Informatii utile Constanta (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Tode e foarte ok. mama mea a fost la el de fiecare data. si el si Felix Voinea, fiul doctorului Voinea "cel batran".

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Dr. Tode e ok - l-a operat pe tata. La fel si dr. Voinea Felix - l-a operat pe socru-miu. Nimic de reprosat nici la unul nici la celalalt. (cum zicea si Roxana).
Am fost la echo azi, bebelina e foarte bine..ne-a zambit!
Dar caldura m-a cam ametit, mi-a scazut tensiunea...sa aveti grija! Eu stau cu aerul conditionat toata ziua si toata noaptea - cel putin azi noapte nu l-am oprit deloc. Aerul mi s-a parut irespirabil!

Voi ce vesti mai aveti? Jojo_miha, ai fost la echo? Angelique...pe unde mai esti?

Pupici
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Aici sunt!!!! Moooor de cald, nu mai pot... La serviciu ne-aschimbat programul,in doua ture si noua noastra directoare a fost atat de draguta ca m-a lasat acasa de la ea si joi si vineri.

Madaluta si celelalte fete care mergeti la doamna Lutzescu, as avea nevoie de un sfat. Mai ales Mada pentru ca tu ai nascut cu dansa. Ce sa fac, sa ii dau niste atentii, ceva? Nu stiu cum sa ma exprin,nu ma refer la spaga, sincer, atentii ca o apreciez foarte mult si in plus am aflat ca pe 11 august e ziua dumneaei si as vrea sa imi arat recunostinta pentru cat e de draguta si amabila.Vreau sa intreb daca accepta sau se supara si daca accepta ce as putea sa ii dau? Va rog muuuult de tot!!!

Daca vreti sa ma vedeti, uitati-va sambata seara la ora 10 pe Neptun, am inregistrat azi o emisiune... si m-am copt la soare, abia puteam tine ochii deschisi!!! Si tot off topic, urmariti daca aveti ocazia filmul The Prestige, e super, l-am vazut aseara...

Pupici,
Angelique 17+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna seara ,azi am fost la doctor am stat doua ore pana am intrat,avem o fetita care are 35 cm si 855 grame ,dar veste proasta e ca prezinta un retard de crestre motivul este coagularea sangelui,mi-a dat sa fac cateva anlize si printre care si "factorul V" de care nu am auzit ,voi face tratament cu clexane ,dopegyt si aspenter,dar eu m-am documentat si stiam ca aspenterul nu e bun in sarcina,a ramas sa o sune pe doctorita mea si apoi sa o sun si eu sa vedem ce tratament voi mai face.

Mihaela 27+

Mergi la inceput

Jojo Miha, Aspenterul contine o cantitate mica de acic acetilsalicilic si se da in sarcina in anumite afectiuni, de ex. sindrom fosfolipidic, probleme de coagulare a sangelui si alte cateva. Daca nu esti linistita, mai consulta un doctor, pentru sufletzelul tau

Pupici,
Angelique 17+
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

jojo_ miha: am luat aspenter aproape toata sarcina la recomandarea lui tutunaru si a domanei lutescu. Mie mi se pare k sunteti in regula la greutate si nicdecum nu e vreun retard semnificativ( pana la diferenta de 2 sapt nu sunt probleme). darius, la 28+ avea cca 1100g, asa k voi la 27 si tinand cont k e fetita, e f bine.

angelique: imi pare rau k nu am stiut de emisiunemai devreme si nu te-am vaut.
despre atentii: nu stiu ce sa spun pt k altceva deact flori nu i-am dat. am avut o tentativa la ultima consultatie( un set de parfumuri nina rici si un grand's),k multumire pt tot ce facuse pt noi, dar mi-a fost rusine I le-a dat sotul tocmai dupa nastere si a fost ok

mav ai grija la ce mananci.
Eu sunt racita cobza dar maine plecam la munte. darius ramane acasa cu mama..si sper sa pot sta 5-6 zile fara el.Ne auzim peste o saptamana. va pup si sper sa citesc numai de bine cand ma intorc.

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madaluta

angelique: imi pare rau k nu am stiut de emisiunemai devreme si nu te-am vaut.
despre atentii: nu stiu ce sa spun pt k altceva deact flori nu i-am dat. Am avut o tentativa la ultima consultatie( un set de parfumuri nina rici si un grand's),k multumire pt tot ce facuse pt noi, dar mi-a fost rusine I le-a dat sotul tocmai dupa nastere si a fost ok

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mada, exact asa ma simt si eu,imi e rusine sa ii dau ceva ca sa nu o jignesc. Atunci o sa ma reumla flori si abia dupa nastere o sa ii iau un cadou. Dar ce e acela Grand's???

Emisiunea de care vorbeam e in seara asta la 10

Pupici,
Angelique 17+
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Jojo_miha...mie mi se pare ca BB al tau e foarte bine in grafic, dupa toate datele pe care le-am gasit pe net si prin carti. Nu stiu de ce ti-a zis de retard. Si mie mi-au mai zis dr. ca pot sa existe diferente intre copii de pana la o saptamana +/- si nu e nici o problema.
Angelique..cred ca Mada se referea la o sticla de wisky Grand's

Mergi la inceput

Vai, vai, vai, ce rushine imi e...cu pistolul la tampla si nu stiam ce e acela Grand's!!!

Pupici,
Angelique 17+
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Mihaela si mie mi se pare ca fetita ta e f bine si a mea la 32 sapt avea 1600 si e cam putin, la odiseea noastra toti aveau cam 1800, 2000 la varsta asta dar nu imi fac probleme, dr. a zis ca e bine, mai ales ca si eu si sotul suntem micuti si slabuti. Cu tratamentul mai intereseaza-te (desi am mai citit ca si alte fete au luat asa ceva), oricum tu trebuie sa ai grija de tensiune, asa ca incearca sa nu te ingrijorezi mai mult decat e cazul. Si eu sunt cam ingrijorata ca mi s-a intredeschis colul si s-a scurtat, asa ca si eu tratament si stat in pat, macar 3,4 sapt. sa mai stea bebica acolo. la toate fetele!Myral33+

Mergi la inceput