Informatii utile Constanta (10)
Raspunsuri - Pagina 8
Yannia spune:
Ralina, stiu ca in astfel de momente, parerile de rau nu te mai consoleaza nicicum. Stiu ce inseamna o astfel de pierdere, e dureros si nedrept, dar trebuie sa mergi mai departe. Asa cum au zis si fetele, cere parerea si altui doctor.
Fetelor, azi plec la munte pentru o saptamana. Va doresc o saptamana frumoasa si racoroasa. Sa citesc numai vesti bune cand vin! Va pe toate!
dear_bambie spune:
Ralina, cere si alta opinie. Sfatul meu ar fi sa mergi la un cabinet particular, nu la spital. Conditii de acolo, lasa de dorit.
Yannia, distractie placuta la munte!
toate fetele .
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
ina78 spune:
Yannia ia-ma si pe mine in bagaje...
Distractie placuta.
Astept vesti de la voi fetelor.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
mav spune:
Dragele mele, vin cu vesti:
...Stiti ca mamacita avea probleme cu tensiunea... a facut preeclampsie si a nascut de urgenta, la 34 de saptamani, pe 22.07.2007, o fetita de 1,7 Kg, numita Anabela.
Bine-nteles ca micuta si mamica sunt inca in spital (la et. 7, dar nu primesc vizite)... si le-ar prinde bine rugaciunile noastre, gandurile pozitive, incurajarile, urarile de bine (macar la telefon).
Anabela, bine ai venit pe lume! Sa fii sanatoasa si luptatoare! Multa sanatate si mamicii si familiei! Va asteptam sa veniti acasa, cu bine!!!
...Ralina... tare-tare rau imi pare ca treci prin asemenea pierdere... stiu cat de greu iti este... si as prefera macar sa ne auzim cand vorbim, daca nu chiar si sa ne vedem (asa... in scris... mi-e teama ca nu o sa reusesc sa-ti spun tot ce as vrea). Trimite-mi nr tau de telefon si te sun!
Pt ca am avut nefericirea de a experimenta atat chiuretajul cu chiureta/anestezie locala (dr Rusa), cat si prin aspiratie/anestezie generala (d-na dr Peteanu+ dr anestezist chiar mamacita).... iti recomand a doua varianta (chiar daca vei avea alt anestezist decat mamacita).
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
AngeliquedeS spune:
Oh, ce m-am speriat cand am citit de mamacita!!! Mamacita,
Ralina,suntem alaturi de tine.... Sper din tot sufletul ca ai mai cerut si parerea altui medic!!
Madaluta,te rog mult sa imi spui cati bani te-a costat cezariana, te rog mult.
Pupici,
Angelique 18+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
andicu spune:
Ralina, imi pare tare rau pt ce ti se intampla! nu pot sa zic decat ca sunt alaturi de tine!
Mamacita, ce veste! sanatate multa din toata inima tie si Anabelei, sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine si sa va vedem acasa sanatoase! si nu in utimul rand, Anabela, bun venit pe lume si sa ai o viata lunga , cu sanatate si sa-i faci fericiti pe parintii tai!
Intre timp "m-au taiat"! sunt ok acum, sper ca am scapat. din pacate a trebuit sa renunt la alaptare si mi-a picat tare greu! m-a rezolvat dr Iusuf, om de treaba si medic bun, cel putin asa mi-au spus cei care au auzit de el! in fine, sper sa se fi curatat cum trebuie infectia, sa nu fie nevoie sa ajung iar la bisturiu!
Bebe Filip e bine, un mancacios si un cuminte! am implinit o luna si avem deja 55 cm si 4.700kg!
tuturor, Aspirante, Burtici, Bebei si Mamici!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi
ina78 spune:
Felicitari mamicilor!
Andicu sa-ti traiasca bebe Filip sa fie sanatos alaturi de mamica lui... Ce creste... parca ieri scriati de nastere.
Mamacita multa sanatate si putere, sa depasiti cit mai repede perioada aceasta, iar Anabela sa-ti aduca numai bucurii si satisfactii.
Va pup aspirantelor si ne auzim... sper cu vesti din ce in ce mai bune.
maria08 spune:
Buna!
Mamacita:Va doresc sanatate si multa, multa putere!!!
Andicu:Ma bucur ca s-a rezolvat!!!!
o zi buna tuturor!!!
ralina spune:
Mamacita sper sa treceti cu bine peste perioada asta,micuta Anabel sa ia repede in greutate si sa ajungeti repede acasa.
Din nefericire s-a confirmat ca sarcina e oprita in evolutie.Va multumesc fetelor pentru gindurile bune din pacate nu mai am decit o singura optiune.Am facut doua ecografii miercurea trecuta in locuri diferite si am repetat si azi ecografia,daca miercuri imi aratau sarcina de 8 saptamini ecografia de azi a aratat o sarcina de 7 saptamini fara activitate cardiaca.
Pentru ca dr.Tica nu face intreruperi de sarcina la cabinet voi merge la spital,va fi cu anestezie generala.Imi puteti spune cit este un chiuretaj pe la cabinetele particulare(of ce urit suna)?
Sper ca am fost coerenta.......mi-e sufletul facut bucati.Aici se opreste aventura noastra anul asta.Radu va pleca in voiaj in maxim 2 saptamini.
Va imbratisez pe toate. sper sa fiu ultima care da vesti proaste.
ina78 spune:
Ralina imi pare sincer rau de situatia prin care treci. Daca te putem ajuta cu ceva... sintem aici. Doamne - Doamne a vrut ingerasul la el.
Iti doresc insanatosire grabnica ...
Am cautat pe net niste preturi si am vazut intre 170 - 350 Ron.
Imi pare rau ca nu-ti pot oferi informatii mai exacte.