Sezatoarea canadiana (64)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Mie Terbonne nu mi se pare f la tara fata de Anjou. Si casele sunt mult mai ieftine decat aici.

Azi, a doua zi , copilul a plans in continuu. Mie mi se pare ca tipa are prea multi copii mici. Si mai e unul nou venit de 12 luni care vrea doar in brate si plange si mi-l starneste si pe Marc. Eu deja caut altceva, chiar daca sotul nu ma lasa si spune ca e bine.Si ca se va adapta. Dar cred ca undeva unde sunt si copii mai mari ar fi mai bine.

Maine incercam o alta tactica, sa stam mai mult cu el acolo, pana se calmeaza putin. Ca azi m-a vazut ca ies pe usa si ca el ramane acolo. Si a inceput sa planga si nu s-a mai oprit.

Si incep sa cred ca trebuie sa risc si sa o aduc pe mama aici( risc pt. ca ea e bolnava si nu stiu cum face fata). Sau eu sa trec la timp partial si sa fac cu schimbul cu sotul si sa-l tinem acasa......dar el are nevoie de copiii si de companie...... Cam deprimata sunt azi.....V
Va rog sa mai povestit cum s-au adaptat copii la gradinita, cum au facut la inceput.....Copii mici , ca marc, de 14 luni.....

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Oana merci de raspuns, deci e mai bine sa nu mearga copilul la prematernelle...gradinita noastra e in CDN si cred ca pentru Ile Perrot va fi destul de mult de mers dar nu cred ca vom avea incotro, poate daca as gasi o gradi in mediu familial cu grupa de copii de 3-4 ani, cam greu...si oricum am vazut ca scoala de linga noi nu are grupa de prematernelle.

Donia bine ati revenit!lasa ca dupa o saptamina va intrati in normal cu fusul orar si va mai reveniti nitel.Oare mie de ce nu mi s-au parut preturile mari??? drept e ca nici aici nu ma uit la preturi, adica la mincare ca la haine, incaltaminte ma uit cit costa.Oricum pentru 5 ani sunteti ok, nu?

Si eu votez pentru casa, abia astept sa ne mutam.

Ica pai in ce moment cind esti pe autoruta ti-e frica? eu am nitel stringere de inima cind intru si e foarte aglomerat ca in rest imi place ca daca nu-i trafic o calc pina la 120 si merg ca gindul
Eu zic sa mai incerci ca totul e chestie de exercitiu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikiion

Va rog sa mai povestit cum s-au adaptat copii la gradinita, cum au facut la inceput.....Copii mici , ca marc, de 14 luni.....

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
filme2

Virsta Marc

Mikiion, eu am dat-o pe gaza mea la gradi la 18 luni si nu ne-a fost usor.Acum daca as putea da timpul inapoi poate as mai tine-o un an acasa...Acum are 3 ani jumate si zic eu ca pe al doilea copil, daca o fi sa-l mai fac, mai repede de 2 ani jumate-3 ani nu l-as mai da la gradi, parere personala.
Pina la 2 ani jumate daca ii faci tu activitati acasa copilului, nu are nevoie sa socializeze, parerea mea e ca are nevoie de odihna si aer curat si joaca cit cuprinde.Noi o trezeam pe gaza noastra la 5 jumate, 6, uneori si 4 jumate ca sa ajungem cu totii la servici, scoli si ea la gradi, in concluzie am cam chinuit-o.
De adaptat s-a adaptat ca nu a avut in cotro, bine a inceput sa-i fie , cum ziceam, dupa 2 ani jumate cind a inceput sa se bucure de un alt partener de joaca.S-a imbolnavit in fiecare anotimp cel putin o data, iar in prima iarna a facut de la otita la bronsita, ce sa-ti mai zic, cumplit.Daca te poate ajuta cineva cu copilul eu zic sa o faci, sau chiar si timpul partial la munca nu suna rau.

Succes si bafta la gradinita!

Mergi la inceput

Hai ca revin ca n-am raspuns la intrebari.intr-adevar daca ar fi copii mai mari in grupa i-ar fi mai usor iar eu am stat cu Ilinca o saptamina intreaga la gradi de la 7 la 16 si incepusem sa reduc timpul petrecut cu ea in fiecare zi.Lucrul asta a ajutat-o foarte mult si spre final cind am iesi pe usa a plins 3 minute dupa care si-a facut de lucrul cu copii mari, dar era singura micuta din grupa, restul aveau peste 2 ani jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

mikiion, noi am inceput cu cate o ora pe zi...dupa o ora era deja obosita...multe jucarii, zgomot, miscare...voi cum ati inceput? maine mergem tot asa...apoi 2 ore...trebuie totul treptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ktrinel pe la ce ora ai fost cu ea azi?

