Informatii utile Constanta (10)
Raspunsuri - Pagina 15
Yannia spune:
Angelique, as merge la d-na dr.Ciufu; oare ma primeste dupa o zi pe alta?
Off topic: Ma confrunt cu o problema in particular si rog fetele care detin cunostinte in domeniul juridic, sa ma ajute cu un sfat.
In urma cu o saptamana, fiind la volanul masinii, m-a lovit din spate, cu putere, un individ (n-a vazut ca eram oprita in spatele altei masini care intentiona sa faca stanga). M-a lovit violent iar eu am fost proiectata in masina din fata. La politie s-a constatat ca singurul vinovat pentru producerea accidentului a fost cel care m-a lovit pe mine din spate. Buuun. Individul nu are asigurare iar masina lui inca figureaza pe numele fostului proprietar (el a cumparat masina in urma cu 7 luni de la altcineva). Stiindu-se ca nu-i cu actele in ordine, m-a rugat sa-l astept cateva zile sa-si rezolve problemele.
Ma rog, paguba este insemnata si i-am dat ragaz cateva zile timp in care a incercat sa-si faca o polita de asigurare insa nu e valabila, etc. Eu stau cu masina lovita si nu mai pot astepta. Am propus sa-mi repar singura masina pe CASCO si apoi sa achite el catre CASCO contravaloarea daunei. El nu e de acord sa semneze ca-si asuma contravaloarea reparatiei, iar CASCO nu vrea sa inceapa reparatia pana nu semneaza individul. Ce sa fac in cazul asta?
jojo_miha spune:
Asa cum a zis si Maveu cred ca atata timp cat avem incredere intr-un medic nu trebuie sa plecam urechea la ce se spune si ce experiente au impartit alte persoane,eu una am pierdut ingerasul meu si atunci nu l-am acuzat pe medic,am zis ca toti gresim asa si medicii,dar cand am vazut ca la urmatoarea sarcina e la fel ca la precedenta nu l-as mai recomanda nimanui.
Pana sa ma opresc la d-na Daduianu am fost la multi medici ca eram disperata si ceea ce am apreciat este felul prin care iti vorbeste,te incurajeaza,te ajuta si te lasa s-o intrebi cate in luna si-n stele,am fost trimisa la o doctorita care m-a speriat,mi-a zis ca am deficit de factorul v si ca trebuie sa fac neaparat tratament ca altfel imi va muri si bebelusul acesta,m-am speriat graoznic insa d-na Daduianu m-a linistit si mi-a zis ca e doar o presupunere si asa a si fost.
E un doctor care m-a ajutat si imi place sa o recomand si altora.Chiar cand am fost prima oara la cabinet m-a intrebat cum am ajuns si i-am zis ca de pe net a ramas surprinsa ca stie ca nu e vorbita de bine.
Mihaela 31+Theodora Natalya
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by Yannia
Angelique, as merge la d-na dr.Ciufu; oare ma primeste dupa o zi pe alta?
Off topic: Ma confrunt cu o problema in particular si rog fetele care detin cunostinte in domeniul juridic, sa ma ajute cu un sfat.
In urma cu o saptamana, fiind la volanul masinii, m-a lovit din spate, cu putere, un individ (n-a vazut ca eram oprita in spatele altei masini care intentiona sa faca stanga). M-a lovit violent iar eu am fost proiectata in masina din fata. La politie s-a constatat ca singurul vinovat pentru producerea accidentului a fost cel care m-a lovit pe mine din spate. Buuun. Individul nu are asigurare iar masina lui inca figureaza pe numele fostului proprietar (el a cumparat masina in urma cu 7 luni de la altcineva). Stiindu-se ca nu-i cu actele in ordine, m-a rugat sa-l astept cateva zile sa-si rezolve problemele.
Ma rog, paguba este insemnata si i-am dat ragaz cateva zile timp in care a incercat sa-si faca o polita de asigurare insa nu e valabila, etc. Eu stau cu masina lovita si nu mai pot astepta. Am propus sa-mi repar singura masina pe CASCO si apoi sa achite el catre CASCO contravaloarea daunei. El nu e de acord sa semneze ca-si asuma contravaloarea reparatiei, iar CASCO nu vrea sa inceapa reparatia pana nu semneaza individul. Ce sa fac in cazul asta?
