Sezatoarea canadiana (64)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Salutare,
Mie sa-mi treaca dorul de Romania ar trebui sa ma mut intr-un loc ca a lui Ira unde sa umblu desculta, sa ascult pasarelele si greierii cantand si sa ma simt ca la bunici in copilarie, plus sa ii vad pe copiii mei ca se bucura de natura si de copilaria lor care oricum cred ca e mai scurta acum decat in zilele noastre. Din pacate este doar un vis ca nu reusesc sa ma vad in acest vis petrecand ore in trafic pentru a ajunge la servici.
Ktrinel cum e la gradi? Si noi avem probleme cu dormitul, dar la noi nu e ceva nou, de cand s-a nascut ma chinui cu metode de adormit. O iau si eu in pat cu mine dimineata, iar la pranz tot cu mine adoarme. Acum la gradi o adorm ele cumva, dar nu doarme mai mult de o ora si vine acasa obosita si sacaita, maraita.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Buna seara fetelor,

da' v-ati pus pe scris nu gluma...Donia mai zi-ne de Rominia ca si eu ca si Ica suferim de dor. Poate asa ne mai trece un pic.

De fapt eu o astept si pe Nelia cu impresii dar mai e pina se intoarce ea.
Ktrinel integrare usoara la gradi.
Pitilache in ziarul de azi scria de o tipa din Montreal care a agsit in casa (apartament) un sarpe de 1.5 metri... era si pozata cu el. M-am gindit imediat la tine.

Irina, ce-as mai veni si eu sa te vad/aud...dar avem program incarcat pina in septembrie.Vroiam sa te mai intreb ceva... care e site-ul quebecosilor unde vind diverse chestii? L-ai postat tu odata dar nu-l mai stiu.

Copiii mei pleaca in tabara saptamina viitoare la munte. Cred ca o sa-mi para casa pustie.

Ana , imi pare rau de job.. mai ales la cit te-ai pregatit.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dana, kijiji.ca sau lespac.com ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Salut!!! Ne mai tineti minte!?! Sintem inca in Romania, ne simtim minunat, dar asta pentru ca noi am stat departe de lumea dezlantuita: mare, munte, la tara... Inca ma socheaza preturile, oamenii sint stresati la culme, mitocania e in floare cam peste tot, dar pentru noi a fost un concediu supeeeer!!!

Nu v-am mai citit de cind am plecat, nu am avut acces la net... sper ca sinteti bine!

Nu stiu daca ati aflat pina acum ca bebelusul din burtica e... BAIETEL! Burtica e bine, fetele la fel, eu imi incarc sufletul... ne e tare-tare dor de tati... Mai avem atit de putin!!!

Va pup si abia astept sa ajung acasa sisa va citesc si scriu!

CORNELIA www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">16+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

dana, kijiji.ca sau lespac.com ?

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

lespac.... sarut mina Ktrinel.

Nelia, esti ca duhul din sticla....te-am pomenit si ai si aparut.Felicitari ptr baietel, cred ca Octav e in culmea fericirii.Te asteptam acasa.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Buna, dragilor si dragelor,

Ica si Codritu, eu nu pot sa va spun ca merita statul la tara si ca drumul zilnic la oras se compenseaza cu paradisul de aici, insa sotul meu zice ca da. Dar si pt el...nu e relevant, ca desi vine in fiecare zi in Montreal, westisland, deocamdata nu a avut aceste drumuri decat in anotimpul vara. Dar cand ajunge seara la 6 acasa e foarte fericit, nu l-am vazut niciodata asa. Si in weekend nu face decat sa se joace cu Sofia si sa faca diferite activitati pe afara. La noi pe strada arata ca in desperatehousewives, niste casute nu foarte noi dar foarte luminoase, mari si pline de personalitate, cu gradini aranjate de designeri, garduri din astea vii taiate in toate formele, ar trebui sa fac poze. Am o vrcina, chiar ar trebui sa fac poza ca poate la anul n-o sa mai fie asta...si-a facut in fata casei un fel de lac artificial in care are pesti, broaste, fantana arteziana, nuferi, da nuferi, o sa va pozez, (noaptea se inchid si ziua se deschid) si si le-a facut asa, intr-un stil rustic de ma termina. Alte are o roata din aia veche de caruta, cred ca de la muzeu, si o galeata de lemn cu lant, comme dans les beau vieux temps, agatate de-un copac - tot pt. design, e superb!

