Informatii utile Constanta (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Yannia nu e un capat de lume. Este abia ziua 11. La un endometru peste 6 e totul ok. Sarcina se poate implanta. Si la tine cu siguranta va fi peste 6 in momentul implantarii.
Despre foliculi nu prea te poti baza decat pe cel de 16 mm luna aceasta. Dar sti ca in mod normal apare un singur folicul asa ca e ok. Nu-ti mai face atatea griji. Am auzit ca endometrul poate sa nu se dezvolte suficient de la stimulente, dar mie nu mi s-a intamplat si fac stimulare de 5 luni deja. Ia si tu MACA pentru ca te ajuta la cresterea endometrului si la multe altele. Daca vrei iti dau eu o cutie noua pentru ca eu dupa ce le-am comandat am aflat ca nu am voie sa iau pentru ca am endometrioza.
Eu .... z3 dupa inseminare. Ma doare un pic burta si in rest sunt foarte linistita. Astept...!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetelor.

Crisis, tinempumnii pentru rezultatul inseminarii.poate va fi cu ochisori!

Yannia,foliculul de 16 mm este foarte bun si endometrul mai are timp sa creasca. E adevarat, e putin cam micut dar nu se stie.

G3O si dna dr. belcin e foarte apreciata, gasesti adresa pe prima pagina a subiectului

Pup toate fetele!!

Pupici,
Angelique 20+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G3o spune:

Imi spusese o prietena despre d-nul dr Cristurean,si totusi parerile sunt impartite.
Mie imi e frica sa nu-mi gaseasca cine stie ce tampenii si sa iau tratament degeaba..asa cum a luat una din prietenele mele,iar ea era sanatoasa tun..(bine asta se intamplase la d-nul dr Stoica,care nu i-a citit bine analizele)
Plus ca ma poate nenorocii un tratament dat aiurea de un medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Crisis si Angelique, multumesc pentru incurajari. Chiar aveam nevoie de parerile voastre.E prima oara cand fac monitorizare iar de stimulare, nici nu s-a pus problema pana acum. Daca nici luna asta nu reusesc, voi lua in calcul si varianta stimularii. D-na dr. Dascalu pleaca in concediu si se intoarce vinerea viitoare (dupa perioada mea ovulatorie), asa ca, pentru monitorizare in continuare, m-a trimis la d-na dr. Peteanu.
Crisis, multumesc pentru ideea cu Maca. Nu stiu prea multe despre aceste medicamente si as vrea intai sa vad ce zice dr. ginecolog. Sa nu am si eu vreo contraindicatie. Multumesc mult!
G3O, si eu stiu ca d-na dr. Belcin ca e f. buna. Singurul inconvenient este ca nu-i in Sp. Judetean C-ta(pt. o urgenta, nastere, etc.), ci tocmai la Medgidia sau Cernavoda (nu stiu exact). Dupa cum am mai zis, urmeaz sa merg la d-na dr. Peteanu. N-am mai mers la d-ei, asa ca nu-mi pot da cu parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Parca Mav a fost la dna dr Peteanu

Pupici,
Angelique 20+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Pupici si de la noi !!

Suntem bine ,sanatosi ,crestem si credem ca pe 22.08 cel tarziu este marea intalnire ,daca sta cuminte pana atunci .

Despre doctorita Belcin ,eu merg la ea ,dupa ce o perioada am mers la Cristurean .
Este in spitalul din Medgidia si consultatiile le face la PRO VITA Constanta si chiar urgentele ,daca este nevoie vine la Pro Vita chiar si noaptea ,iar telefonul ei atat fix cat si mobil este dat la toate gravidutzele ei .

Sanatate maxima la toate .

37+ cu LUCA GABRIEL chirias

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

G3o si eu ti-o recomand pe doamna doctor Daduianu,mai nou d-na Torok,si eu am fost pacienta d-lui Cristurean.

Mihaela 30+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Dr. Mihaela Peteanu, o mare BILA NEAGRA, din partea mea!
Fetelor cred ca ma las de monitorizare, de tot. Am plecat plangand din cabinetul acestei dr. Aveam programare la 9 (eram prima), am ajuns la 8:55. Era o asistenta care facea "curat",mi-a spus sa astept ca oricum d-na dr. nu vine mai devreme de 9.30. Si atunci de ce am avut programare la 9, m-am intrebat eu? In fine, am intrat la 9:45 si dupa 5 minute deja ieseam din cabinet. Cat timp mi-a facut eco, nu a scos un sunet, apoi s-a asezat la birou si a inceput sa scrie. Cu scuzele de rigoare, am intrebat daca poate sa-mi spuna si mie cate ceva. A zis ca monitorizare am vrut, monitorizare mi-a facut. Pentru asta am avut programare si ca daca vreau sa stau de vorba cu ea, sa vin altadata, fiindca pe d-ei o asteapta pacientele la usa si nu are timp. Am platit si am plecat. Si asta a fost tot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Fetelor, eu sunt mai noua pe acest forum si este pentru prima oara cand scriu. Referitor la dr. Daduianu - o voi evita toata viata mea..... Sunt insarcinata in luna a noua iar la inceputul sarcinii am mers la ea, deh! cu recomandare si... ce credeti? desi eram insarcinata in 6 saptamani nu-l vedea la echo pe bebe.... desi dr. Dascalu imi confirmase inca de la 3 saptamani prezenta sarcinii. M-a si chinuit cu sonda vaginala si o misca in mine de parca ziceai ca sunt animal.... parca o alerga cineva.... M-a pus sa fac beta HCG-ul iar rezultatul mi-a iesit pozitiv cu o valoare care confirma varsta de 6 sapt. a sarcinii. I-am telefonat sa-i comunic rezultatul si m-a invitat a doua zi de dimineata sa ma internez pentru ca in uter nu exista nicio sarcina... "sa vedem unde este.... ca este clar ca este o sarcina ectopica..." Am innebunit cand am auzit... am plecat inapoi la munca plangand in hohote.... si m-am gandit ca ar fi bine sa merg sa mai consult un alt medic. Am nimerit la dr. Raica Dan care mi-a mai facut un echo, m-a si consultat, ba mai mult.... mi-a dat si poza cu embrionul.... asa ca.... aveti grija... in cazul meu a fost un fiasco relatia cu dr. Daduianu.... ca sa nu mai vorbesc ce vocabular a folosit cand i-am spus ca la trei saptamani dr. Dascalu mi-a confirmat prezenta sarcinii.... De dr. Raica sunt multumita pana acum... ramane sa vedem si momentul final .... pe care il astept cu emotii si cu sufletul la gura, desi sunt la a doua sarcina (mai am o fetita care ieri a implinit 11 ani)
Va pup pe toate

MM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

quote:
Originally posted by madaluta

Ce liniste pe-aici...toata lumea e la munte???
Eu am intrat sa va spun k am pus poze din concediu la semnatura dc vreti sa vedeti unele dintre cele mai minunate trasee din tara- Defileul Jiului, Valea Oltului si Transfagarasanul

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Salut! Eu sunt noua pe aici! Pozele sunt superbe! Si Darius... este un bebe reusit! Ma bucur pentru voi! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va ucurati de el!
Mi-ai facut pofta de munte....... desi am fost si noi prin acele locuri! Dar anul asta nu am putut merge din cauza lui bb din burtica iar anul trecut nu am avut concediu.... Oricum, ma bucur pentru voi!
Pupici!

MM

Mergi la inceput