Casnicute sexy ( 129 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!Fetelor, nu a mers forumul ....de aici...suntem bine!Dan face recuperare pe rupte, se odihneste nitel si o ia de la capat.Cred ca luni mai face o punctie cu celule, ne spune doctorul, cand are celule compatibile.Trage la aparatele alea...si cu ochii dupa gagici...
Hai sa va servesc cu cafeluta!!!!
O sa servesc si prajitura de la Monica!!!!!Va pupam!Am iar emotii, azi are Dana probele sportive la admiterea la facultate!!!!!!!!!!!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

´ neatza
Doina am bucur ca Dan e bine. Doamne ajuta Luni. Succes Danei la examene.
Cafelutza nu servesc, dar cand ma trezesc nu refuz. ( am lucrat de noapte)
Am fugit la culcare. WE placut va doresc

Pupici

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Am ajuns acasa....Cald...cald...CALD!!!
Miha sper sa prind post mai aproape mey .N-am primit mesaj cu nr de tel. Sau l-ai lasat pe mess?Stai sa deschid acum.
LA MULTI ANI sarbatoritilor de zilele astea.
Va .Dau sa pape la bebelina si ma bag la racoare in dormitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

georgi poat primesti post in orasul LIANEI.
miki, ti-am vazut ieri parintii si fratiorul.
va tzuc si mai vin,

wek placut.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

clic

www.sonia.as.ro/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

quote:
Originally posted by OlgaTarziu

ange Eu te-am tot sunat, pana cand am zis ca daca nu vrei sa stii de noi de ce sa insist.

hai ca ma nervozai cum pana mea ai sunat cand nu am nici un mesaj,nici un nr. intrat din Ontario?! Am si robot in centrala si afisaj cu ecran si linia a 2-a.Asa ca nu aveam cum sa nu vad si sa aud cand ma sunai dar las-o asa.
Imi pare rau daca crezi bazaconii.Si faptul ca nu intreb pe subiect de tine la fiecare postare de a mea se datoreaza faptului ca nu-mi sta in fire sa va iau la rand pe toate cele care nu postati si sa intreb de voi.Aici nu citesc decat max. 2 pag din urma si alea rar,foarte rar cand am timp.Asa ca ramai cu supararea ta si cand iti trece dai de veste.Pana atunci eu tot te iubesc

doina,ma bucur ca sunt progrese.bravo.

azi vom avea si noi 24°.profitam si o taiem din casa

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fetelor, unde sunteti?eu sunt cu morcovul....la ora 17.30 intra Dana la probele sportive!Doamne Ajuta!Cand se termina aici va fi dupa ora 24...
Noi suntem bine, au adus aici inca un aparat de recuperare, a facut azi Dan la el si cu mainile si cu picioarele gimnastica.Mai acum o ora a terminat , acum vorbeste cu un baiat tot din Romania, care e operat de vreo doua zile si e cu moralul mai...si Dan incearca sa il incurajeze.Va pupppppppppppppppppppppppppp!Merg sa mancam caci am facut in grill niste piept de pui si o salata !!!!!Serviti!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
Doina, Doamne ajuta in continuare sa se recupereze repede Danutz sigur o sa reuseasca cu multa munca si credintza in Dumnezeu...el este un ambitios si alaturi de o mamaica ca tine...reusita este sigura pe amandoi
si multa, multa bafta Danei astazi...tinem pumnii stransi

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

miki ai facut ochisori?...cred ca ti-e tare greu sa lucrezi de noapte eu n-as rezita...pe mine cand ma apuca somnul fac ulut
na ca-mi vine sa zic numai asa cum zice robertzelul mihai...ce-i pasa gravidoasei acum e la mare cu puiutul ei
cami si la noi cam tot atatea grade sunt...dar tot nu e de piscina distractie placuta
mai dar Danelutza inca n-a rezolvat problemutza cu pc-ul sau net-ul?
georgi gata esti cu zambareatza ta? cred ca esti super fericita in sf ai si tu vacantza pe amandoua
Bi, nu zici nimik de tine?
noi astazi facem un gratarel(ca de obicei tot timpul zic...gata saptamana viitoare nu mai facem sambata gratar da de unde ca vineri incepe sa mi se faca o poftaaaaa ) apoi in parcul de langa piscina ca tati isi face curaj si cica intra in apa si apoi merge la pescuit cu alex in lacul de langa...eu cu ruxi o sa stam doar in parc...in rest deocamdata nu se intrevede nimik nou la orizont numai rasfatz la greu din partea piticilor.
va pupacesc pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Doina va tzuc.mapt DANA.

waw, cami incet incet vine vara si la voi.baga apa in piscina ca sa va puteti balaci.auzi , da ce treaba ai? te apuci de casutza?

monica spor la pescuit.deseara ne sevesti cu peste?ca vorba aia de "peste ,creste"

cuscra cum te-ai petrecut?

cuscrasa ai grija de tine.

mai da pe unde e danutza?

alinutza, banana, olga , georgi, LIANA si tata gasca de sexoase va tzuc.

PS oare simo a nascut?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

clic

www.sonia.as.ro/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Bi, m-am uitat acum la mamici de iulie-aug 2007 unde este simo si inca nu a nascut(la semnatura ei scrie ca mai are maxim 8 zile)
Nastere usoara simo!

monica

Mergi la inceput