Sezatoarea canadiana (64)
Raspunsuri - Pagina 9
Ica 1975 spune:
Ira, ref la condus, parerea proprie- iei cateva ore cu instructor pe o masina manuala si dupa, repeti cu sotul tau ceea ce ai facut cu instructorul. Eu sunt super fricoasa, insa la mine asa a mers, numai ca sotul meu nu avea atunci carnetul de 2 ani si am mai condus cu prieteni, pe masina noastra. Pregatirea ptr examenul practic a fost cea mai buna cura de slabire insa ma bucur ca a trecut . Cat depre alergatul prin parc - parca ma descrii pe mine, perfect, ce vise aveam inainte si cum am venit acasa dezamagitaaaaa
Daca are cineva sugestii depre cum sa depasim frica de condus pe autorute abia astept sa le aud, poate or' da roade ...
Noi
Llaura spune:
Lorelai, eu am fost la Lund, cateva saptamani in delegatie, n-am dus viata de zi cu zi; nu mi-a placut pt ca mi-a fost ff frig, in hotel de 250 de dolari pe noapte imi clantaneau dintii cu orele, de cand am ajuns si pana cand am plecat mi-a fost frig continuu (sau asa am avut impresia).
However. Stii cum e, opiniile se schimba, acum stau in Alberta si n-ar fi exclus sa mi se para in Suedia chiar caldutz
Afara de chestiunea termica numai locuri frumoase am vazut.
adriana_2007 spune:
Merci mult Dana Podeanu,
Si eu am incercat sa'ti trimit mesaj privat dar am primit mesaj ca nu primesti mesaje private.Voi incerca pe travel last minute ,eu caut pentru august, 2 saptamini ca 1 sapt. e prea putin.Pretul pa care l'ai platit e ff bun pt 2 sapt.Noi cumparam biletele pt copii la pret intreg ,ca au 16 & 17 ani.Asa ca,un sfat,profitati din plin sa mergeti in vacante cit sunt copii mici,ca mai tirziu platiti mai mult.
Merci encore,
Adriana
lorelaim spune:
Llaura - cu frigul in apt ai mare dreptate... temp max la ei in case este 21 grade Celsius... Si mie mi-a fost cumplit de greu la inceput (la Montreal aveam in apt 24-25 grade Celsius iarna si deschideam geamurile si aeriseam cu placere in toata casa)... da' usurel-usurel m-am obisnuit...
Profitand de soare si caldura (23-25 grade Celsius), noi descoperim in continuare frumusetzile Stockholmului. Azi am reusit sa vizitam doar jumatate din Haga Park (am ajuns la 11am si am plecat la 5pm)
Haga Parken
Weekend placut in continuare va doresc!
Lorelai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
columbiana spune:
buna dimineata fetelor,
Lorelei, sunt superbe fotografiile, voi v-ati stabilit definitiv in Suedia sau va intoarceti in Canada.
am acaparat un virus foarte nenorocit, nu stiu cum, m-a tinut in pat ieri, cu antibiotice, toata zona nas-git-urechi e prinsa, sper sa nu-l ia si barbatii; mi-e tare ciuda, ca e un timp splendid si unul din putinele weekenduri de vara cind am si sotzul acasa, si am, fi iesit; asa au stat ei toata ziua la piscina si eu am zacut in pat...
http://www.floriinro.ro/
Llaura spune:
Dragutele, maine plec in Romania, va urez o vara placuta (cat mai e din ea) si sa va gasesc sanatoase si voioase!
Ira spune:
Ana, multa sanatate si Laura, distractie mare in Romania, abia asteptam impresiile.
O sa va las si eu cred cateva zile, dat fiind programul meu plin de neprevazute de saptamana asta + schimbarea furnizorului de net.
Maine sper o sa am o zi calma cu Sofelu' acasa, o sa facem ceva shopping plicticos de jaluzele si alte mici chestii trebuincioase prin casa si o sa citesc pe cearceaf, marti mergem impreuna la Village du père Noel, miercuri am o repetitie dupa care ne-am propus sa ne uitam la o comedie (chich and chong) toata trupa la unul din noi acasa, ca doar suntem in vacanta. Vineri si sambata avem 2 festivaluri si un show in Mtl, 3 in 2 zile, muncim, dar macar o sa avem fun la maxim. La Mtl nu ne vom intoarce si vom dormi la Ormstown, undeva in sudul Qc langa statele unite. Dupa care va urma o perioada de care am deja fobie, analogand dolcele far niente la mine va fi amaro far niente. N-o sa am nimic de facut timp de 3 saptamani si nici bani sa ma misc prea mult, si deja incep sa am cosmare pe tema asta, sper ca pana atunci sa-mi vina idei si sa nu ajung atat de rau incat sa-mi doresc sa inceapa scoala ca sa am ce face.
Sibin si-a cumparat o bormasina plus o trusa cu vreo 2500 de unelte bizare dupa care s-a pus pe distrus casa tinand cont si de sugestiile mele, a inceput cu fereastra ce trebuia schimbata, din termopan, si nu vreau sa va spun ce-a iesit. Acum sunt pe telefoane cu mesterii si cu datoriile la orizont, ca ma va costa si toata distractia asta cel putin o mie$.
Sunt moarta de oboseala ca aseara m-am culcat la 3 noaptea, camping wawa unde am cantat ieri e undeva dupa 3 rivières, la al' cu coada-n praznic, si m-au si fortat quebecoisii cu insistentele lor sa beau o gura de vin rosé si l-am baut de politete(imi venea sa ma sinucid, ca io la cura mea de slabire nu prestez nici un gram de alcool) de la care am resimtit asa, ca vreo 3 lopeti in moalele capului, efect cumulat si din cantatul in picioare 3 ore, instalatul si dezinstalatul sistemului de sunet, etc.
Ma duc sa ma culc o tzara, pana nu se trezeste frumoasa din padurea adormita.
Ne auzim in curand, Irina
lorelaim spune:
Ana - multa sanatate Incearca (pe la sf lui august) sa incepi o cura de intarire a sist imunitar cu polen. Eu ii dau lui Gabisor deja de vreo 1 an jumatate polen si, multzumesc lui Dumnezeu, pana acum a fost sanatoasa tun! O sa vedem cand intra in colectivitate... Multzumesc pt compli pt poze!
Llaura - vacantza placuta!
Ira - vad ca colegii tai au mare grija de silueta ta :-) Sincer - las-o balta de "cura de slabire" si "enjoy the life"! Ia fa tu cu Sofie o clatita calda cu braza dulce de vaci cu stafide ;-) si uita de toate cele! Doar esti in vacanta!
Va tzuck, multa sanatate si numai bine va doresc!
Lorelai
lorelaim spune:
Ana - scuze, am uitat sa-tzi raspund :-) NU - nu ne-am stabilit aici... suntem temporar - sotzul e pe contract... in curand aflam cand venim acasa anul acesta sau anul viitor :-)
Multa sanatate si ai grija de tine!
Lorelai
columbiana spune:
Mersi Lorelei, Ira,
Llaura drum bun, si vara racoroasa in Romania sa ai,
hello, fetilii...toata lumea e plecata in vacanta, numai eu si dra(k)gobetul am ramas pe aici
http://www.floriinro.ro/