vazut gagici epilate pe maini si care la nivelul umarului aveau o ...dunga...adica unde se terminase epilatul si incepea...puful...ala pe care il avem pe tot corpul...si arata mai nasol decat daca ar fi fost neepilata... asta dupa criteriile mele estetice
diana si david 03.12.06
www.copaculdehartie.ro" target="_blank">Copacul de hartie