Nu stiu daca merita sa stai la tara (bine, Terrebonne nu e la tara, e oras, dar in comparatie cu betoanele din Buzau mie si Montrealul mi se parea la tzara), insa imi pare o situatie mai buna decat sa stai intr-un condo aproape de job, da, faci putin timp pana acasa dar cand ajungi acasa, ce gasesti ? Unde e confortul, linistea, poate mai bine sacrific 1h pe zi pe drumuri, da' cand ajung...sunt in paradis...Nu stiu cum voi vedea insa la iarna situatia asta. Daca voi mai valoriza curtea si faptul ca stau intr-o zona linistita.

Nelia, felicitari pentru baietel!

Mihaela, Lorelai, Ktrinel, nu e obligatoriu ca copilu' sa se imbolnaveasca la gradi, a mea nu s-a imbolnavit niciodata, desi eu cand eram mica numai prin spitale cu febra eram - deci materialul genetic avea precedente proaste.

Mihaela, si eu cred ca dosarele's pe transe. La cetatenie zic.

, azi am zi de dolce far niente, ca de obicei. A ajuns pana si scoaterea vaselor in masina de spalat ceva dificil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Nelia felicitari pentru baietel! Sarcina usoara in continuare!

Ktrinel bafta azi la gradi, sa ne povestesti cum a fost! Pupici Juliei in prima ei zi de gradi.

Dana Podeanu, sper pe mine sa nu ma vedeti in poza la ziar cu sarpele!

Mamina de Isabella (5 februarie 2007) si Sebastian (12 august 1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by pitilache
Dana Podeanu, sper pe mine sa nu ma vedeti in poza la ziar cu sarpele!

Hahaha, pai is 2 situatii complet diferite, filipinezei aleia din ziar ii intrase in casa un pet scapat de la vecinul de dedesubt, un piton lung de 3 metri si gros cat amandoua picioarele mele la un loc. Am vazut-o si eu la TV.

Pe cand tu, Roxana, ai un sarpe d-asta inofensiv, de gradina, mai mult rama, ca sa zic asa. Nu e deloc agresiva micucenia ta. Cu un asemenea sarpe nici la stirile de pe ultima pagina nu intrati.

Dana, am uitat sa-ti spun bafta copiilor in tabara, si daca vrei sa vii sa ne vezi noi cantam tot timpul anului, numai ca iarna cantam mai mult in pub-uri ca nu sunt festivaluri si copiii nu pot intra. Dar stiu ca in iarna o sa mai avem un spectacol in west island intr-o sala, poate atunci veniti daca aveti chef.

Fetelor, am o problema ce ma arde rau, ce se joaca copiii vostri afara ?

Tin minte ca eu ma jucam sotron, coarda, alte jocuri din astea inofensive, Sofia are un ami care a venit de dimineata cu catusele la mine-n casa s-o lege pe Sofia, cand l-am vazut imi venea sa-i dau un sut in k.r. Cica a facut ea ieri nu's ce infractiune...i-am zis ca-i arunc catusele la cos daca mai intra cu ele la mine-n casa...si Sofia mea se lasaaaaa, acum sunt amandoi sub un copac si Sofia e cu fata la pamant ca criminalii iar ala cu o mitraliera spre capul ei. Zau daca nu-mi vine sa ma urc pe pereti, mamici de baieti, asa se joaca ai vostri in ziua de azi ? Ca a mea pana sa-l cunoasca pe piciul asta numai cu Barbie se juca! Saaaaaacrifice! Are doar 4 ani jumate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ira stiu ca-i inofensiv dar eu tot am oroare de ei... Iar de joaca, din pacate cunosc catusele si pistoalele, etc. Ar vrea numai haine de camuflaj de armata... noi incercam sa-l mai temperam pe cat putem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ira,

scoate-le jucarii la indemina in curte gen mingi: tenis, baldminton, porti de fotbal, cos de baschet, plase de prins fluturi, etc (made a la dolarama:)) ca eu asa fac, asa ii ajut eu discret sa aleaga jocurile; al meu are doua sabii-primite cadou- ca eu nu-i cumpar de obicei d'astea, si cu ele ma mai calca pe bataturi.....
despre casa la tzara, si eu sus tin sus si clar ca prefer doua ore zilnic pe autoruta contra casa cu curte, liniste, verdeatza, verdeatza, si fara vecin sus/jos/ care sa ma calce pe bataturi; sunt atitea zone misto, cu acces la autorute, tren; si apropo de ce spunea Ica de dobinzi, si alea sunt negociabile, bancile mai lasa daca magazinezi si incerci la mai multe, plus ca unele ofera promotii in anumite perioade, deci se gaseste o solutie; eu votez cu ambele miini pentru casa

Donia, bine ai venit, asteptam poze, si pe mine ma cam arde dorul de casa, de ai mei mai bine-zis, si ma rog sa ii gasesc pe toti ok anul viitor cind vrem sa mergem in vacanta.....

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput