Informatii utile Constanta (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Yannia, sa nu iti para rau ca nu ai facut BHCG, mai bine fa/l in perioada in care ar trebui sa iti vina ciclul.

Ina, de cate zile este ciclul tau?

Cat despre cand e mai bine sa nasti, ce sa iti spun? Inainte aveam preferinta de anotimp, de zodie, dar cand am vazut ca nu raman si nu raman chiar nu am mai avut pretentii la nimic. Acum ma bucur ca o sa nasc in decembrie din mai multe motive:
- prin toata vara si pap multe legume si fructe
- sarcina e mica atunci cand caldurile sunt mari si nu prind tot anotimpul rece cu ditamai burtoiul si daca e o toamna lunga chiar si in noiembrie poate fi frumos si caldut.
-daca il nasc pe bebe iarna numai bine cand vine primavara/vara va fi mai marisor si bun de scos la plimbari lungi peste tot.
Dar chiar nu a mai contat asta, numai sa fie bebe!!! Cumnata mea care a ramas din prima insarcinata, si/ar fi putut permite "luxul" asta de a-si alege zodia si anotimpul, dar eu.... oricum Dumnezeu le/a aranjat cel mai bine pe toate!!!

Pupici,
Angelique 17+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Va pup pe toate!
N-am mai scris demult ca n-am avut timp, acum am o urgenta si poate ma ajutati voi .
Am nevoie de un dr bun la chirurgie. Stiti pe cineva si cum ajung la dr respectiv? am facut mastita la un san si se pare ca am nevoie de o incizie.
Mamacita esti in zona? poate imi poti tu recomanda pe cineva!

Altfel suntem bine si eu si bebe, va dau mai multe detalii mai tarziu.
Multumesc si pupici tuturor.

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Fetelor am nevoie de o informatie?
Unde se recolteaza in Constanta cultura de col, in afara de IDS, adica laboratoare unde si recolteaza si lucreaza.La Medicover mi-au zis ca sa vin eu cu, cultura recoltata de la un ginecolog. Ginecologul meu e la Bucuresti.La IDS am facut cultura de col si mi-a iesit stafilococ auriu. Vreau sa repet analiza si nu stiu unde?
Va pup si va multumesc pentru ajutor
+32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Ina, de cate zile este ciclul tau?

Multumesc mult pentru raspuns.
Cit despre intrebarea ta: este de 3 zile si vine la 29 zile.
Conteaza si asta? Ziua 21 nu se determina de la vinirea ciclului?

Cred ca voi astepta ... sa-mi vina si apoi sa calculez. Ma tem sa nu fie relevanta si sa nu intru in panica.

Off... sint atitia termeni straini mie ... proimit ca ma informez sa pot tine pasul cu voi.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Am luat acum rezultatul progesteronului din ziua 21 si este 42.93 nmol/L. Ovulatia a fost in ziua 16. Va rog mult, spuneti-mi cum vi se pare valoarea. Este prima data cand fac analiza asta si habar nu am cat ar trebui sa fie. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu78 spune:

Buna fetelor! Am venit de la control si nu sunt prea vesela; mi-a spus ca analizele hormonale sunt ok, mi-a facut echo si a vazut foliculul dar inca nu ovulez. Dr. mea pleca in concediu toata luna august si pana revine nu mai facem nimic; mi-a dat sa fac sambata o fiola de pregnyl si apoi 2 zile de ; mi-a spus ca problema se pare ca este la mobilitatea si la procentul mare de gigei cu anomalii . Ea spera sa se prinda, dar eu nu am prea mari sperante;dar cine stie, poate se indura DD si imi asculta . Va pup pe toate si va doresc sa treceti cat mai usor de zilele astea fierbinti, mai ales cele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Mada28, ai incercat la Provita? Stiu ca ei faceau analiza asta.
Ralu78, tu ce valoare ai avut la progesteron in ziua 21? La mine, nu stiu cum naiba, restul analizelor hormonale au iesit bine dar eu am CM variabil, vine cand are chef. La noi cred ca nu e vorba de mobilitatea gigeilor mai ales ca data trecuta am fost precum "Croitorasul cel viteaz" - daca ne mai straduiam putin, aveam 7 dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mada28: eu fac mereu analizele din secretie( inclusiv cultura col) la Biotest.Recoltarea se face pe loc,de catre d-na biolog Grigore Dana( care este si patroana acestui laborator de analize).Intai suni si intrebi cand este ea la laborator( desi am impresia ca este in fiecare zi,caci locuieste chiar acolo,in vila).Eu sunt foarte,foarte multumita.

Andicu: sper ca ai rezolvat problema!

Cornelia,Ioana:

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu78 spune:

Neata fetelor!
Yannia: mie nu mi-a dat sa fac inca progesteronul; nu stiu de ce, cred ca dc. o sa fie cazul sa fac IA atunci o sa mi-l dea sa il fac. Am avut insa, in setul de analize prolactina care a iesit buna, nu mi-a dat nici un tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Yannia, tu ai facut pogesteronul exact in ziua 21?

Ralu78 mie numai progesteronul mi l-a dat sa fac, nici o alta analiza... depinde de doctor oare???

Nusy unde este Biotest?

Multa sanatate tuturor.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput