Informatii utile Constanta (10)
Raspunsuri - Pagina 11
AngeliquedeS spune:
Am actualizat listuta! Ce multi baietzei!!!
Yannia,
Mamacita, speram ca sunteti bine amandoua fetele!!
Pupici,
Angelique 19+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
ina78 spune:
Ce bine... vreau si eu sa intru in club... asa de tare as vrea un baietel...
Fetele am avut o raceala si am tratat-o si trebuia sa-mi fac progesteronul a 21-a zi de la ciclul lunii iulie... insa mi-a venit (tam-nesam) ciclul...
Ce sa fac ... numar de acum 21 zile???
Multumesc mult.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
creem spune:
quote:
Originally posted by ina78
Ce bine... vreau si eu sa intru in club... asa de tare as vrea un baietel...
Fetele am avut o raceala si am tratat-o si trebuia sa-mi fac progesteronul a 21-a zi de la ciclul lunii iulie... insa mi-a venit (tam-nesam) ciclul...
Ce sa fac ... numar de acum 21 zile???
Multumesc mult.
Adica ai intarziere de 21 de zile? sau cat?
Daca ti-a venit acum, numeri de acum, din prima zi a menstruatiei.
madaluta spune:
neata!
Yannia: bine ai revenit si tare imi pare rau k nu ati prins vreme buna...Dar stii vorba ceea..vremea ploioasa e buna de numarat banii sau de facut copii...asa k....poate a fost bine k nu a fost timp frumos...
ina78:daca intradevar a fost CM trebuie sa incepi numaratoarea de cand a venit.
mav: inca nu te-ai intors??? sau ti-ai luat concediu si de la noi si ne dai o pauza....? ce faci? cred k ai adunat o multime de perle de-ale lui sebi..Abia astept sa ni le zici...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
mav spune:
Salutare, fete dragi!
Madaluta, am venit din concediu duminica noaptea, iar chiar de luni, la munca (doua joburi!), asa ca stau foarte prost cu timpul "liber", intru pe DC doar daca apuc, noaptea tarziu..., citesc ceva, insa nu mai am timp sa si scriu. Azi mi-a venit al 2-lea CM dupa chiuretaj, nu ma simt deloc in apele mele si ma mai enerveaza si vremea asta nasoala...
Ar trebui sa ajung la dr, dar nu stiu la care (pt analizele hormonale, in legatura cu sarcinile pierdute), la ginecolog sau la endocrinolog?!
Yannia, si noi am fost luni si marti la Lacul Balea, vai ce rau mi-a parut ca era o vreme asa uraaaataaaaaa.....
In rest, am dat pe la Sibiu si pe la Voineasa; ne-am intors pe Valea Oltului... A fost frumos concediul, dar mult prea scurt....
Alte vesti nu am, nici bune, nici rele, in principiu, suntem bine toti.
Mai stiti ceva despre ralina????
Va pup pe toate si va imbratisez cu drag!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madaluta spune:
mav:bun venit din concediu si sincer imi pare rau pt vremea naspa pe care ati prins-o .inseamna k totusi v-ati odihnit dc nu a fost vreme de hoinarit.
Si la mine azi e Z 1...si eu vreau sa ma apuc din nou de mers la dr ( ginecolog) sa vad cum sta treaba si cat de repede ma pot apuca de bb 2.Mi-a venit asa un chef sa fac o fetita...de nici nu mai vreau sa tin cont k nu am inca 1 an de la cezariana.Dc as sti k iese fetita de luna asta m-as apuca...Dar macar sa fac o consultatie sa vad cum sta treaba....
Pt analize hormaonale poti merge mai degraba la ginecolog si apoi daca doamne fereste nu sunt in regula sa te adresezi si endocrinologului.Sau le poti face singura, si sa mergi apoi direct cu rezultatele. oricum nu sunt gratuite si oricum sunt aceleasi, dar cum crezi tu...
La endocrinolog sa le faci eventual pe cele care tin de tiroida adica TSH, T4,antiTPO si vreun echo..., dar si astea le poti face la orice cabinet si sa mergi cu rezultatele ulterior.
Tu ai facut vreodata vreo monitorizare a ovulatiei??
Ma gandesc , in cazul in care progesteronul ar fi bun,( deci ar fi exclusa cauza deficitului progesteronic) sa nu fi avut endometrul prea subtire si de aceea sa fi pierdut sarcinile. Cand vei face si echo sa nu uiti sa intrebi de grosimea endometrului.
Te pup si spor la munca. sa-l pupi si pe sebi si sa-i spui k n-am uitat de promisiune
De mamacita mai stii ceva?
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
ina78 spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Creem as vrea eu sa fie intirziere, insa cred ca este CM ... a venit iar.
Am avut o dereglare, ultimele luni a fost o adevarata ciudatenie. Insa am facut un tratament - se pare ca din cauza unei raceli - si imi calcuilase dr. sa fac progesteronul in z 21.
Insa acum tam - nesam mi-a venit... si nu cred ca are rost sa mai fac analiza, nu?
Sa numar de acum 21 zile.
Multumesc mult pentru sfaturi.
Yannia spune:
Mav, probabil ca ne-am si intalnit la Balea fara sa ne dam seama. Noi am servit pranzul la restaurantul de acolo si apoi am taiat-o spre Curtea de Arges.
Madaluta, si eu nevoie de un medic pentru monitorizari si nu stiu unde sa merg. Am sunat pentru o programare la cab dr. Lutescu si nu raspunde nimeni. Stii un alt nr. de tel. unde as putea sa ma programez?
Luna asta eram sigura ca am reusit, toate analizele hormonale sunt ok, stiu si ziua exacta cand am avut ovulatia, insa la endometru nu m-am gandit. Din pacate n-a fost sa fie, azi sunt in ziua 6.
Unde mai pui ca deja aveam si simptome, inchipuite, bineinteles.
maria08 spune:
Buna!
Am revenit si eu dupa o pauza......sper ca nu m-ati uitat!!! Sunt iar pe baricade si nu mai iau o alta pauza pana nu vom avea cel putin un bb!!!Mi-am promis!!
Yannia: Stiu ca dr. Lutescu sunt in concediu luna august.......nu are cine sa-ti raspunda la telefon.....sunt in amenajari acolo la cabinet.
Mai stiti ceva de mamacita?? Sper ca e bine!!!
Va pup pe toate, fara exceptie!!!!
vulpitza25 spune:
quote:
Originally posted by creem
Vulpitz, eu am mai povestit si cu alta ocazie, ca sotul meu avea doar 20% gigei mobili, si a facut tratament cu zinc si power potent, + renuntat la fumat, alcool mai putin, stres mai putin. Tratamentul l-a facut vreo6-8 luni, si dupa aprox. 1 an am ramas. Tratamentul i l-a recomandat un dr. endocrinolog, dr. Simion Silviu.
Iti doresc mult succes si incredere!
Pupici la toate constancentele
Te rog frumos sa-mi dai si mie mai multe detalii despre acest doctor Simion Silviu unde il puteam gasi si un nr de telefon.
Multumesc frumos si va pup pe toate.