va epilati pe brate?
Raspunsuri - Pagina 3
conchita spune:
quote:
Originally posted by Ira
Doamne ce ma amuza preocuparea asta pentru balcanica fizic dusa la fanatism, nu mai poate femeia sa iasa din casa ca rad clientii, go figure!![]()
pe mine ma sidereaza. cand ni se reproseaza diferenta de opinii ca semn clar ca am uitat, ingratele, de unde am plecat, eu ma intreb cu umire daca nu cumva, acasa fiind, am trait pe planete paralele. dar poate unde am fost io cu capul in nori de cand ma stiu, mi se par straine obsesiile astea. nu imi amintesc de ele. generatia noastra tot asa a fost? :-))
quote:
Cum o fi sa te dispretuiasca partenerul ca ai uitat sa te razi pe picioare sau ca nu te-ai epilat niciodata pe maini ?
daca clientii isi aleg firmele cu ccc care fac afaceri pe criterii estetice, de ce-ar fi partenerii mai prejos? :-))
Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
Ramonika spune:
nu ma epilez, pt ca sunt mai blondutza si nu prea se vede.
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
carolinah spune:
Si eu ma epilez pe brate cam la 2-3 sapt. Daca se nimereste la salon bine, daca nu acasa, rapid, in 10 min cu epilatorul. Nu am mare podoaba si se duce imediat daca nu e f mare.
Mie imi place la nebunie cum arata bratele dupa aceea: piele fina si ingrijita.
Am inceput sa ma epilez acum vrei 8 ani cand stateam la masa cu un client coreean si am vazut ca s-a uitat f scurt la bratele mele. Cand m-am uitat si eu la ale lui, mi-am dat seama de ce se uita... aveam par mai mult decat el pe brate
. Asa ca de atunci ma epilez f regulat!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
mess0804 spune:
M-am facut acum cateva luni la un salon (de firma si scumpppp) cu ceara de unica folosinta, cu aparat de acela gen pistol: intai pe maini, dupa aia pe picioare. Pe maini am facut o iritatie cu blande care ma usturau si ma mancau noaptea de imi lega barbatul mainile cand ma culcam sa nu ma rup, am ajuns la dermato, mi-a trecut in vreo luna, pe picioare n-am avut absolut nimic. (Era prima data cand m-am facut pe maini, pe picioare ma fac cu epilatorul de ani de zile). Acuma ma tem ca de dracu' sa mai incerc experienta pt nici dermatoloaga nu si-a putut da seama de ce am facut asa o iritatie.
Parerea mea ca ar trebui sa radem si de unul ca are nasul mare (sa se duca sa se opereze ce naiba vrea sa lucreze cu clienti), ca are urechile nu stiu cum, etc ... Ha, ha, ha, eu am par pe maini, radeti ca e funny...
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
alinam spune:
da ,cu ceara , adika cu benzi cu ceara la rece, mi se pare cel mai comod, cu epilatorul ma doare nu suport pe maini, cu lama nici gand, cu crema e cam la fel, cu ceara calda la salon iritatie nasoala, ma umplu de bube, doar pe maini.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
denisabia spune:
Da de vreo 9 ani si am inceput cu bratele.O fac la salon cu ceara si desi am incercat cu epilatorul imi creste mai repede , neuniform si am impresia ca mai mult.Pielea aceea fina nu ti-o da nici creme , lama sau epilator , fiindca indeparteaza stratul de celule moarte de la suprafata pielii.
Vizavi de a judeca oamenii daca sunt epilati sau nu cred ca ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte s-o faceti.Parul nedorit sau excesiv apare de cele mai multe ori in urma unei dereglari hormonale , tratament medicamentos , mostenire genetica etc , asadar organismul are o problema.Solutiile definitive sunt inca costisitoare si nu dau cele mai bune rezultate.Bine ar fi sa vina si barbatii sa se epileze aproape peste tot macar la 2 luni si dupa mai vorbim..
Yannia spune:
Ira, fiecare caz e particular. Nu poti compara o femeie, cu un copil. Copiii sunt gingasi de la natura, oricum ar fi si nu poti compara puful de pe corpul unui copil, cu parul de pe corpul unei femei. Atunci hai sa ne gandim ca si barbatii au par si totusi, barbatilor le sta bine,daca nu e in exces, e un semn de masculinitate. Imagineaza-ti un culturist, epilat din cap pana in picioare, frumos, nu?
Tu daca ai fi barbat, ti-ar placea ca intr-un moment de tandrete sa te gadile ceva pe la mustata si sa constati ca e parul iubitei tale?![]()
Sincer, cred ca nu degeaba s-au inventat epilatoarele, ceara, etc.
Fara suparare, e doar parerea mea si o mentin!!!
camelia_daniela spune:
Eu m-am epilat de cateva ori pe brate si rezultatul imediat a fost extraordinar insa dupa cateva ore - dezastruos ! Au inceput sa-mi apara niste bubite dizgratioase (ca niste cosulete mici albe) care aratau foarte urat! In cateva zile au format cojite si va puteti imagina cum aratam cu bubele alea pe maini!!!![]()
Eu vreau sa scap de pilozitatea de pe brate, dar nu stiuu ce sa fac, cu ce sa dau sa nu se mai irite in halul ala - am incercat pudra, alcool, crema de galbenela, crema pe baza de aloe ... tot nu am reusit sa scap, de aceea am evitat sa-mi epilez bratele, cu toate ca as vrea sa o fac!
Edit - transpiratia, pe timpul verii, imi irita bratele epilate si mai tare !
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
ruxandra_sb spune:
Never si nici nu am de gand. Am un puf extrem de subtire si deschis la culoare care niciodata nu m-a deranjat; din contra.
Acuma raspunzand la intrebarea ta => depinde cat de paroase sunt bratele, respectiv cum le percepi tu.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
denisabia spune:
camelia_daniela daca mai vrei sa incerci fa-o pe o portiune mai mica ,de exemplu pe brate sus.Ia Baneocin pudra contine antibiotic si da-te acasa dupa , iar saloanele care se respecta au creme pentru piele sensibila dupa epilat , nu doar acele uleiuri.Vezi sa lucreze steril si sa nu agreseze pielea.Daca mai ai asa o reactie e clar ca nu tolereaza organismul tipul acesta de epilat.