Sezatoarea canadiana (64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

lorelaim, ne-am intors de 10 zile, a fost frumos, am sa pun poze. Am vazut pozele, superbe, chiar vreti sa va intoarceti ?

Oana, vacanta voastra pare de vis, primele poze le-am vazut de la servici, toata ziua am fost cu mintea la ce-am vazut si nu la ceea ce aveam de facut. Foarte frumos si multumim ptr impartasirea vacantei cu noi

Emilly, felicitari

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Emilly-felicitari!
Oana- m-ai dat gata,e posibil sa vreau sa merg exact unde atzi fost,deci te voi bombarda cu detalii-dc e ok cu tine.
Cristina-have fun la paris!
Clau-felicitari!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Oana, frumoase poze si descrieri. Asteptam si urmatoarele episoade. In ce limba ati vorbit in Italia, franceza sau engleza ?

Cristina, sper sa va simtiti f bine la Paris sa beti un petit rouge la terasele frantuzesti si sa ne relatezi si tu impresii detaliate.

Claudia, felicitari pt. sarcina nr 3!

Emilly, felicitari pt. casa. Da, noua ne-au cerut de la banca documente de la locul de munca cu veniturile si numarul de ore de lucru pe saptamana.

Ica, sper ca v-ati distrat si v-ati odihnit in vacanta, asteptam pozele :-).

Uf, ieri seara cand m-am intors de la festivaluri am cazut moarta de oboseala, am dormit 12 ore fara sa ma intorc, de la 8 seara la 8 dimineata. Abia astazi m-am uitat pe pozele Oanei, foarte frumoase, intr-adevar.
Noi abia asteptam sa mai creasca Sofie ca sa putem face turul Europei, am planificat sa aterizam la Paris (am verificat si sunt cele mai ieftine bilete de avion vara), sa inchiriem de acolo o masina mai mare(in care sa se poata si dormi - la nevoie) si sa mergem catre casa. Noi nu avem numai Romania de vizitat, ci si Bulgaria, parintii lui Sibin traiesc in Sofia si multe din rudele lui la Petrici, la granita cu Grecia. Apoi vrem sa facem si litoralul marii negre pana in Turcia, sper sa ne ajunga 3 saptamani pt. planurile noastre marete.

Astazi am facut din nou o prajiturica cu Splenda, ma tenteaza sa fac o placinta light de mere la cuptor, sau un chec de iaurt cu ciocolata, ceva foarte usor. O sa ma uit insa inainte daca nu au apple pie sugar free la congelate.

M-am decis totusi sa-mi cumpar hair straightener, ca de cand am fost la coafor nu ma mai suport cu parul pufos, electrizat in toate directiile. Azi ma duc la vanatoare de placi, am inteles ca GHD ar fi o firma foarte buna, insa nu stiu daca s-ar putea gasi la walmart sau la vreun magazin din asta ordinar, ca daca nu tre' sa apelez la Sibin cu masina. Sper de asemenea sa nu coste o avere, dupa e-bay nu ma pot ghida ca sunt preturi mult mai mici si de fiecare data cand comand imi apare dear UPS cu preturile lui fenomenale de transport.

N-am putut sa nu ma impiedic a remarca ca managerul nostru ne-a planificat inca un turneu in Halifax la inceputul lui decembrie, si daca vara a plouat non-stop in Nova Scotia ma intreb cum o fi iarna.

De la pasapoarte - n-am primit nici o veste, ori poate sunt eu prea nerabdatoare ?

O seara placuta si racoroasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ira pai au trecut asa vreo 6 saptamini?
si pentru actele de la munca ti le-a cerut inainte sau dupa ce va dat preaprobarea de la banca?
merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Si inainte si dupa, Emilly. Asa a fost la noi la banca. La Sibin a fost simplu ca el e la o companie mai mare si i se vede salariul pe internet si i-a imprimat fluturasul pe loc, in banca, fara sa fie nevoie de semnaturi. Pe mine insa m-a intors de 2 ori, ca eu lucrez la scoala si voia tipa de la banca un formular special...initial mi-a fost destul de jena sa le cer directoarelor mele sa formuleze exact cum voia banca, dar ele au fost foarte dragute si nu m-au facut sa ma simt prost, au facut exact ce le-am rugat.

Stiu, e multa birocratie, dar trece repede si o sa va vedeti la asa voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ana Stroe,

Ce face Tudor? Sper ca este mai bine cu minuta. In timpul saptaminii, daca sinteti singuri, nu va tenteaza sa veniti pina in parcul Joyce (Outremont)?. Noi mergem in fiecare dupa-amiaza. Recunosc ca nu imi aduc minte unde v-ati mutat acum, deci nu stiu daca sinteti departe.

Ira,

In Italia sotul a vorbit o italiana (mai de balta, dar functionala), si cu care s-a inteles mai peste tot. In cazuri de forta majora, utilizam engleza. Italienii nu prea se omoara cu limbile straine (mai ales in Sicilia ), dar pentru noi romanii este relativ usor sa intelegi ce spun.

