Informatii utile Constanta (10)
Raspunsuri - Pagina 17
Yannia spune:
Madaluta, bine ai revenit. Chiar ma intrebam de ce nu mai scrii.
In ceea ce o priveste pe d-na dr. Peteanu, imi mentin parerea. Ca venise nervoasa la cabinet si eu ma nimerisem sa fiu prima pacienta, n-a fost vina mea. Preferam sa platesc dublu sau triplu dar sa fie mai cooperanta.
Angelique, astept poze noooooooi!
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by Mokika
AngeliquedeS - in timp ce tu "imi faceai galerie", eu ma uitam pe pozele tale de la nunta si...... mare mi-a fost mirarea sa ma vad si pe mine acolo..... la furatul miresei in clubul No limit parca se numea (cel de la Dobrogea).... eu eram cea cu rochie neagra cu voal alb la spate..... si insoteam cealalta miresica.... ce mica este lumea!
Sarcina usoara iti doresc si multa sanatate!
Monica 36+
MM
Monica, nu pot sa cred.... Doamne, ce mica este lumea!!!
Yannia, promit ca vor mai veni si alte poze! Sunt de acord cu ce ai spus tu referitor la dna dr. ca totusi nu are scuza pentru asa un comportament!
Pupici,
Angelique 21+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
andicu spune:
Salut si eu constantencele.
Ca am vazut Mada ca intrebai de mine, dupa-amiaza asta am prins un pic de timp sa scriu pe forum. Nu prea am timp de stat la calculator, cand am timp prefer sa fac altele.
Noi suntem bine, crestem, facem sunculite si bebe deja gangureste de zor cu noi si cu jucarelele lui. Nu mai zic ca deja a inceput sa zambeasca la noi cand vorbim cu el si suntem toti topiti!
Eu sunt ok, nu mai am nici-o problema si am ajuns la + 6 kg, ceea ce mi se pare o minune, de la 22 cate pusesem si jur ca n-am facut nimic special, bebe a fost cura mea de slabire! adica nedormit, plimbat si lipsa poftei de mancare!
Tin pumnii pt burticile avansate si le urez nasteri usoare!
Avem poze proaspete la semnatura.
Va pe toate si va urez multa sanatate si sa citesc numai de bine despre voi!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi
AngeliquedeS spune:
Andicu, e mortal bebe Filip, Doamne,m-am uitat la toate pozele sil-am sorbit din ochi.Mi-a placut mai ales poza aceea in care sta cu manuta la obrajos si pozitia Al Bundy
Sa iti traiasca, sunteti minunati, sa va bucurati de el mult de tot!!!!
Pupici,
Angelique 21+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
andicu spune:
Angelique, merci ! ce trece timpul, esti deja in 5 luni! pt mine de la 5 luni pana pe la 8,5 a fost cea mai frumoasa perioada! surprinzator, mi-e deja dor de burtica si de perioada aia! asta inseamna ca nu m-am speriat prea tare si as mai face unul!
Sarcina usoara in continuare si numai bucurii!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi
crisis81 spune:
Andicu este superb puiutzul tau. Sa iti traiasca si sa se faca mare, mare, mare. Pozele sunt ...artistice, mortale.
Desi sunt mai noua pe forum ti-am citit postarile inca de acum un an si te admir foarte mult pentru taria de caracter de care ai dat dovada. As avea o rugaminte la tine: daca poti sa-mi raspunzi pe PM de ce ai ales Szeget si nu Bucuresti? Ma asteapta foarte curand cred FIV si ar vrea sa merg unde este cel mai bine.
Pup fetele
Cristina
madaluta spune:
Andicu:ce baiat mare si frumos ai...Doamne ce trece timpul...Sa fitit sanatosi si sa ne vedem prin parc.
Si mie mi-e dor de burtica si abia astept sa am din nou...Sunt asa de nerabdatoare si nu inteleg de ce pt k darius e din ce in ce mai neastamparat si ma solicita tot mai mult....
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
andicu spune:
Multumim pt complimente!
Madaluta, tu in ce parc mergi? in Tabacariei ? cand ai timp poate imi dai un pm cu programul vostru de plimbare si pe unde mergeti. Mai ales dimineata cand ies singura cu bebe , mi-e cam uat si m-am saturat si de stradutele din jurul casei..
Cum crestem noi
Mokika spune:
Va salut pe toate! Ma plang si eu putin ca mi s-au umflat mainile si picioarele si nu mai suport... Voi ati patit-o in ultimle saptamani? Ma deranjeaza nespus de mult! Nu mai spun de somnul de noapte ... La prima sarcina parca nu a fost asa de nasoala ultima perioada sau nu mai tin eu prea bine minte de acum 11 ani... Am intrat in linie dreapta.. incepand de maine ma pot astepta oricand... mi-am facut bagajul... i-am calcat lucrusoarele lui bb... care bb ma impinge de ma innebuneste... mi-ar trebui o macara...
As dori sa stiu daca mai este cineva care trebuie sa nasca in perioada asta!
pupici tuturor
Monica 37+ cu Theodor
jojo_miha spune:
Monica iti urez nastere usoara!Eu mai am 5 saptamani si un pic pana nasc.
Mihaela 31+Theodora Natalya