Sezatoarea canadiana (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Denisa, distractie placuta sa aveti la cottage sa-i faceti lui Marc o primire pe cinste

CataD, si noi mai mult de asta am venit in RO...pentru familie, si in special pt. bunici, si cu ocazia asta mai practica si fiimea limba romana , ca altfel nu prea merge daca vorbim doar noi cu ea ...

Laura, sa vii pregatita de o caldura dementiala ...sint 41-42 grade in RO...fara aer conditionat e criminal, oricum sa ai o vacanta placuta

Lorelai, frumos sa traiesti in mai multe colturi din lume, mi se pare ideal , data viitoare cand mai venim in Europa, si noi planuim sa ajungem in Suedia....acum de-abia asteptam sa mergem in Franta, poate o fi mai racoare....cadura mare p'aici mon cher, parole...

Vacante placute la racoare sa aveti

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

quote:
Originally posted by Simonna
Dana, e corect, ca nu mergem decit peste citeva saptamini, voiam doar sa facem rezervarile in wk-end, ca mergem sa ne intilnim cu prieteni dragi si buni, sa bem si sa povestim, Niagara am mai vazut-o, da' e la jumatea drumului, plus MarineLand. Imi trebuia o referinta si stiam ca o sa-mi raspunzi de cum vezi mesajul!
Pusi,
Simona

Simona, cand veniti la Niagara? Poate reusim sa ne intalnim, n-ar fi departe de noi, poate imi conving consortul, aduc si odrasla...

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Dragi canadience,

Bine v-am regasit! Am revenit si noi simbata din vacanta petrecuta in Europa: la Roma (1 sapt), in Sicilia (2 sapt) si la Paris (1 sapt). Sintem inca afectati de decalajul orar, asa ca azi nu prea voi scrie mult (plus ca am fost deja la servici, ca de, gata boiereala...). Am facut multe poze, va voi trimite link-ul (dupa ce voi reusi sa le descarc).

Celor care se pregatesc sa plece, le urez vacanta placuta si sa se intoarca sanatosi, relaxati si plini de energie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Oanagabriela - bine atzi revenit :-)
Kristin - e fain intr-adevar sa locuiesti in cel putzin 3 tzari ca sa potzi compara si sa potzi aprecia (bune si rele) :-), dar sa stii ca daca nu stii limba nu e prea usor... si in plus ca sa vizitezi trebuie sa ai timp si... bani :-)
La noi ploua-ploua-ploua, marunt, rece... ca de toamna...
Multa sanatate si numai bine va doresc!

Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Buna dimineata, doamnelor!
Vara, in fine, incredibil! Noroc ca nu tine mult, ca am un chef nebun sa-mi pun o piscina in curte, ca vaca mea de piscina gonflabila e prea scunda si nu pot sa inot! Da' pune plodu' furtunul pe mine si ma trezeste, chelului tichie de margaritar!
Ce mai faceti? Oana, cred ca trebuie sa incepi sa scrii, ai venit din vacanta cu forte proaspete!, ca uite ce liniste-i pe-aici! Ira, unde esti, te-ai pierdut definitiv de data asta in padurile terboneze?
Sa va mai zic ca, daca vreti mobila, nu-i ocoliti pe aia de la Ashley, s-au deschis de curind pe A440 in Laval, intre A13 si A15, raportul calitate pret e f. bun! Si, by the way, Lavalul! Ange, unde te-ai ascuns?! Si tot, by the way, Lavalul, in fostul sediu al lui Fly din Centropolis au deschis o fruterie 440 (de fapt au mutat-o pe cea de pe A440) si oferta + preturi fac casa f. buna.
Lorelai, suna-ma cind vrei tu, te rog, sint la job si nu-i asa mare nebunia zilele astea, tot Quebecul e-n vacanta! Si nu fi suparata pe mine ca nu te-am apelat cind am fost la Otawa, eram prea multi si a fost prea scurt.. .da' am Muzeul Civilizatiilor in program pentru la toamna - iarna, de fapt eu am program liber ales, tat-su' cu copil'su au program cultural-artistic, asa ca recuperam lipsurile de-asta vara!
Cricor, ai PM.
Doamnelor, o zi buna va doresc, ca eu sint sus de la 4 jumate', e exclus sa am o zi buna, ca nu functionez de nici o culoare daca n-am somul facut!
Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Buna dimineata fetelor,

Citesc dar nu am noutati asa ca nu prea postez. Oanagabriela bine v-ati intors si asteptam cu nerabdare pozele.In caz ca nu ai timp sa citesti tot ce s-a scris cind ai fost tu plecata, sa stii ca ne-am simtit f bine in vacanta la Punta Cana si ne-a placut tare mult, exact cum mi-ai spus ca o sa fie. Uite si linkul cu pozele mele
http://community.webshots.com/user/canadezii

Simonna acolo la Ashley ce fel de mobila au, europeana sau americana? Imi poti da mai multe detalii, eventual si adresa? (ca eu nu prea calc pe acolo prin zona)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Dana, cica-i cel mai mare producator de mobila din State. Asa sae lauda.
Iaca: www.ashleyhomestores.com

E pe A 440, cum vii tu pe 15 catre nord iei 440 West, ramii pe service road si, cam pe cind vezi primul indicator verde pentru Cure Labelle vezi si magazinul pe dreapta. (chestie de 2 minute dupa ce-ai trecut de Cotsco).
Pusi
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Am revenit si noi de la cottage pt ca avem o saptamina busy, cu acte, programari, curatenie, nunta si sosit mobila pt Emma-care e o smechera de prima clasa, nu numai ca ii merge gura si repeta tot dupa noi si face conexiuni, dar intelege tot si stie sa raspunda la unele intrebari de ramai masca.Acum vrem sa scapam de pampers si sa o invatam culorile ca deja stie sa numere pina la 3, cate maini are si care e dreapta si stinga si cum ne cheama pe totzi, stie demult, am senzatia ca e plictisita cand o intrebam din astea
Va pupam si o zi buna tuturor, merg ca ma cheama datoria.
A si am vazut poze faine, cum ar fi Julia de ktrinel-super dulce-dar tot pe tati seamana mai mult.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Salutare fetelor!

Si eu tot pe aici, mai la umbra! Mare lucuru nu am prea mai facut nici noi. In week-end, vorba Simonei, brolaj in jurul casei, vopsit deck-ul, tuns iarba, curatat piscina si tot asa.

Lorelaim pozele cu fluturii sunt superbe. M-ai inebunit cu ele.

Oanagabriela bine ati revenit pe meleaguri canadiene! De abia astept sa va admir pozele din frumoasa vacanta!

Denisam din tonul tau se dedece o oarece freshness necaracteristica proaspetelor mamici. Se pare ca ai un bebic cumintel. Asa-i? Succes la invatat lui Emma.

Khristin ai fost cumva la concertul lui Julio Iglesias?

Va pup!

Mamina de Isabella (5 februarie 2007) si Sebastian (12 august 1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Roxana-deocamdata is ok, nu ma pot plinge de Alex pt ca in afara de 1 criza pe zi de colici care se rezolva cam intr-o ora, nu are altceva, si e si mama si ma ajuta cu Emma.Mai vb pe tema asta dupa 10 septembrie, desi sper ca de pe 1 pe 8 sept sa mergem in vacanta sa imi incarc bateriile
Isa ce mai face, cand plecatzi in vacantza si unde?

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput