Sezatoarea canadiana (64)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Laura, spune-mi de Galati, cum a fost? Asteptam pozele

Mihaela, eu zic sa astepti un pic, parerea mea - este mai bine cu copii de varste apropiate, cu cond ca educat sa se poata descurca cu toti, sau chiar daca sunt mai mari sa nu fie diferenta f mare fiindca au activitati diferite. Bafta !

Ktrinel, ma bucur ca a fost bine

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ica esti din Galati?

Mamina de Isabella (5 februarie 2007) si Sebastian (12 august 1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Poftiti la capitolul nou aici!

Mamina de Isabella (5 februarie 2007) si Sebastian (12 august 1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

miki, s-ar putea sa cauti degeaba.,..sa fie la fel reactia lui..e normala..poate e si mai mamos ..ce ai vrea? pe mine m-a lasat sa raman cu ea...e drept ca la alte gradinite mi-au spus aceeasi teorie, cum ca nu trebuie sa asocieze locul ala cu parintele...poate au dreptate. nu stiu...

roxana, am fost 9:30-11:30.

laurajr,m-a distrat chestia cu gay-ii...m-i si inchipui ...in roz ...mai, ce repede se prind unele lucruri....in ce priveste mobilul, romanul vorbea si cand planurile tarifare nu erau bune...cred ca doar arabii ne depasesc la vorbitul la telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Mikiion, nu vreau sa dau sfaturi dar eu daca as putea sa-l mai tin acasa asta as face. Eu l-am dat pe al meu la gradi la aproape 3 ani si a trecut 1 an de zile si tot nu-i place.
La inceput plangea incontinuu cand il lasam acolo, apoi a inceput taica-su sa-l duca si n-a mai plans, pur si simplu cred ca a inteles ca asta e situatia si nu avem ce face.
Adaptare usoara va doresc!

Laura, Donia, bine ati revenit, mai povestiti cum a fost!
Nelia, felicitari pentru baietel!!!sarcina usoara in continuare!
Lorelaim, si pe mine m-ai dat gata cu pozele! Ce frumusete e pe acolo...

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Batentian Dana spune:

Buna fetelor, acum am gasit si eu comunitatea romaneasca din Canada si sunt tare fericita.Sa ma prezint :ma numesc ,am 26 ani si o minune de baiat de 1 an si 4 luni pe nume Mihai Dan.Acum sunt insarcinat din nou in 12 saptamani.Noi am emigrat in Canada, Montreal anul trecut in sept.Dupa 7 luni ne-am reintors in Ro pt o vizita mai prelungita.Vrem sa ne reintoarcem in Canada,Montreal sau Edmunton sa ne stabilim definitiv.Vreau sa va intreb pe cele care ati nascut in Canada ,ati fost multumite, este gratuit totul?Imi puteti spune in Montreal la ce clinica ati nascut si cu cine?sau Daca stiti in Edmonton ceva clinica si doctor bun?Va rog sa imi scrieti, astept cu nerabdare vesti.
P.S. Am nascut primul copil cu cezariana in Ro si acum sunt nevoita sa nasc din nou cu aceeasi metoda deoarece nu au trecut nici 2 ani de la interventie.Ma rog asa mi s-a explicat, deci daca stiti ceva legat de plati va rog sa imi scrieti.Va multumesc.

Mergi la inceput