Casnicute sexy ( 129 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

ange te nevrozasi degeaba
Citeste ce scriu intai... Cand ziceam de sunat, da de cand te cunoastem nu m-ai sunat o data. Doar eu. Apoi nu am mai sunat ca doar nu sunt chiar dusa cu pluta. Ideea era clara ca nu te interesa, cat despre intrebat... Nu ai intrebat niciodata pe subiect , ce sa intrebi de fiecare data cand postezi? E ok, sincer nu e o problema si inteleg si nici nu am asteptat. Dar nu folosi cuvinte mari gen "iubire" sau "prietenie". Pe oamenii pe care ii iubesti sau iti sunt prieteni ii cauti si-ti pasa de ei.Oricum astea sunt aberatii si nu-si au locul aici.

Mii de scuze fetelor ca raspund aici. Promit sa nu va mai deranjez. De data asta pe bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miki
fetelor pe unde sunteti?
eu am jucat o partida de tenis si sunt franta, apoi am papat(mare greseala)
fug la piscina, cred ca doar astia mici or sa se balaceasca in aia mica daca e apa calda ca incea mare...nu am shanse
va pup

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

va citesc cu multa placere
la multi ani sarbatoritilor!
si vacanta placuta tuturor care vor merge....
nu am noutati asa ca nu mai deschid gura....
va timit un pup ,oricum

Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Seara buna fetelor! Am trecut sa va tzuc chiar daca nu intru foarte des... a trecut mult timp peste "casnicute".. intr-adevar pe vremuri aveam incomparabil mai mult timp si de acelea mi-e dor, acum ar fi frumos doar sa nu mai existe tensiuni aici ci doar gagici, burtici, prajituri si voie buna
Doina sper ca a terminat Dana cu bine ... pup pe Dan
Distractie frumoasa celor din concediu, merem si noi abia acum pe afara ca murimmmmmmmm de cald...
Avei grija de voi.... cu totii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

andora,nu-ti fa griji ca atmosfera e super faina aici numai ca din cand in cand se gaseste cate una sa dea cu batzul in balta

stefania,cum nu ai ce sa ne spui?! orice.

bi,

doina,super.cat stati in China?bafta Danei.

mona,cum adica 24 si la tine.nu pocnesti de cald ca asa am tot auzit pe la tv?

pe Danelutza nici macar pe mess. nu o zaresc

noi am fost la cursul de inot.le-am luat copiilor si peste vara dat fiind faptul ca stam la domiciliu

mi-a spus cineva acum cateva minute ca este posibil sa va dea drumul(adica poporului roman) sa veniti in Canada-State fara viza.asa-i?

tzuc

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

veniram
am incercat si noi o piscina azi...brrr...apa rece in bazinul mare, in ala de copilashi era mai calda dar si de-acolo ieseau toti piticii cu buzele vinete ...asa ca tot in parc ne-am facut veacul...acum suntem in casa si ne indeletnicim care mai de care cu cate o activitate casnica
deja ma gandesc iar la mancare
fetelor haideti sa traim in pace si voie buna ne intalnim aici cand avem timp si gata...
eu va pup pe toate si sunt pe-aici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by ange

mi-a spus cineva acum cateva minute ca este posibil sa va dea drumul(adica poporului roman) sa veniti in Canada-State fara viza.asa-i?

Doamne da sa fie asa .ca io-s prima care viu sa te vaz.ma primesti?
acu pe bune , de 2 ani tot zic ca se ridica vizele pt satate , da ma tem ca nu are poporul roman sanse.io-s blonda si tot mai sper .

monica te fac un dans???

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

clic

www.sonia.as.ro/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

daaaaaaaaaaaaaaa

bey nu mai am pic de vointza, am bagat in mine ca intr-un sac macar daca dansez cu Bi paote mai slabesc

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

io-s leoaraca .da nu de la dans. e o caldura la noi .......in camera cu calculatorul sunt 35 de grade si degeaba e geamul deschis.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

clic

www.sonia.as.ro/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput