Informatii utile Constanta (10)
Raspunsuri - Pagina 3
madaluta spune:
jojo_ miha: bafta multa la controlul de maine.cand ajungi acolo spui asistentei k esti programata si iti va spune cand iti vine randul sa intri. Uneori poti intra chiar imediat, alteori mai astepti ceva timp, asta si in functie de cati pacienti vin cu urgente( neprogramate) oricum are AC si asteptarea nu este asa neplacuta. are si multe carti si reviste de specialitate cu care te poti delecta in timpul asteptarii. Nu mai spun de albumul cu fotografii al copiilor nascuti cu ajutorul lor. De fiecare data il rasfoiam cu drag.
Dar cum te-ai hotarat sa mergi la dansa? Faci echo morfo? Asteptam sa ne spui cum a fost
Uite k sa nu mai ai emotii.
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
creem spune:
PAi vorbesc fetele de la odseea mea de o perna speciala, am crezut ca poate s-o gasi si prin Cta si stiti si voi. Ca si eu ma chinui sa dorm cu puisori de perna, dar ma invart de pe o parte pe alta toata noaptea
Jojo_miha te duci la D-na Lutescu? Sa ne spui cum a fost...stiam ca mergi la daduianu, sau am retinut eu gresit?
Aveti grija de voi, sa nu mergeti prin caldura asta afara ca e groaznic. Eu am patit-o de doua ori, si am foat la ore rezonabile, cica, adica pe la 10 - 11, si mi-a fost rau toata ziua.
Pupici
23
jojo_miha spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri,da sunt programata dar d-na doctor Daduianu(este ginecologul meu) mi-a zis cas-ar putea sa mai am de asteptat,dansa m-a programat.Am niste emotii de fiecare data cand merg,ultima oara avem tensiunea 16/10 am speriat-o si pe doctora.D-asta v-am intrebat daca se astepta mult sa stiu cat va creste tensiunea.Mergem pt doppler si cred ca in acelasi timp vom face si morfologica.
Mihaela 27+
mav spune:
quote:
Originally posted by jojo_miha
Multumesc mult pentru raspunsuri,da sunt programata dar d-na doctor Daduianu(este ginecologul meu) mi-a zis cas-ar putea sa mai am de asteptat,dansa m-a programat.Am niste emotii de fiecare data cand merg,ultima oara avem tensiunea 16/10 am speriat-o si pe doctora.D-asta v-am intrebat daca se astepta mult sa stiu cat va creste tensiunea.Mergem pt doppler si cred ca in acelasi timp vom face si morfologica.
Mihaela 27+
jojo_miha, nu prea se intelege ce-ai vrut sa zici... te-a programat dr Daduianu la dr Lutescu?!?!?! n-am mai pomenit asa ceva...
Sa ai grija de tine, cu caldurile astea infernale, sa bei muuulte lichide si sa nu umbli prin soare.
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
jojo_miha spune:
Mav la Ava Medical nu se face morfologica si d-aia m-a programat in alta parte,mai ales ca la doppler se vad arterele uterine si cum e cazul meu doctora a zis ca cel mai bine e sa fac la un echo performant,sa nu riscam nimic.
Mihaela 27+
isidora spune:
Creem,perna pt. gravide si pt. alaptat ,are multiple intrebuintari-se aseaza si copilul pe ea in diferite pozitii-se gaseste la Mini Blue pe Tomis,aproape de intersectia Victoria-Tomis cu Ion Ratiu.Costa 180 ron. si era pe roz...Daca nu-ti place poate vorbesti cu fetele sa-ti comande alta culoare sau textura daca se poate.Daca ti se pare pretul prea mare da o cautare pe google-perna pt. alaptat sau perna gravide-si vezi ca sunt multiple oferte si variate ca model.Pretul pe la 40 de $ sau 40 de lire sterline +transport.
tuturor fetelor si copilasilor burticilor si bebelusilor din burtici!
JOJO-mIHA Doamne ajuta !
creem spune:
Multumesc, Isidora, abia astept sa merg la magazin, dar cand o fi putin mai racoare, ca acum nu prea am curaj sa ies pe afara!
mav spune:
Fetelor, nu-i de gluma cu canicula asta! Va rog sa cititi aici si sa aveti mare grija de voi si de prichindei!!!!!!!
...Eu nu ma simt deloc bine azi... M-am trezit cu greata, dureri de cap, membre umflate, m-am deranjat la burta, am si varsat la prima ora... Am crezut ca o fi fierea de vina, am luat un Colebil, dar vad ca tot nu mi-e bine... acum imi vajaie si urechile, abia ma tin la verticala.... probabil ca de la caldura mi-e asa rau...
Aveti grija de voi!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)