va epilati pe brate?
Raspunsuri - Pagina 2
XIO spune:
Da , ma epilez si pe brate.
In ciuda unor pareri , ca ai sta tepoasa si aspra nu e deloc asa , ba chiar pielea e fina , iar firul de par s-a subtiat extrem de mult , asa ca fie e proaspat crescut sau nu , tot u se inteapa prietenul...poate daca ma rad se va intampla , dar asa nu .
M-am facut si cu epilatorul de multe ori si nu am avut probleme , unt insa pers. sensibile care nu suporta decat lama , si aia cu greu asa ca nu ma mira patania fetei cu leziunile si tratamentul.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Siminaf spune:
Mi se pare extrem de dizgratios pentru o femeie sa aiba jungla de par pe miini ca un barbat. Si in alte parti, desigur, dar pe miini se vede cel mai usor.
M-am epilat o singura data si m-a durut ca naiba. Asa ca.... folosesc lama. Si nu mai des de o data la 2 saptamini. De muuuulti ani de zile. Si nu creste parul tepos deloc. 
conchita spune:
quote:
Originally posted by belutza
Da, asa este. Yannia ai dreptate . Aveam o colega la serviciu cu par pe brate , nu era f mult , dar era negru , ea fiind alba va inchipuiti cum se vedea si radeau clientii de ea . MM, cred ca n-as suporta sa rada cineva de mine din motivul acesta.
wow, ce clienti nesimtiti.Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
M&M spune:
EU nu ma epilez si nici nu o sa ma epiles!!! Nici macar nu am par pe maine, am un fel de pufusor, blond.![]()
www.kodakgallery.com/SelectPhotos.jsp?UAUTOLOGIN_ID=78987584113" target="_blank">Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by claudela
Nu stiu cat este de indicat, estetic intr-adevar ar fi... Dar nu cred ca reprezinta chiar o problema si un motiv de ras a nu fi epilata pe brate...parerea mea...
http://tt.lilypie.com/pYDdp3.png
Subscriu si eu! Mi se pare o falsa problema! Ma rog ca nici nu am prea mult par pe brate, poate daca as avea as fii de alta parere! Totusi faza cu clienti care de parul de pe maini mi se pare de kko..suntem la gradinita??

MADA
33+, cu
EmilyNoi doi+1
Ira spune:
Yannia, nu toate femeile care nu se epileaza sunt dizgratioase
,
sau cel putin nu din punctul restului lumii de vedere. Mie nu mi se par, de ex., dizgratioase, foarte multe femei au parul pe maini si pe picioare exact ca copiii, tie copiii ti se par dizgratiosi ?Doamne ce ma amuza preocuparea asta pentru balcanica fizic dusa la fanatism, nu mai poate femeia sa iasa din casa ca rad clientii, go figure!
Cum o fi sa te dispretuiasca partenerul ca ai uitat sa te razi pe picioare sau ca nu te-ai epilat niciodata pe maini ?
lilina spune:
sunteti haioasa
dea...ma epilez de muuuult si bine fac....ca nu-mi place cum se vede
cu ceara, cu aparat sau lama....in functie de timp si ocazie
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
iuliana_2007 spune:
Eu nu ma epilez pe maini,in rest de peste tot dau parul jos mai putin din cap
.Nu am par prea mult pe nicaieri,asta este cel mai bine pt mine.
Eu nu judec pe nimeni.Fiecare face ce vrea cu parul ei
.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
corinadana spune:
Nici eu, niciodata nu m am epilat pe maini....Am par mic si blondut asa ca nu i nevoie.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
madau spune:
Eu ma epilez cu epilatorul, si n-am nici o problema.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2