In situatia asta, singura solutie e sa lasi amabilitatea la o parte si sa nu te mai intereseze ca respectivul nu are actele in ordine. Daca accidentul a fost consemnat la politie, il reclami pe individ acolo ca nu vrea sa isi asume raspunderea consecintelor si atunci va fi obligat sa iti plateasca daunele si sa isi rezolve problemele.
In legatura cu dna dr. Ciufu, cel mai bine este sa dai telefon, Eu cand am sunat pentru cumnata mea ca sa ii confirme sarcina, i-a facut programare chiar a doua zi. Incearca.
Mav, nu te-am uitat Doar ca nu stiu cum trece timpul asa de repede. Aproape nu mai apuc sa fac nimic.
Mamacita, bine ai venit acasaimpreuna cu puiutza ta! sa fiti sanatoase si sa va intremati repede!!!
Pup toate fetele!!!
Pupici,
Angelique 20+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
lulu77 spune:
LA MULTI ANI Maria08 si tuturor sarbatoritilor de azi !
Suntem ok ,sanatosi ,voinici ,crestem ,uneori cu dureri seara ,dar calmate cu baie calda si no -spa ...asteptam marea clipa!
37+ cu LUCA GABRIEL chirias
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Yannia spune:
Angelique, ti-am urmat sfatul si am mers azi pentru monitorizare, la d-na dr. Ciufu. A fost o draguta si mi-a explicat faptul ca la un endometru atat de subtire (6,2mm in ziua 14)e putin probabil sa se poata implanta o eventuala sarcina. Am ditamai foliculul de 23mm dar il am degeaba. Asa ca nu va rasari soarele pe strada mea, nici luna aceasta.
Crisis81, daca mai ai Maca, te rog, da-mi de veste. As vrea sa incerc tratamentul dar am auzit ca cele mai bune sunt cele de Innovatics. De la ce producator sunt ale tale?
Maria08, la multi ani!
La multi ani tuturor cu numele Maria, Marian...
ioana_p76 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!
Maria08 LA MULTI ANI!
Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa te ajute Dumnezeu sa ai un copilas al tau(sau cati vrei tu)!
Mamacita ma bucur ca ati venit acasa!Iti doresc sa fiti sanatoase si tu si micuta Anabela! (pentru voi doua si pentru Alexutu)
Va pupic pe toate!
Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele
crisis81 spune:
Yannia stiu ca alea sunt cele mai bune si exact pe acelea le am. Si ti le dau si azi daca vrei. id meu este cristina_mocanuro@yahoo.com. Sau dc vrei iti trmit PM cu tel. Eu stau in inel 2.
In rest...azi z19, tot ma doare burta cateodata in dreptul uterului de zici ca urmeaza sa-mi vina. Dar e muuult prea devreme. Sa nu-mi spuneti ca pot fi de la sarcina ca asa am mai sperat la prima inseminare si am plans 3 zile.
Cristina
valeria72 spune:
Buna
Am si eu o rugaminte la fetele din Constanta
O fata care a fost cu mine la FIV ar vrea sa-si faca Bhcg-ul in Constanta. Poate cineva sa-mi zica o clinica ? un nr de tel PLEASEE
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png
madaluta spune:
Am reveni!!!Saluuuuuuut!!!
Parca am fost pe alta lume cat n-am avut net! Din cauza furtunii de mai bine de o saptamana nu mi-a mers nici telefonul nici internetul...Asa k va pup pt fiecare zi in care nu am intrat[pup]
In w-end am fost in delta( bineinteles fara darius-pe care l-am lasat din nou cu mama)si a fost super super...
Fug sa citesc din urma si sa raspund...
V-am simtit lipsa enorm, sa stiti...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
docdecap spune:
quote:
Originally posted by valeria72
Buna
Am si eu o rugaminte la fetele din Constanta
O fata care a fost cu mine la FIV ar vrea sa-si faca Bhcg-ul in Constanta. Poate cineva sa-mi zica o clinica ? un nr de tel PLEASEE
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png
Valeria,
Synevo e laborator bun, ai pe prima pagina nr. de telefon, chiar si preturi! sau laboratoarele IDS, gasesti coordonatele tot pe prima pagina a subiectului
Monica 19+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie