Casnicute sexy ( 129 )
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Sau la Arad
Va sexoaselor, noi evadam la tara ca e irespirabil aerul din oras.....46 de grade ne arata si noua
!
si week-end placut!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Eu de fapt am intrat sa va salut,sa va pup...ca plec...La mare mey... Maine dimineata imi voi tine odorul in brate...
Dar inainte de a pleca sa nu uit sa-i urez LA MULTI ANI ANDREI!
sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii in viata.
LA MULTI ANI si pentru tatic de cuscra 2 Multa sanatate si numai bine!
Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI Iliilor lui Georgi!
Georgi,cred ca ai sa-mi rezervi placerea de a-l cunoaste live pe musteata,daaa? Iti trimit pe PM nr meu de telefon,poate totusi reusim sa ne vedem.
Olga,multumesc!
Va pup si ne "vedem" peste fo 10 zile ,daca o sa rezist atat.
Miha si Robert
![](images/user_woman.png)
alexa si mami spune:
heeeey, vreau si eu iar la mare. 10 zile!!! rusinica sa-ti fie. ai grija de burtica. sa ne vedem cu bine.
weekend placut pufy!
monica, alegerea cadourilor, mai ales pt masculi e o treaba data naibii. eu iau magazinele la colindat si ma orientez la fata locului. nu plec cu nici o idee de acasa. bafta!
camiiii, nu mai pleaca musafirii, sa ne mai vedem si noi!
monica-elizabet spune:
plec prin bazar,(un fel de niro) va pup
iar dau banii pe prostii
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
monica-elizabet spune:
va dau copy la un mesaj scirs de soni la umanitare
Buna . Acu 2 min vb. Doina . Va pupa. Nu poate intra pe net! Dan misca mina dreapta de la incheietura cind vrea , este binisor dar alte rezultate nu sint inca . Ei merg inainte cu speranta si sint increzatori si credinciosi!
monica
mikiriki spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!!
Multumesc pt. urari.
Miha distractie placuta la mare
Miki
monica-elizabet spune:
Miha, drum bun spre mare si pupaceste baiatul
am venit de la cumparaturi mi-am luat o pereche de pantaloni de trening si un maieutz ca sa " dau" bine pe role pantalonii sunt super sexosi mulati sus si de la genunchi sunt drepti pana jos mi-au placut mult si i-am inhatat...pentru astia mici am luat mai mult hainutze si alex cam facea clabuci ca el vroia jucarii
ce liniste e pe-aici...voi pe unde sunteti?
monica
OlgaTarziu spune:
ange eu sunt online tot timpul, adica asa e setat calculatorul. Ca eu nu prea....Adica lucrez de la 7.30 la 5.30. Iar cand vin numa de calculator nu am vreme. Eu te-am tot sunat, pana cand am zis ca daca nu vrei sa stii de noi de ce sa insist. Mesaje pe mess nici la cumnata-mea nu-i scriu, cum ti-am zis din lipsa cronica si absolut motivata de timp.
Ma fetele voi va plangeti de cald... Aici e o vreme incredibil de sucita care ne da peste cap. cxand frig de numa, cand scoti limba de cald.
Va las... Incepe iar week end-ul care la noi numai week end nu e. Lucram ca bezmeticii si facem ce nu apucam in timpul saptamanii. Barbatul o tine lant in delegatii. Alaltaieri la vreo 400 km, ieri la Montreal. Tony e buiac de-a dreptul si a inceput si terorile nocturne cu tipat, cosmare, treziri si tot tacamul.'
Va pup
monica-elizabet spune:
fetele sa incercati neaparat prajitura cuc rema fina de iaurt in var cu piersici...e dementialaaaaa va servesc cu o feliuta si fug la un filmuletz
va pup pe toate
somn usor
monica