Informatii utile Constanta (10)
Raspunsuri - Pagina 7
ralu78 spune:
Ina mie mi-a dat sa fac hormonalele: prolactina, estradiol, tsh, lh, fsh, anticorpi clamydia; nu mi-a spus inca nimic de progesteron.
nusy spune:
Ina: adresa laboratorului o gasesti si pe prima pagina a acestui subiect,acolo unde sunt postate informatiile utile.Este str.Dorului,nr.111( cam la 2 strazi de cabinetul dr.Lutescu).Au program si sambata si,este de preferat,caci in jur de ora 9 dimineata chiar nu e lume,e lejer.
Nusy
ina78 spune:
Merci pentru raspuns.
Nusy am inteles, o sa ajung cind va trebui sa fac analize.
Ralu78 mie doar atit mi-a dat sa fac. Nici o alta analiza. Presupun ca mai urmeaza.
Si voua cum v-au iesit analizele?
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
ralu78 spune:
Analizele mele sunt ok, sotul are insa niste probleme, le-am mai explicat, dc dai in urma cu o pagina sau 2 o sa le gasesti. Cred ca urmeaza sa fac IA dar sa se intoarca dr. din concediu.
Yannia spune:
Ina78, da, exact in ziua 21 am facut progesteronul.Cica trebuie facut la 7 zile de la ovulatie insa eu l-am facut la 5 zile (am ov.in ziua 16). A iesit totusi o valoare destul de ridicata pt. a 5-a zi si de aceea trageam si eu sperante ca poate, poate... e .
ralina spune:
Dupa o pauza mai lunga revin ....din pacate cu vesti proaste.....Ieri am fost la eco si am primit o veste proasta se pare ca sarcina e oprita in evolutie, am primit recomandarea de a intrerupe sarcina dar am hotarit sa mai fac o eco luni si daca nu se observa nici atunci activitatea cardiaca voi fi nevoita sa renunt la sarcina.Dr Tica m-a chemat la spital pentru chiuretaj. E cineva care imi poate da citeva sfaturi,sicera sa fiu ma ia cu fiori pe sira spinarii cind ma gindesc la ce e in spital.....
Sanatate multa gravidutelor si sarcina usoara in continuare.
V-am pupat pe toate.
crisis81 spune:
Doamne Ralina! Nu se poate sa treci prin asa ceva... sper din tot sufletul sa fie o greseala. Parerea mea este sa nu te duci la spital. Mai bine dute la alt doctor. Du-te la D-na Lutescu sau la oricare altu, dar mai cere o parere si du-te la cabinet nu la spital. Curaj!!!
Cristina
ina78 spune:
Ralina imi pare rau ca trebuie s treci prin asta. Imi inchipui ce e in sufletul tau.
Iti sintem alaturi.
Imi pare rau dar chiar nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau. In legatura cu spitalul am o prietena care a trebuit sa fie chiuretata insa stiu ca a mers cu sotul ei si a fost tinuta intr-o rezerva putin timp dupa, apoi a putut pleca acasa. (detalii prea multe nu stiu, eram plecati din tara cind s-a intimplat).
Mai cere si o alta parere. Mergi si la un alt medic.
Multa sanatate.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
vulpitza25 spune:
Va rog cine ma poate sfatui in legatura cu un urolog bun din Constanta pt sotul meu.
Multumesc.
maria08 spune:
Buna dimineata!
Andicu: As vrea tare mult sa te pot ajuta, dar eu sunt de 3 ani in Constanta si nu prea cunosc medicii, mai ales chirurgi! Poate te ajuta Mamacita!! Iti doresc sa treci cu bine peste acest episod!!! Sanatate multa!!! ( unul pt. bb)
Ralina: Eu zic sa mai ceri o opinie si dupa aceea sa iei o decizie!! Doamne Ajuta sa fie bine! Asteptam vesti!!!
Madaluta: Aici sunt........dar mai rar......Multumesc ca te-ai gandut la mine!!!!!
Numai bine tuturor!!!