Informatii utile Constanta (10)
Raspunsuri - Pagina 10
madaluta spune:
Ce liniste pe-aici...toata lumea e la munte???
Eu am intrat sa va spun k am pus poze din concediu la semnatura dc vreti sa vedeti unele dintre cele mai minunate trasee din tara- Defileul Jiului, Valea Oltului si Transfagarasanul
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
Pt fetele intereaste de sfatul unui urolog, vedeti k luni la 17.00 la emisiuna "casa di medici" de pe TV Neptun este invitat DR Tode.
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
dear_bambie spune:
Buna fetelor!
Madaluta, pozele sunt superbe, iar Darius este un scump.Ce repede trece timpul... ptr tine si Darius
Mamacita
Va doresc un weekend cum va place!
toate fetele.
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
AngeliquedeS spune:
Mada, superbe pozele,nu ma mai saturam sa ma uit laminunatiilede acolo! Si Darius e un scump, e din ce in ce mai frumusel!!! Multumesc din suflet pentru PM, m-ai linistit!
Sper ca Mamacita e bine!!
Noi ne-am luat nashinutza si sunt super incantata, am pus poze noi la semnatura in albumul "bebe" daca vreti sa vedeti!
Pupici,
Angelique 19+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
madaluta spune:
Angeligue: sa stapaniti sanatosi "matiza" si sa facei multi km , fara niciun incident.De 3 ani, de cand ne-am luat prima masina, bagam kilometri la greu- 67.000. Inainte de a pleca la munte ne-am luat alta si intr-o saptamana am depasit 2000 km.
Iar tu arati beton...nu te-ai ingrasat deloc. se vede k esti mamica de baietel...
Despre mamacita ce mai stiti? Sper k au depasit problemele si k sunt bine.Am incercat sa ii trimit sms dar nu se trimite la nr de zapp. pe care il am. daca aveti voi vreun alt nr de-al ei, trimiteti-mi si mie un PM.
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
Nimeni nu mai intra pe-aici? nicio veste? nicio intrebare????
E linistea dinaintea furtunii....
Prevad furtuna de vesti bune....(Doamne ajuta)
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
docdecap spune:
Madaluta, nu e furtuna, dar e o veste buna de la mine.
am facut un eco la 17s5z, si mi-a spus ca e baietel, bucurie mare pe tat-su, ca mai are doua fete... Primesc un carucior albastru care inclina si mai mult statistica pe baietei??
Si cu o zi inainte de eco a inceput sa dea semne de prezenta, si de atunci il tot simt... Mai nou nu mai e "pisoi", e "cocoselu' lu' tata", am inceput sa cautam nume deja... Ca meseria i-a fost aleasa, inginer! (asta tot tat-su).
E tare bine si sunt taaare fericita, sa dea DD sa fie bine.
A, si tot pentru prima pagina, Dr Belcin are program in Cta la Pro-Vita mari si joi 16-19 (sper ca am retinut bine) si sambata recomanda consult dupa 12, pana atunci e ocupata cu chiuretaje, mie asa mi-a spus.
Si Dr Ciufu la eco are program marti-joi 18-20, dar face programari si mai tarziu, am fost odata la 21.
Va pupic si astept reintoarcerile din vacanta, cred ca de-aia e asa liniste..
Si vesti bune de la Mamacita!!
Monica 18+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
madaluta spune:
eee...??!!am prevazut eu bine...si asta e doar inceputul...haideti fetelor... confirmati-mi titulatura de "baba omida"...
docdecap: felicitari si bine ai venit in gasca mamicilor de golani...
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
Yannia spune:
Hop si eu pe aici.
Madaluta, bine ai revenit,ce ti-am mai simtit lipsa... Ti-am vazut pozele si se pare ca ati avut noroc de vreme buna, spre deosebire de noi. Noi am trecut marti pe Transfagarasan si am prins o vreme oribila: ploua, era ceata de nu vedeai la 2 metri in fata iar la Balea Lac erau 6 grade.
Angelique, sa stapaniti sanatosi Matiza! Esti o scumpa cu burtica! Vreau si eu sa-ti calc pe urme .
Mamacita, multa sanatate, atat tie cat si bebelusei Anabela!
Docdecap, felicitari pentru baietel. Sarcina usoara!
Jojo-miha, sarcina usoara in continuare. Nu mai e mult si-ti vei tine bebelusa mult asteptata, in brate.