Informatii utile Constanta (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Ralina chiar nu stiu ce sa spun. Ma pun in locul tau si nu pot decat sa plang. E foarte greu pentru mine ca nu reusesc sa raman insarcinata, dar pentru tine, sa treci prin asa ceva?...pentru tine chiar nu as putea masura durerea sper doar ca Dumnezeu sa-ti dea taria necesara sa mergi mai departe.
Nu te cunosc, nu te-am vazut in viata mea, dar sunt alaturi de tine sufleteste si-ti doresc exact ce-mi doresc si mie.
Sa-ti dea Dumnezeu forta sa iti revii cat mai repede si sa mergi mai departe!
Sunt grele incercarile vietii, dar ele ne fac sa pretuim mai mult ce avem. Aveti grija de voi!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Ralina, sunt alaturi de tine si ma ca DD sa-ti dea putere sa mergi mai departe.

Mamacita,, multa sanatate din tot sufletul si sa va vedem acasa.
Bine ai venit pe lume Anabela, sa fii sanatoasa si sa le faci parintilor multe multe bucurii,i-ai facut cei mai fericiti parinti din lume

O zi cum va place!

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitza25 spune:

Buna dimineata,
Va rog frumos revin cu rugamintea daca imi puteti recomanda un urolog bun din Constanta pentru sotul meu.
Si inca o intrebare pt fetele paciente ale dnei dr Lutescu:dansa face aici la Constanta si inseminare artificiala sau numai la Bucuresti se poate face?

Va multumesc frumos si va urez o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Vulpita- dr. Lutescu face inseminari la cabinet si pretul este mai nou, de 300 ron iar tratamentul de stimulare pe care il da ea (cu clomifen si menogon si apoi pregnyl - pt spargerea foliculilor)ar costa cam 100 ron. La asta se mai adauga si costul monitorizarii 100 ron.
Ref la un urolog bun, nu prea sunt in Constanta specializati in infertilitate masculina.
Noi am fost la dr. Tode, renumit de altfel pe plan local, si ne-a zis ca nu avem alta sansa decat FIV sau adoptie, ca orice tratament ne-ar da nu ar avea nici un efect si n-am face decat sa dam banii degeaba.

Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salut! ne-am intors si noi din concediu si cand intru sa citesc aici..ce vad??? mi-a pierit tot entuziasmul cu care venisem sa va povestesc
ralina: imi pare nespus de rau...nu stiu..fara cuvinte...iti doresc multa putere sa depasesti situatia...
Mamacitasper k sunteti bine amandoua...Anabelae un nume minunat....sa fiti sanatosi toti 4
andicu of ce pacatoasa e mastita asta...imi pare rau k a trebiut sa suporti interventie..
vulpitza: urolog nu stiu, dar despre d-na lutescu iti pot spune k face inseminarile aici in c-ta, doar FIV-ul la Bucuresti.
mav: ce faceti? ati plecat la munte?
angelique: trimit pm

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Va multumesc mult pentru raspunsuri. A facut cineva inseminare la dna dr Lutescu? Ati avut rezultate reusite(adik cu bebe)?Sotul meu a facut spermograma, are cantitate suficienta, dar sunt multi gigei cu mobilitate scazuta si anormali.Cine s-a mai confruntat cu asa probleme ce solutii ati obtinut de la doctori.Astept parerile voastre.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Vulpitz, eu am mai povestit si cu alta ocazie, ca sotul meu avea doar 20% gigei mobili, si a facut tratament cu zinc si power potent, + renuntat la fumat, alcool mai putin, stres mai putin. Tratamentul l-a facut vreo6-8 luni, si dupa aprox. 1 an am ramas. Tratamentul i l-a recomandat un dr. endocrinolog, dr. Simion Silviu.
Iti doresc mult succes si incredere!

Pupici la toate constancentele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

Vulpitz, eu am mai povestit si cu alta ocazie, ca sotul meu avea doar 20% gigei mobili, si a facut tratament cu zinc si power potent, + renuntat la fumat, alcool mai putin, stres mai putin. Tratamentul l-a facut vreo6-8 luni, si dupa aprox. 1 an am ramas. Tratamentul i l-a recomandat un dr. endocrinolog, dr. Simion Silviu.
Iti doresc mult succes si incredere!

Pupici la toate constancentele

Multumesc frumos pentru raspuns.Noi am fost la dna dr Daduianu si i-a mai dat sotului meu sa faca niste analize, testoteron si nu mai stiu ce.Dupa ce ii ies analizele i s-a spus sa mearga la un urolog.Oare ar fi mai bine sa mearga direct la un endocrinolog?

Astept in continuare sfaturile voastre.

Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Nu stiu ce sa-ti spun...poate sa mearga si la urolog si la endocrinolog, desi eu cred ca tine mai mult de endocrinolog.
Dintre urologii din Cta eu ii stiu pe Dr. Tode si pe dr. Felix Voinea (care e mai tinerel) - dar pe amandoi ii stiu in context urologic, ca sa zic asa, adica operatii de prostata. Nu stiu ce competente au in tratamente de infertilitate.

Mai consulta-te si cu dr. Daduianu, vezi ea unde si la cine iti recomanda sa mergi.
Pupici!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

Nu stiu ce sa-ti spun...poate sa mearga si la urolog si la endocrinolog, desi eu cred ca tine mai mult de endocrinolog.
Dintre urologii din Cta eu ii stiu pe Dr. Tode si pe dr. Felix Voinea (care e mai tinerel) - dar pe amandoi ii stiu in context urologic, ca sa zic asa, adica operatii de prostata. Nu stiu ce competente au in tratamente de infertilitate.

Mai consulta-te si cu dr. Daduianu, vezi ea unde si la cine iti recomanda sa mergi.
Pupici!

Ea ne-a zis sa mergem la dr Osman cu el a colaborat ea.Dar am vazut pe prima pagina la forum ca nu este printre medicii recomandati si m-am descurajat.Vroiam sa-l trimit la Tode.

Mergi la inceput