Mamina de Isabella (5 februarie 2007) si Sebastian (12 august 1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Buna ziua,
am sosit si noi la Canadutza cum ii zice Ioana mea si constat cu mana pe inima ca ne-a fost dor de ea!
Am stat 9 saptamnani acasa si la un moment dat ma obisnuisem cam mult si-mi puneam probleme daca ma voi simti bine inapoi in Canada...dar e bine!
am fost in Bacau, Iasi, la tara la bunici la Dorohoi,Galatzi, Kusadasi, Mamaia,Clung Moldovenesc.
Va spun cu mana pe inmima, cae tare frumos acasa, te simti comfortabil ca esti printre ai tai, ca vorbitin aceeasi limba dar din pacate e tare multa proasta crestere, se circula ingrozitor, sub orice critica, nu era zi sa nu fiu injurata ca circul pe trecera de pietoni cu carut si copil...ce sa fac daca aripile mi le uitasem acasa!!!
In primul rand vreau sa felicit noii prorprietari de case, servicii, copii si sa va zic ca mi-a fost taaare dor de voi!
Am reusit si performanta de a ma ingrasa cu 2 kg ( am in sfarsit 49.5!!) m-am abtinut cat am putut de a intra in magazine...frate e de jale cu moda asta! Mobilele cat mai smechere dar ce e drpet, planurile tarifare in Ro sunt super, sa tot vb la mobil!
Haine peste haine, la barbati se poarta vara asta rozul si sclipiciurile, daca ii vezi zici ca sunt o gasca de gay toti, cu suvite, gelati, cu par lungutz si cu roz!!!
Iar fetele, nici gunoiul nu-l duc fara hainele asortate,e drept ca magazinele gem de haine dragutze am luat si eu niste sclipiciuri, la gentinuma vreo 3 !!
E plin oarsul de terase, baruri, pline in orice seara...asta e ca lumea in Ro, ca e agitatie, mereu se intampla ceva, e adrenalina pura acolo, dar chiar si sotul a declarat caaici e mai calm si bine .
Mai intrebati ce vreti sa stiti si-mi fac timp sa va povestesc, chiar daca n-am talent ca Nelia si Ira .
Si daca ma-nvatati sa pun foto, va arat niste foto cu noi eleganti si frumosei, David in costum de mariner sau in frac...
va pup ca tare dragi imi sunteti!

concluzia finala e ca Ro a devenit o tara prea scumpa pt mine, schimbi o suta de dolari si e nik, abia cumperi ceva...cu toate astea se construieste in draci, lumea e eleganta si face concedii peste tot in lume, masini de colectie pe strada...but this is Romania!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Laurajr bine te-ai intors! Ca sa pui poze trebuie sa-ti faci con pe unul din site-urile specializate (http://www.webshots.com/ sau http://www.dropshots.com/ sau http://www.flickr.com/ sau altele...) si apoi ii dai upload si share la poze ca se le poata vedea toata lumea. Pentru cele pe care vrei sa le vezi doar tu, nu dai share. Nu stiu daca=i foarte clar, dar in general este relativ usor daca urmezi pasii indicati pe site-ul respectiv. De abia astept sa vedem poze cu voi!

Roxana

Mamina de Isabella (5 februarie 2007) si Sebastian (12 august 1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ktrinel ieri l-am lasat o ora, azi o ora jumate . era prevazut 2 ore, dar am sunat dupa o ora si mi-a spus ca plange in continuu.
Copii sunt prea mici, asta am remarcat de la inceput. Si in plus a mai introdus unul acum o sapt si acela ( de 12 luni) plange tot timpul si vrea numai la ea in brate. Logic ca si pe al meu l-a apucat plansul in momentul cand l-a vazut pe celalalt ca plange. Si atunci s-a dus totul pe apa sametei. Si am plecat si prea repede dupa gustul meu. Ca mi-a venit tipa cu o teorie de genul , ca daca raman si eu , Marc crede ca voi ramane mereu. Eu nu sunt de acord cu ea si de maine raman cel putin 30 de minute. De fapt cred ca o sa ramana sotul , ca de el nu se agata cum se agata de mine.
Ne-am intors amandoi sa-l luam si am inceput sa ne jucam cu el si cu ceilalti copii si nu mai era asa speriat si chiar se juca. Deci trebuie ramas cu el la inceput.

Concluzia: mai il tin pana vineri, daca nu merge de loc caut altceva. Sper sa gasesc. Ca mi-a trebuit 3 luni sa-l gasesc pe asta. Sau caut alternative-- scoala la timp partial eventual .

mihaela

filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

quote:
Originally posted by Emilly

Ica pai in ce moment cind esti pe autoruta ti-e frica? eu am nitel stringere de inima cind intru si e foarte aglomerat ca in rest imi place ca daca nu-i trafic o calc pina la 120 si merg ca gindul
Eu zic sa mai incerci ca totul e chestie de exercitiu.

Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

In orice moment , insa ce-i drept, mai putin frica decat anul trecut. Stiu, stiu, trebuie sa mai exersez

Noi

Mergi la inceput