Informatii utile Constanta (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am promis aseara k voi citit din urma si voi raspunde...dar n-am mai apucat. darius ma solicita din ce in ce mai mult...si nu stiu cum voi face fatza....
Acum doarme asa k sper sa a puc sa scriu si eu putin aici.

Mav:e foarte bine k iti umpli tot timpul si k nu mai ai timp de ganduri negre, dar ai grija sa nu te suprasoliciti...Sebi ce face cat tu muncesti? nu isi cere drepturile?
Cat despre bb2 iarasi e bine k nu te mai grabesti..cand o fi sa vina..sa vina...e binevenit...
Analizele hormonale despre care iti spuneam sunt cele de pe prima pahina care se fac in Z 3, 14 si 21.Eu le-am facut la Synevo, dar cred k se pot face oriunde.

Yannia:imi pare rau k esti dezamagita si de medici si de rezultate. cred k esti o fire prea sensibila si nu ar trebui sa pui totul la suflet.Nu ai dat peste un medic pereche? - nu-i nimic..mai departe...nu ai endometru gros?- nu-i nimic...mai departe...nu te lasa coplesita!La monitorizare nu toti medicii sunt vorbareti si stau sa explice intreg procesul ovulatiei si mecanismul reproducerii...iti comunica rezultatul si asta e...dc voiai si consultatie probabil trebuia sa o platesti intai...Cred k asta a fost motivul pt care d-na Peteanu nu a discutat mai multe.
Candva d-na Lutescu imi explica de ce nu da multe explicatii pacientelor: pt k majoritatea nu sunt familiarizate cu termenii de specialitate si ar pierde mult timp sa le explice fiecare termen si fiecare proces pt a intelege tot mecanismul.Unele paciente credeau k foliculii , de exemplu, sunt chisturi, deci deduceau ele k sunt bolnave.daca le mai spunea si dimensiuni, marimi..forme,..chiar le baga in ceata. de aceea ea prefera doar sa le comunice rezultatul in termeni cat mai simpli si mai concisi.Nu stiu dc explicatiile ei sunt chiar elocvente..dar probabil multi medici procedeaza la fel...

G3o: bun venit la noi si multumesc de aprecieri... ma flatezi....N-am facut nici gimnastica, nici regim...dar nici n-am dat jos toate kg puse in sarcina..am luat 16 si mai am de dat jos 6...asa k...doar in fotografii poate par slaba...

Mokika: si tie bun venit si nastere usoara!Esiti o curajoasa dc dupa 11 ani ai mai avut curajul sa o iei de la capat. eu as vrea bb2 cat mai repede k sa nu cumva sa ma razgandesc odata cu trecerea timpului...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

maria:: la multi ani cu inatarziere...si ma bucur enorm pt hotararea luata. asa te vreau!!!!Numai cu o astfel de gandire vei reusi! bravo!

angelique: cum merge matiza? bb ce mai face???

andicu: nu mai ai timp si de noi?? Tu care erai sufletul forumului, cum poti sta departe atata timp???Hai macar cu niste poze, ceva k ne e dor de voi...

mamacita: bun venit acasa si multa sanatate.
Micuta Anabela o sa puna capac baietilor nostri de pe-aici...k stii doar vorba ceea: " esentele tari in sticlute mici se tin"...

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

lulu: wow..ce putin a mai ramas...Incepem galeria? sau mai asteptam??

Jojo_mihace nume frumos ai ales printesei tale...Iti doresc din tot sufletul sa fiti sanatoase si sa va bucurati una de cealalta k meritati asta. Te admir mult pentru puterea ta , dar mai ales pt respectul cu care ai vb de medicul tau, chiar daca nenorocitea voastra s-a datorat in parte si lui. Cred k esti o persoana tare deosebita....

