Informatii utile Constanta (10)
Raspunsuri - Pagina 14
ina78 spune:
Sint foarte dezamagita. Eu merg la Dr. Daduianu si pina acum a fost amabila si draguta. e drept ca n-am avut mari probleme, insa am putut discuta cu ea - la nivel de explicatii generale.
Insa acum chiar am gindesc sa iau in calcul un al doilea medic.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
AngeliquedeS spune:
Ufffff, ce vesti citesc aici, fetelor?
Yannia, imi pare foarte rau ca s-aintamplat asa, nu am ce sa spun. de ce nu incerci sa mergi la monitorizare la cabinet la dr. Ciufu? Stiu ca te-ai saturat deja sa incerci, insa nu te da batuta...
Mokika, bine ai venit printre noi! sa iti traiasca fetita si sa dea Dumnezeu sa iti tii si al doilea puisor in brate cat de curand cu bine si cu santatate!
Despre dna Daduianu, ce sa va spun. V-am povestit de colega mea, care era insarcinata cu fetita si in luna a 6-a dna dr. dascalu i-a depistat o anomalie la bebe la eco morfologic de trim. II
S-a intors la birou si mi-apovestit ce s-a intamplat, eu nu am avut curajul sa o intreb insa ea mi-a povestit cu de la sine putere ce s-a intamplat. Mergea la dna dr. daduianu care i-a facut eco lunar si la 22 desaptamani a mers la dna dascalu. Dna dascalu i-a spus de malformatie - ea a mers imediat la Bucuresti pentru o noua opinie. De acolo i-a spus ca nu isi imagineaza cum de dr. care ii urmarea sarcina nu a vazut mai demult problema, ca era ceva care s-ar fi vazut si la eco 2 D normal nu neaparat la 4D care oricum e mai mult de moft, am inteles ca cele mai bune eco morfologice tot in 2D se fac. Asa ca... ce sa mai spunem... prea e joc de noroc totul...
Pupici,
Angelique 20+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
andrruzza spune:
Fetelor, voi stiti ceva noutati despre mamacita si Anabela??
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
ina78 spune:
Din pacate vad ca D-na Dr. Daduianu atrage mai multe pareri de rau... sint ingrozita. Incepusem sa capat incredere in ea.
Acum iar trebuie sa dau cu banul... s gasesc un medic pe gustul meu. Imi placea faptul ca la ea nu stateam la us (programarea era programare), ca o puteam suna in caz de ceva, ca avea rabdare cu mine...
mav spune:
Salut, fetelor!
Nu v-am mai scris de mult pt ca stau tare prost cu timpul "liber".
Ina, daca tu te simti ok si ai incredere in dna dr, de ce nu ramai la ea?! Pana la urma, conteaza foarte mult legatura care se creeaza intre dr si pacient. Sa nu uitam ca si dr-ii sunt oameni, nu sunt dumnezei! Asa, vei auzi si bune si rele despre oricare alt dr... si ce-ai sa faci?! Ai sa-ti schimbi mereu dr-ul???
...Eu cred ca am fost pana acum la la cel putin 7 ginecologi din Cta... (+unul de la Buc) si "la o adica"... tot nu stiu la cine sa dau fuga...
Asa ca, umila mea parere este sa mergi in continuare la cine iti inspira incredere tie, personal, si sa nu mai pleci urechea in toate partile....
Mamacita si Anabela au venit acasa ieri, micuta a trecut de 2kg, dar se pare ca inca se confunta cu problemele prematuritatii... iar mamacita... inca are probleme cu tensiunea...
Din tot sufletul le doresc sa fie sanatoase amandoua, si Alex si cei dragi la fel, sa se bucure de noua viata de familie pe care o au!
Ralina, cum mai esti, draga mea? Hai, vorbeste cu noi!
Madalina, Kris, Isidora, mai dati si voi un semn de viata ... chiar m-ati uitat?!
Yannia, imi pare rau pt ce ti s-a intamplat... Eu m-am dus la dr Peteanu (pt chiuretaj, pt sarcina oprita in evolutie) pt ca acolo dadea mamacita anestezie, deci, de fapt, m-am dus dupa mamacita (acest lucru mi-a oferit un oarecare confort psihic).... si cum am fost sub AG, habar n-am ce s-a intamplat cu mine in cabinet, asa ca... no comment!
lulu, ce putin AMR!!!!!
Mokika, bine ai venit! Sa-ti traiasca fetita (cum o cheama?) si sarcina usoara!
crisis, sa dea Domnul ca testul sa fie pozitiv!
O saptamana usoara tuturor!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ege spune:
si cosmeticiana mea a fost la dna dr daduiana,tot prin recomandare si i0-a gasit o tumoare mare mare .va dati seama ce plansete(ea nu e maritata,nu are copii).s-a dus si la bucuresti.binenteles,nici vb de tumoare.
personal nu o cunosc pe dna dr.dar sa greseti asa de des...
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
ege spune:
mamacita ,anabela bine ati venit acasa!!
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
ina78 spune:
Mav multumesc mult pentru incurajare.
Ma tem acum pentru ca abia in ultima vreme pot sa spun ca am nevoie de un medic ginec. Pina acum au fost controale de rutina.
In ultima vreme m-am decis sa fac un bebe, in ultima vreme am descoperit o raceala se pare...
Si uite ca numai de rau aud despre ea..
Ai dreptate in legatura cu alti medici... cu vorbe de rau, despre toti vor fi, insa in jurul meu nu sint prea multe sfaturi - ci numai pe Dc.
dear_bambie spune:
Buna fetelor.
Mamacita si Anabela, bine ati venit acasa! Din suflet va doresc multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Andicu, pe la noi cand mai vii? pentru tine si pentru Filip
toate fetele .
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."