Cat costa curatenia in toata casa?

Cat costa curatenia in toata casa? | Autor: gabriela 1969

Link direct la acest mesaj

Am acasa de patru zile o tipa care imi face curatenie in toata casa(apart.2 camere.Astazi termina si trebuie sa-i dau banii dar nu stiu cat.As vrea sa nu fie nici foarte mult dar nici foarte putin ca sa mai pot s-o chem.
Sunt foarte multumita de ce a facut.Mi-a spalat geamurile, aragazul l-a demontat si l-a spalat, mobila a deplasat-o si a curatat dupa ea,a spalat peretii, perdelele,mochetele din bucatarie ce mai, a facur luna.
Voi cu cat ati plati-o?

Nu sunt din Bucuresti ci din provincie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Da,n-a durat cam mult totusi?

Cat i-ai dat in final? 80 lei?

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

tanti care vine la mine cere 400.000/zi + masa. sta de pe la 8 (venea pe la 7, dar de cand stau acasa cu copilul si nu mai merg la serviciu i-am mutat ora)pana la 3-4. mentionez ca ii intra si calcatul in atributii.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Eu ii dau 50 ron /zi. Sta cam 4 ore. Am apartament cu 2 camere, nu am covoare si nu calca, nu spala rufe si nu gateste. Vine si spala geamurile, baia, bucataria, aspira si spala pe jos. Eu zic ca, preturile difera mult si in functie de oras, cerere si oferta, referinte, etc.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ashera

Eu ii dau 50 ron /zi. Sta cam 4 ore. Am apartament cu 2 camere, nu am covoare si nu calca, nu spala rufe si nu gateste. Vine si spala geamurile, baia, bucataria, aspira si spala pe jos. Eu zic ca, preturile difera mult si in functie de oras, cerere si oferta, referinte, etc.

La cat timp face chestia asta?

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Vine cam de 3-4 ori pe luna. Eu o sun cu cateva zile mai devreme si stabilim intalnirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela 1969 spune:

I-am dat 300 lei, ea a zis ca-i suficient 250 dar n-am fost de acord pt.ca am fost foarte multumita.Cand i-am dat banii astia m-am gandit ca mie mi-ar fi fost imposibil sa fac ceea ce-a facut ea fara sa-mi dau duhul si ca daca n-as fi facut eu,oricum n-as fi gasit pe nimeni s-o faca asa bine.
Tipa asta a mai fost la mine vreo 5 ani iar in ultimii 2 n-a mai venit pt.ca avea probleme cu sotul.
De atunci am schimbat "n" menajere dar toate faceau de suprafata ca sa-mi ia ochii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabriela 1969

I-am dat 300 lei, ea a zis ca-i suficient 250 dar n-am fost de acord pt.ca am fost foarte multumita.Cand i-am dat banii astia m-am gandit ca mie mi-ar fi fost imposibil sa fac ceea ce-a facut ea fara sa-mi dau duhul si ca daca n-as fi facut eu,oricum n-as fi gasit pe nimeni s-o faca asa bine.
Tipa asta a mai fost la mine vreo 5 ani iar in ultimii 2 n-a mai venit pt.ca avea probleme cu sotul.
De atunci am schimbat "n" menajere dar toate faceau de suprafata ca sa-mi ia ochii.

poze

Cat i-ai dat? 3 milioane?

Nu vrei sa ma chemi data viitoare pe mine?!? am sa te uimesc ce curatenie fac!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

la casa mea de la tara,am chemat o femeie care m-a taxat cat pt. o zi de munca la prasit porumbul,dar,a muncit cam tot pe atat,mai putin soarele de pe camp,i-am dat 400.000 lei(vechi)pe zi(de la 8 la 5).am apreciat ca fata de cea de la Buc.a fost f.migaloasa,a sters prin toate colturile,si mi-a spalat perdelele si draperiile(cu produsele mele,dar la final cu sapunul ei,ca a trebuit sa le tin in balsam o zi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Nici eu nu stiu ce sa fac...
Eu am avut casa in renovari si va venii o tantica sa faca curat...
Este adevarat ca trebuie luata toata casa de la A la Z, dar parca 300 Ron nu i-as da...sunt 2 camere totusi...Oricum va trebui sa vad si cate zile va dura si ma inteleg eu cu ea la o suma

O situatie delicata...

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

In primul rand, nu stiu ce poti sa faci 4 zile in 2 camere oricat de murdar ar fi. In al doilea rand, 300 RON pentru 4 zile, ies vreo 21 milioane pe luna, daca o tine in ritmul asta... Si asta m-a pus pe ganduri, poate sa imi schimb specializarea. Cred ca degeaba am facut si postuniversitare pana la urma..
Am inteles ca media e cam 40-50 RON pe zi, asa ca i-as fi dat maxim 150 lei daca tin cont ca a facut 4 zile, desi oricum mi se pare mult pentru 2 camere.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput