Sezatoarea canadiana (64)
Raspunsuri - Pagina 18
columbiana spune:
Simonna, am inteles! nu mai e mult, dar nu-l mai scap pe saracu':)) azi m-a rugat sa-l las mai mult la camps de jour...numai sa nu ajunga acasa repede unde-l asteapta lectiile:))
http://www.floriinro.ro/
CataD spune:
Oana, multumim de descrieri, de-abia astept sa ajug in Italia!
Ne-am rezervat totul, mergem in septembrie in Venetia, Florenta si Roma. Sper sa fie totul bine!
Emily, felicitari pentru casa, sa o stapaniti sanatosi!
Noi ne pregatim de vacanta, trebuie sa cumparam cadouri (help, ce cadou pot sa iau cuiva care tocmai s-a casatorit?) e o marebataie de cap asta pt mine, mai ales ca sotului nu-i place deloc sa mearga la cumparaturi
Laura are pasaport care o sa expire in noiembrie, credeti ca ar trebui sa-i fac unul nou sau e ok cu asta (ne intoarcem pe 30 Sept in Canada)? E vre-o restrictie sa fie pasaportul valid 6 luni?
Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!
Ira spune:
Salut tout le monde, eu am inceput sa ma obisnuiesc cu viata la tzara, am putut s-o las pe Sofie si 15 minute fara sa stiu unde e, plecata cu un prieten in alta curte.
Maine va fi singura zi cand Sofie se va duce la gradi saptamana asta...si da, facem si noi activitati ca Sofie se plictiseste groaznic acasa si e mult mai zeloasa decat mine. Cand o vad ca vine cu cartile de activitati spre mine ma apuca dorul de duca.
Activitatile pe care le facem noi sunt de genul : numara obiectele si scrie cifra la locul indicat; deseneaza/numara diferentele, gaseste drumul pana la comoara prin labirint, coloreaza conform indicatiilor, pe cifre, gaseste obiectele identice, etc etc, o multime de alte gaselnite de omorat timpul parintilor. Cartile le-am cumparat de la Dolarama, are si o pasiune pt. scrapbooking, ma ucide cu sclipiciurile si aptibildurile si desenele ei.
Afara se joaca cu prietenii cache-cache, à la tague cu diferite tematici si de-a Harry Potter 1, Harry Potter 2, etc, fiecare cu caracteristicile lui. Cand am intrat si eu in joc si-am zis expediamussssss replica din filmul 1 in jocul no 2, am fost eliminata urgent de ceilalti copii pe motive de inculta.
... ieri am alergat amandoua, am facut o cursa ca sa fugim de vecinu', monstrul cel rau...si cred c-am alergat vreo 2 kilometri in picioarele goale cot la cot cu Sofia. Bineinteles ca Sofia a "ganiat", dar trisand, ca m-a condus pe nesimtite catre neste buruieni piquantes de nici acum nu mi-am scos toti tepii din talpa.
Maine ma duc la repetitie, yesssssss, ca am turbat in casa.
Abia astept sa inceapa scoala, nu radeti de mine, va rog.
Emilly, da-ne vesti, cum merge cu casa ?
Restul fetelor ce mai fac ?
CataD spune:
Ica, ce poze frumoase! De unde sunt!
Si ce fetita frumoasa si dragalasa ai! Imi aduce asa mult aminte de Licuriciul meu cand era mic:)
E cumva roscata?
Uite aici poze cu Laura de cand era mai micuta, ca tot am luat-o pe panta amintirilor : http://dumitrache.photosite.com/1An/
Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!
Ira spune:
Am vazut toate pozele, fetelor, sunt superbe !!! Si pe cele de la motz, Cata, frumoasa roscata mai aveti !
Ica, poate ne povestesti si tu, ca Oana, cum a fost in vacanta.
simi spune:
Ica, ce poze frumoase! Si ce familie reusita!
Cum v-a placut la cascada Montmorency? E frumos pe-acolo, nu-i asa?
Ai o fetita, o dulceata!
Ira spune:
Fetele, m-am decis!
Sambata fac zacusca. E mancarea mea preferata.
Pana acum nu stiam cum sa le coc (vinetele), dar m-a salvat gratarul de la curte. Mai trantesc si o mamaligutza cu unt bomba de calorii si ne-am facut pofta de romani autentici.
Am vrut sa va scriu si voua ca sa nu ma delas si s-o abandonez. Daca imi reuseste va pun si voua poze cu minunea. Sa-mi tineti pumnii.
columbiana spune:
am o rugaminte foarte mare catre fetele care lucreaza in contabilitate: Dana, Ica, Bebitzu sau care mai sunteti: care imi poate da pe pm citeva informatii succinte despre contabilizarea contractelor de locatie (din punctul de vedere al unei firmei cu obiect de activitate inchirieri auto); recunosc ca mi-am aruncat cursul de teorie contabila II (cel mai imputzit din an) si n-am nici o sursa de documentare ; si-mi trebuie saptamina asta
http://www.floriinro.ro/
lorelaim spune:
Buna dimineatza
De-abia mai apuc sa scriu... dar va citesc cu drag :-)
Oana - felicitari - atzi avut o vacantza superba! Ce bine ca Antonia e mare si va putetzi misca usor :-) putetzi vizita si putetzi vedea o gramada de lucruri.
Ica - f frumoase poze - felicitari pt fotograf :-) Pozele tale mi-au trezit amintiri frumoase... mi se face dor de Quebec :-) Pe unde atzi fost?
Eu nu prea am timp de scris ca stau f mult cu boboaca afara la soare (aprox 5 h /zii) si seara sunt efectiv rupta de obo si nu vreau decat sa dorm :-)
O sapt faina va doresc!
Multa sanatate si numai bine!
Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."