Ioana

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Va multumesc pentru urari si va pup pe toate. Ma bucur ca m-ati acceptat printre voi!
Mav - pe fetita o cheama Crina. Si pe bb2 cred ca o sa-l cheme Theodor. Mai avem de negociat in privinta prenumelui desi suntem pe ultima suta de metri. Deja da semne ca ar vrea sa iasa. Ma cam apasa pe cervix si am niste dureri infioratoare.

Stiti pe cineva care a nascut cu epidurala? M-ar interesa un medic anestezist care sa vina la nastere. As vrea sa nasc normal dar nu stiu de ce ma cam apuca frica numai cand ma gandesc.... Si medicul meu (dr. Raica) a incercat sa ma faca sa ma razgandesc cand i-am spus ca as dori anestezie epidurala si mi-a prezentat tot felul de inconveniente pentru acest tip de anestezie. Desi in Bucuresti se practica la greu.... Nu stiu ce sa fac si sunt intr-o mare dilema... Mi-a spus sa merg pe 27 la control si pe 28 sa ma interneze pentru nastere (sa-mi induca nasterea) - asta daca nu se va intampla ceva pana atunci... Eu as avea termen intre 01-05 septembrie.

Madaluta - pupici pentru Darius, este un scump. M-am uitat iar la poze... sa-l mananci, nu altceva! Mersi pentru urari, sper sa nasc mai usor decat prima data. Eu am vrut demult sa mai fac un bb dar nu cadeam la pace cu tati caci el nu mai vroia. L-am vrajit vreun an de zile ca lumea... nu m-am lasat deloc si in final a fost de acod sa facem o incercare si... ca sa vezi! a iesit din prima!

Pupici multi

Monica 36+ Theodor

Mergi la inceput

mokika: incepem galeria deci...
Imi pare rau k despre epidurala nu-ti pot spune decat k nici mie nu mi-a recomandat-o d-na lutescu, desi as fi vrut.A_dejua facut cezariana cu epidurala la o zi dupa ce am facut eu rahie, dar eu m-am simtit incomparabil de bine. probabil depinde mult si de organism, nu stiu ce sa zic.poate daca intra si citeste in timp utiliti iti va oferi mai multe detalii, sau ii poti trimite un PM.Stiu k anestezia i-a facut-o anestezista din tura respectiva, nu a trebuit deranjat cineva in mod special.
Iti tinem pumnii sa fie bine...

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Madaluta - mi s-a facut un gol in stomac cand am vazut "galeria" .... Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut asa de repede

Eu vreau sa nasc normal cu epidurala. Nu stiu de ce se feresc asa medicii nostri.... probabil ca nu sunt suficient de instruiti in sensul asta si le este cam frica ... am mai spus, in Bucuresti este la ordinea zilei! Deh! Asta e! Am vazut la informatii utile despre ANESTEZISTA NOASTRA PREFERATA
BALCAN ALINA, stiti ceva? Are si un nr. de telefon acolo... se supara daca este contactata pentru o discutie?

Pup u

Monica

MM

Mergi la inceput

A! Si mai vroiam sa va intreb ceva.. . Cum pot sa postez si eu poze ? Ca habar n-am! M-am uitat eu pe ici, pe colo dar n-am reusit?

MM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mokika, "anestezista noastra preferata" este mamacita... si de abia a nascut, deci... cred ca... mai bine n-o deranjezi...
Imi pare rau ca nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu epidurala.... eu am nascut normal fara anestezie....
Nastere usoara iti doresc!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mokika,ma alatur galeriei!!!

Pup toate fetele, noutati nu am, astept sa ajung la eco 4D de marti la dna Ciufu!

Pupici,
Angelique 21+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

AngeliquedeS - in timp ce tu "imi faceai galerie", eu ma uitam pe pozele tale de la nunta si...... mare mi-a fost mirarea sa ma vad si pe mine acolo..... la furatul miresei in clubul No limit parca se numea (cel de la Dobrogea).... eu eram cea cu rochie neagra cu voal alb la spate..... si insoteam cealalta miresica.... ce mica este lumea!
Sarcina usoara iti doresc si multa sanatate!

Monica 36+

MM

Mergi la inceput