Informatii utile Constanta (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by vulpitza25

quote:
Originally posted by creem

Vulpitz, eu am mai povestit si cu alta ocazie, ca sotul meu avea doar 20% gigei mobili, si a facut tratament cu zinc si power potent, + renuntat la fumat, alcool mai putin, stres mai putin. Tratamentul l-a facut vreo6-8 luni, si dupa aprox. 1 an am ramas. Tratamentul i l-a recomandat un dr. endocrinolog, dr. Simion Silviu.
Iti doresc mult succes si incredere!

Pupici la toate constancentele

Te rog frumos sa-mi dai si mie mai multe detalii despre acest doctor Simion Silviu unde il puteam gasi si un nr de telefon.
Multumesc frumos si va pup pe toate.

Vulpitza, vezi ca pe prima pagina este dat nr. de telefon de la cabinetul lui, incearca acolo sa vezi de o programare. Cu detalii cine a fost pe la el.

Monica 18+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
madaluta, te-ai odihnit biiiine in vacanta, fara Darius, de te-a gasit curajul sa te gandesti chiar acum la inca un purtator de scutece???
A inceput Darius sa faca pasi singurel? Ai scapat de mersul cocosat dupa pitic?
...Pe mine m-a parasit "curajul".... Deocamdata, imi ajunge nazdravanul pe care il am! ...Si asa fac fata greu la toate responsabilitatile....
Vreau sa merg la dr, doar sa aflu daca eu sunt ok (poate imi zici si mie exact ce analize hormonale sa fac si apoi sa merg direct la dr -mai scutesc o consultatie), nu ma pregatesc de o noua sarcina. ...Inca mai sunt trista... inca ma doare tare sufletul... prefer sa fiu foarte "ocupata", sa nu ma mai gandesc... Dar nu pot sa uit... Acum ar fi trebuit sa ma pregatesc de mers la maternitate... daca nu pierdeam sarcina din iarna... sau as fi putut sa stiu sexul bebelui din burtica, daca nu pierdeam sarcina din primavara..... De altfel, cei din jurul meu au impresia ca "mi-a trecut" si nu am cu cine sa vorbesc despre asta, chiar daca as vrea...
De scris nici atat nu-mi mai arde...oricum am grija, efectiv, sa nu am timp.

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Multam, Maria. Bine ca mi-ai zis.
Si-acum, fetelor care ati mai facut monitorizari, spuneti-mi si mie, va rog, in ce zi a CM trebuie sa incep monitorizarea pentru a urmari grosimea endometrului? Pentru asta trebuie sa merg la un dr. ginecolog cu ecograf in dotare sau pot merge la un dr.ecografist? Va rog mult, ca io-s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Yannia daca ai CM de 28 de zile, monitorizarea trebuie sa inceapa din ziua 12 (unii doctori recomanda chiar si mai devreme din ziua 10( Daca ai ciclul lung, adik peste 30 de zile, monitorizarea incepe prin ziua 14-15-16, eu de exemplu am ovulat in ziua 19. Asta tu stii cel mai bine cum e CM-ul tau

Noi suntem bine, am facut azi 20 de saptamani. bebe misca tare-tare si ma topesc toata cand il simt. Pe 21 august am programare la eco 3D-4D la dna Ciufu pt eco morfologic de trim II. Nu stiu ce sa fac, am programare pe 22 august si la dna dr. Dascalu si nu stiu unde sa merg pana la urma. Dr dascalu i-a depistat colegei mele malformatia la bebe la 22 de saptamani, malformatie care s-a confirmat si a trebuit sa i se provoace nasterea, fetita a murit, a fost un cosmar pentru ea. Viu ce ma sfatuiti sa fac? Pe de alta parte nu imi vine sa cred cum de dna dr. Ciufu nu a reusit sa vada la inceputul acestui an ca acelui bebe ii lipsea o mana. Sunt imprastiata in atat de multe ganduri si directii ca nu mai stiu ce sa fac.

La cabinet la dna dr. Lutzescu se fac renovari, in a doua jumatate a lunii abia va relua consultatiile, a trecut gravidutele pe o lista si le va suna ea in functie de posibilitate.