Denisam,

Nici o problema, iti raspund cu placere la intrebari.

khristin,

Am terminat si episodul cu Paris-ul. Dar cred ca este prea tiirziu pentru voi. Vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Episodul 4 (Paris)

Ultima saptamina am petrecut-o la Paris, unde am locuit intr-un oras satelit Loisiel. Pe linga revederea cu familia, am vizitat Paris-ul (3 zile), am fost o zii la Versailles, o zii la Disneyland si o zii la parcul lui Asterix. La Paris am mers la muzeul Luvru (printre altele sa-i aratam copilului faimoasa Gioconda), la Sainte Chapelle, am luat bus-ul turistic o zii si am facut 2 circuite (cel clasic si Marile bulevarde), am facut o plimbare pe Sena, am mers pe Champs-Elysée. Notre-Dame, arcul de triumf si turnul Eiffel le-am vazut anul trecut, asa ca ne ne-am mai oprit.

La Versailles am vizitat palatul, inclusiv sala oglinzilor recent restaurata (si care este o spendoare), am facut o mica lectie de istorie lui Antonia (de la Ludovic al XIV la revolutia franceza), am mers putin si prin parc, am admirat fintinile (dar care din pacate in timpul saptaminii nu functioneaza…).

La Disneyland am urcat in diverse manejuri, trenulete si barcute, am mers cu un vapor ca pe Missisisipi, am vazut parada personajelor si tot programul clasic in astfel de parcuri de distractii.

Parcul lui Asterix a fost in aceeasi nota, dar Antonia este un mare fan a lui Asterix (a vazut toate filmele) si deci s-a bucurat sa-si vada eroii preferati. In plus am asistat si la un spectacol cu delfini (visul ei de ani de zile), care a fost f.frumos.
Am avut noroc de o vreme superba si la Paris, si desi prognoza anunta in fiecare zii ploie, a fost soare mereu si o temperatura extrem de placuta pentru plimbari (26 – 28 C).

Si pozele:

http://picasaweb.google.com/oanagabriela2002/PrinParis
http://picasaweb.google.com/oanagabriela2002/DisneylandParis
http://picasaweb.google.com/oanagabriela2002/ParculLuiAsterix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Oana, multumesc frumos, dar suntem cam departe noi si in timpul saptaminii nu avem cum...; am ramas in Laval anul acesta, sa mai creasca copilul un an inainte sa-l schimbam cu scoala;
apropo de scoala, vad ca acusi incepe, si toamna odata cu ea (repede mai trec zilele...), voi lucrati ceva in timpul vacantei^; eu am incercat azi cu Tudor, dar s-a lasat cu urlete si trimbitze si copilul mi-a declarat ca prefera sa stea la camps de jour mai mult (il las doar citeva ore pe zi si era ok), numai sa nu facem lectii:))
oricum n-am de gind sa renunt, macar citeva adunari/scaderi+ dictare pe zi tot facem de-acum.

Ana

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Emily, Ira, fetelor, mersi pentru felicitari dar nu astept bebe 3 deocamdata. Este gresala mea cu semnatura din cauza ca nu am mai intrat de mult pe forum sa scriu si nu am modificat-o cum trebuie.
sper ca acum sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Buna dimineata, doamnelor...
Ana, da, lucram, da' asa-i obisnuit, saracu', din anii trecuti! Ca are tata o obsesie cu matematica, a avut-o si in vremea copilariei mele, cind ma obliga!, o are si acum si l-a prins pe Radu, pe care-l pacaleste, incinta, gidila, dragaleste si tot asa de face plodu' mate fara sa cirteasca, ba inca, daca i se spune ca invata ceva nou si se face destept, le face de drag ca sa se poata grozavi pe urma. Max 15 min. pe zi si mereu dupa ce maninca de dimineata, inainte sa inceapa orice altceva, ca pe urma nu-l mai lamureste sa se apuce de mate. Si mereu cu o promisiune de indeplinit daca face repede exercitiile alea! ( Eu incerc sa-l temperez pe tata, da' nu tine, asa ca, pina Radu nu se plinge, ii las in boii lor!)
Eu il mituiesc pentru franceza, ba un pokemon, ba ca'l las sa ma "arozeze" prin curte cu furtunul daca repetam terminatiile de grupa a doua prezent, ba ca ii cumpar un pokemon... Si, la fel, incerc mereu sa nu semene o lectie cu alta, desenez masini de curse pe care le cheama ai - as - a - ons - ez - ont si care uite, vezi ce seamana cu masinile normale ais - ais - ait - ions - iez - aient si, de regula, sintem in curte, in parc, in locuri cit mai putin oficiale cu putinta. Oricum, imi iese maxim de doua ori pe saptamina, ultima data am cintat impreuna pe drumul spre karate s-s-t-ons-ez-ent, prezent! de i-am spart urechile lu' tat-su si asta a fost toata lectia de gramatica.
Pupici,
Simona

Mergi la inceput