Va pup dulce!!!

Pupici,
Angelique 20+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Buna fetele,

Angelique, nu stiu ce sa-ti zic. Eu pana acum am mers doar la Dr Ciufu, si la morfologica de trim 1 a fost foarte atenta, l-a cautat de toate cele. Nu stiam ca a avut asemenea rateuri.. Adevarul e ca si o morfo de trim 2 costa destul de mult, dar chiar nu stiu care ar fi mai buna.

mav, suntem aici daca vrei sa vorbesti, eu stiu ca de obicei familia menajeaza nemaivorbind despre ce a fost, dar daca tu mai simti nevoia sa o faci, e putin probabil sa dispara, pentru ca de cate ori iti mai iei gandul de la multele lucruri care te tin ocupata, el stie exact unde sa se duca... te , si suntem aici.

In alta ordine de idei, am fost la Dr Soescu la consultatie, m-a tot batut mama la cap dupa lesinul de acum o luna sa ma duc la ea. Mi-a dat bilute pentru calciu, fier si starea de lesin, dar ce m-a bucurat e ca mi-a spus ca-mi poate da ceva pentru bebe si inca ceva pentru usurarea si scurtarea travaliului, si ca e un avantaj ca sunt la prima nastere. Nu stiam ca se poate asta, si ma bucur ca m-am dus - si-asa ma cam gandesc cu emotie la nastere...

va
Monica 18+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Angelique, multumesc pentru informatii.Deja m-am programat la dr. Dascalu pentru sambata (a 11-a zi). Nu stiu ce m-a apucat sa merg din nou la d-ei avand in vedere rateurile pe care le-a dat in cazul meu, in trecut. Si totusi, dupa ce ai spus despre cazul colegei tale, m-am gandit sa incerc din nou.
In cazul tau, nu-mi permit sa dau sfaturi si scuza-ma daca ma amestec unde nu-i treaba mea, as zice ca, daca tot ai programare la ambele dr., mergi si la una si la alta si vezi ce zice fiecare. Costa mai mult, e adevarat, insa probabil ca vei fi mai linistita.
Eu nu am fost niciodata la d-na dr. Ciufu, insa am auzit mai multe pareri de bine despre d-ei, decat despre d-na dr. Dascalu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G3o spune:

Buna fetelor!Sunt noua pe aici si am o mare rugaminte la voi..ce medic ginecolog bun imi recomandati...nu vreau sa raman insarcinata (deocamdata).
Vreau sa-mi fac un control,o analiza de secreti si eventual un papa nicolau...ptr ca in timpul actului sexual am un anumit punct care ma doare si e foarte deranjant.As vrea sa merg la un medic bun ,care sa nu fie prea rigid,eventual femeie...
Astept raspunsul vostru
Madaluta tu dupa sarcina cum te-ai intretinut?ai facut gimnastica sau ai tinut regim ceva?Ca arati chiar foarte bine,parca nici nu ai fi avut bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Eu de exemplu merg la D-na Dr. Daduianu. Am ales sa merg la ea in primul rind pentru ca este femeie, in al doilea rind ca a asistat la nasterea prietenei mele.
Mie imi inspira incredere si profesionalism. Mai vb pe parcurs.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Eu sunt de parere ca mai rabdatori, intetelegatori, atenti sunt medicii barbati in comparatie cu femeile! E o parere, pe propria piele! E drept n-am mers la toate doctoritele din oras...

Pentru cele care le cunosc personal:
sunt alturi de voi cu sufletul, chiar dcaca intru mai rar, va citesc si ma gandesc la prb voastre!

Celorlalte aspirante, burticutze sau proaspete mamici: incredere si curaj!

Mergi la inceput

Sunt trista! Am venit acum de la eco si rezultatul nu e unul promitator. Azi, ziua 11, endometru 4 mm ; ovarul drept cu un singur folicul de 16mm si 4 foliculi de 3-5 mm; ovarul stang cu 4 foliculi de 3-4mm.
Vi s-a intamplat sa puteti ramane insarcinate in asemenea conditii? Orice parere e bine venita.

Mergi la inceput